- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.041
hayıt neye iyi geliyordu canım yumurta geliştirici falan mı eğer yumurtanın gelişmesi için hormonlarına etki ediyorsa göğüslerinin şiş olması ve acıması normal gibi geldi bana... amin inşallah en kısa zamanda hepimizin göbüşleri minik misafirlerimizle dolarKuzum adetten beri hep böyle adet başladı 2.gün karin şişliği indi göğüslerim indi. Ben hayıt tohumu kullanmaya başladığım gün göğüslerim şişti ve gün geçtikçe de artıyor acısı şişliği taş gibi oldu en son böyle olduğunda hamileydim hem de 6 7 haftalarda böyle olmuştum. O da olamaz adetim yeni bittiacaba hormonlarıma bişey mi yaptım ki dengememi bozdum acaba
Eğer geçen ay kimyasal geçiysen kuzum bu ay olma ihtimali çok çok yüksek inşallah.
Dimaam da öyle olmuştu sanırım kimyasal geçirdi sonra ki ay hamile kaldı diye biliyorum.insaAllah seninde en kısa zamanda olur kuzum minigin seninledir miniklerimiz bizimledir insaAllah.
Kuzum adetten beri hep böyle adet başladı 2.gün karin şişliği indi göğüslerim indi. Ben hayıt tohumu kullanmaya başladığım gün göğüslerim şişti ve gün geçtikçe de artıyor acısı şişliği taş gibi oldu en son böyle olduğunda hamileydim hem de 6 7 haftalarda böyle olmuştum. O da olamaz adetim yeni bittiacaba hormonlarıma bişey mi yaptım ki dengememi bozdum acaba
Eğer geçen ay kimyasal geçiysen kuzum bu ay olma ihtimali çok çok yüksek inşallah.
Dimaam da öyle olmuştu sanırım kimyasal geçirdi sonra ki ay hamile kaldı diye biliyorum.insaAllah seninde en kısa zamanda olur kuzum minigin seninledir miniklerimiz bizimledir insaAllah.
tatlım 5 gün uzun bir süre neden bu kadar stres yaptın ki oyalanacak bir şeyler bul kitap oku örgü ör tv izle ama kendini meşgul et sürekli. belirti bekleme hiç belirti yaşamadan da hamile kalan çok var zaten belirti yaşamamak en güzeli yaşayıpta sonu hüsran olunca daha zor oluyorBugün erken gebelik testi alıcam bat a son 5 en azından reglimi beklerim hiç ümidim kalmadı, hiç belirtim de yok ağlayıp duruyorum hep, alıym da kurtulayım artık
tatlım 5 gün uzun bir süre neden bu kadar stres yaptın ki oyalanacak bir şeyler bul kitap oku örgü ör tv izle ama kendini meşgul et sürekli. belirti bekleme hiç belirti yaşamadan da hamile kalan çok var zaten belirti yaşamamak en güzeli yaşayıpta sonu hüsran olunca daha zor oluyor
baş ağrın için minoset iç canım hamilelere veriyor doktor kilon içinde yürüyüşe çık hem hava alırsın hem zaman geçer. anneni de düzenli olarak ara konuş çok şanslısın arayabileceğin bir annen var benim o da yok beterin beteri var canım sıkma canını sen iyi olacaksın ki sağlıklı bebeğin olsun.Benim hergün başım ağrır ilaç içemiyorum evde iş yapamıyorum varsa bişey olur diye biraz kilo aldım evde spor bile yapmıyorum bişey olur diye, olmadıkça stres yapıyorum stres yaptıkça olmuyor canım yüzüm gözüm çöktü ruh gibiyim evden çıkasım gelmiyor gücüm çok tükendi.. bildiğin gibi değil halimi görsen anlarsın beni.. burada kimsem yok annem ilçede uzak bana tek başıma deliriyorum.. depresyondayım sanki..
baş ağrın için minoset iç canım hamilelere veriyor doktor kilon içinde yürüyüşe çık hem hava alırsın hem zaman geçer. anneni de düzenli olarak ara konuş çok şanslısın arayabileceğin bir annen var benim o da yok beterin beteri var canım sıkma canını sen iyi olacaksın ki sağlıklı bebeğin olsun.
Bilmiyordum canım kusura bakma nolur başın sağolsun, haklısın Allah beterinden korusun inşallah hepimizi.. ben normalde çok sabırsızım bu huyum beni hep çok üzer bu yüzden, hayatımızda karışık bu ara memurluk sınavlarına hazırlanıyoruz bebeğimiz olsa asgari ücret maaşla geçinemeyiz zaten bu durumda önce iş önemli ama ben çok ve boşuna yıpratıyorum kendimi, bişeyler yapmalıyım namaz kılmalıyım huzur için ve bir iş bulmalıyım..
Bugün çıkarım biraz açılırım günlerdir evdeyim.. çok sağol canım Allah razı olsun iyi ki varsınız..
Allah razı olsun canım Rabbim kimsenin anne babasını başından eksik etmesin ikisini de küçük yaşlarda kaybettim ben zor ama alışıyor insan yaşıyor bir şekilde... sınavına çalış canım kafanda dağılır namazını da kıl rabbim güzel kapılar açar bebek nasibiyle gelir derler Allah dermiş ki bebeğinizin rızkı bendendir diye bu kadar güzel bir şey olabilir mi
Hayırlı olsun canım :) Darısı başımıza...Kızlar merhaba
dün akşam gebe oldugumu öğrendim. Kan değerim 551 çıktı. Hala şoktayım rüya gibi herşey.
İnşallah canım benim, bilgilendireceğim mutlakaRahim filmini çekil de bizi de bilgilendir o zaman canim hem hamilelik şansın da artar... Melegin ardindan gelir inşallah
Evet öyleymiş üstelik anestezisiz yaptıracağım@kutuphanekedisi senin durumuna göre bende düşünecem :) inşallah iyi geçer. 5-10 Dklık bişeymiş zaten.
Tamamdır canım :)@kutuphanekedisi işlemden sonra tecrübeni buraya yazarken beni de etiketler misin. saol.
hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini... belirtilerin var mıydı? ya da hamile kalmak için özel bir şey yaptın mıKızlar merhaba
dün akşam gebe oldugumu öğrendim. Kan değerim 551 çıktı. Hala şoktayım rüya gibi herşey.
teşekkür ederim canım. Belirtilerim adet öncesi belirtilerle aynıydı hatta adet olmayı beklerken gebe oluğumu öğrendim.hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini... belirtilerin var mıydı? ya da hamile kalmak için özel bir şey yaptın mı
İçime su serptin canım benim ya, inşallah :) Allah hepimizin yüzünü güldürsün.Iyi aksamlar canlar nasılsınız..bugün benimde misafrlerim vardı yoğun bir gündü ..sayfalar dolmuş maşallah.
Batdaslardan haber var mi acep 30 eylulculer.
@kutuphanekedisi canım sahalara hosgeldinnn cevap yazacağım kaldı hep..nasılsın bakalım.Ben inanıyorum sen esin gitmeden "seni artık iki kişi bekliyor olacağız "diyeceksin.
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin :)Kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?