- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.001
bugün içtiğim 3. türk kahvesi. hamile kalmak isteyenler içmemeli diyor ama kendimi alamıyorum. var mı öyle tiryaki olanlar ?
tamam canım en azından azaltabilirim. doğru demir emilimini azaltıyor dimi.En azından 1 ile sınırla canım kendini
Demir çok düşük çıktı benim.
Çay be kahve yordum ben
Doktorda bu değerler ile gebeliğe hazır değil vücudun dedi
Rahim filmini çekil de bizi de bilgilendir o zaman canim hem hamilelik şansın da artar... Melegin ardindan gelir inşallahİnşallah canım çok sağol :) ama doktor perşembe rahim filmi çekecek. Sonuzun negatifliği konusunda kesin konuştular canım. Ama ben yine de perşembe sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaparım :)
bu filmi vajinadan mı çekiyorlar ?Rahim filmini çekil de bizi de bilgilendir o zaman canim hem hamilelik şansın da artar... Melegin ardindan gelir inşallah
Evet canımbu filmi vajinadan mı çekiyorlar ?
Sağolun bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederimYumurtan kendi kendine gelismiyor yeterli boyuta ulasmiyorsa klomen ile yumurtanı gelistiriyorsun
Asla kendi kendine kullanma
Senin yumurta normal ise klomen aşırı büyütüp kist yapar
@kutuphanekedisi senin durumuna göre bende düşünecem :) inşallah iyi geçer. 5-10 Dklık bişeymiş zaten.
Herkeste aynı etkiyi göstermiyomuş canım. Ama uyutularak da yapılıyo. Ama uyutulmakta beni korkutuyo.Valla benim de cok merak ettiğim Bir şey.
İnsanlar pek abartmis acısını nasıl ki acaba
bu film nasıl bişeyHerkeste aynı etkiyi göstermiyomuş canım. Ama uyutularak da yapılıyo. Ama uyutulmakta beni korkutuyo.
Vajinaya bi alet yerleştiriyolarmış içine jel gibi ilaç enjekte ediyolarmış. 5-10 Dklık bişey ama galiba ilaçtan dolayı ağrı oluyo.bu film nasıl bişeyvajinaya zarar vermiyor mu acaba yırtık falan ne biliym. karnın üzerinden niye film çekmiyorlar ki 3 boyutlu renkli ultrasonlar var?
of ne zor kadın olmak ya.. allah yardımcımız olsunVajinaya bi alet yerleştiriyolarmış içine jel gibi ilaç enjekte ediyolarmış. 5-10 Dklık bişey ama galiba ilaçtan dolayı ağrı oluyo.
ben 6 ekim gibi adet olacam. ve ilk kontrolüme gidecem. inşallah bişey yoktur gözümü korkutuyor tedaviler ilaçlarlatiyya benim arkadaşım çektirdi o ay hamile kaldı. Hiç bi sıkıntısı yoktu ama hormonlarında.
bu film nasıl bişeyvajinaya zarar vermiyor mu acaba yırtık falan ne biliym. karnın üzerinden niye film çekmiyorlar ki 3 boyutlu renkli ultrasonlar var?
tüpler için demek anladım sağolTupler tıkalı mi diye bir sıvı gonderiyorlarmis canim
İnşallah bişey çıkmaz canım. Çıksa bile herşeyin tedavisi var. Sıkma canını.ben 6 ekim gibi adet olacam. ve ilk kontrolüme gidecem. inşallah bişey yoktur gözümü korkutuyor tedaviler ilaçlar
inşallah canım teşekkür ederimİnşallah bişey çıkmaz canım. Çıksa bile herşeyin tedavisi var. Sıkma canını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?