EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

bugün içtiğim 3. türk kahvesi. hamile kalmak isteyenler içmemeli diyor ama kendimi alamıyorum. var mı öyle tiryaki olanlar ?

En azından 1 ile sınırla canım kendini

Demir çok düşük çıktı benim.

Çay be kahve yordum ben

Doktorda bu değerler ile gebeliğe hazır değil vücudun dedi

İnşallah canım çok sağol :) ama doktor perşembe rahim filmi çekecek. Sonuzun negatifliği konusunda kesin konuştular canım. Ama ben yine de perşembe sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaparım :)
Rahim filmini çekil de bizi de bilgilendir o zaman canim hem hamilelik şansın da artar... Melegin ardindan gelir inşallah

Herkeste aynı etkiyi göstermiyomuş canım. Ama uyutularak da yapılıyo. Ama uyutulmakta beni korkutuyo.
bu film nasıl bişey vajinaya zarar vermiyor mu acaba yırtık falan ne biliym. karnın üzerinden niye film çekmiyorlar ki 3 boyutlu renkli ultrasonlar var?

bu film nasıl bişey vajinaya zarar vermiyor mu acaba yırtık falan ne biliym. karnın üzerinden niye film çekmiyorlar ki 3 boyutlu renkli ultrasonlar var?
Vajinaya bi alet yerleştiriyolarmış içine jel gibi ilaç enjekte ediyolarmış. 5-10 Dklık bişey ama galiba ilaçtan dolayı ağrı oluyo.

herkes napıyo şu anda. ya işten geldiniz dinleniyorsunuz ya eişinizle ilgileniyorsunuz yada bi işiniz var. benim canım çok sıkılıyo eşim 1 aydır şehir dışında onu çok özledim annemde kalıyorum o gelene kadar. ilgilenecek bişeyimin olmadığı sürekli yazmamdan belli oluyo belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…