• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

ya bazen eşime kızmadan edemiyorum. evlendikten sonra 6 ay çocuk yapmaya yanaşmadı bazı nedenlerden ötürü. ben ona diyordum ha diyince olmaz bebek gel denemeye başlayalım diye. 4 aydır uğraşıyoruz herşeyin hayırlısı tabi.
bu arada mersin'de oturanınız var mı?
6 ay mı ben 2 senedir ikna etmek için uğraştım güya ilk aydan hamile bırakacaktı bu ay 3. ayımız paçaları tutuştu ya olmazsa diye bu ayda olmazsa doktora gidelim birlikte diyor durmadan :KK48: dedim gördün mü evdeki hesap çarşıya uymuyormuş birde ilk korunmayı bıraktık ilişki oldu 2 gün sonra tekrar ilişki olcak ee sen hamile kalmadın mı diye soruyor:KK70:cahil herif ya dedim çok dizi izliyon sen hemen bir ilişkiyle hamile kalınsaydı:KK67:

6 ay mı ben 2 senedir ikna etmek için uğraştım güya ilk aydan hamile bırakacaktı bu ay 3. ayımız paçaları tutuştu ya olmazsa diye bu ayda olmazsa doktora gidelim birlikte diyor durmadan :KK48: dedim gördün mü evdeki hesap çarşıya uymuyormuş birde ilk korunmayı bıraktık ilişki oldu 2 gün sonra tekrar ilişki olcak ee sen hamile kalmadın mı diye soruyor:KK70:cahil herif ya dedim çok dizi izliyon sen hemen bir ilişkiyle hamile kalınsaydı:KK67:
ayy çok iyiymiş yaa " eee sen hamile kalmadın mı " :KK70: he kaldım hatta ikinciyi bekliyom deseydin:)))

Arkadslar siz korunmayi birakmadan önce nasil bi korunma yöntemi kullandiniz. Benim eşim prezervatifle korundu. Cevremde prezervatiften sonra hamile kalmak zor diyolar yok rahim küsüyomuş falan tutunmasi zor oluyomus ayyy kimseye demicem bebiş istesigmizi hamile kalinca öğrensinler :anneadayı:

Arkadslar siz korunmayi birakmadan önce nasil bi korunma yöntemi kullandiniz. Benim eşim prezervatifle korundu. Cevremde prezervatiften sonra hamile kalmak zor diyolar yok rahim küsüyomuş falan tutunmasi zor oluyomus ayyy kimseye demicem bebiş istesigmizi hamile kalinca öğrensinler :anneadayı:
eşim prezervatife ve hapa karşıydı zararlı diye düşünüyordu kimyasal falan. biz geri çekilme yöntemiyle korunduk

Canım biz 2 sene prezervatif kullandık. Geçtiğimiz nisan ayında sadece 1 kere ihmal ederek kullanmadık o ay hamile kaldım. Sürpriz bir gebelikti ama maalesef yavrumu kaybettim. Kucağıma almak nasip olmadı. Prezervatiften sonra hamile kalmanın zor olduğunu falan sanmıyorum ben bu sebepten dolayı. Şimdi yeniden istiyorum, geçen ay denedik ilk kez ama olmadı.
1 ay beklemek bile çok zor geldi bana. Darısı bu aya inşallah.

Sagol hosbuldukk canim . 5 ay olmayinca doktora gittim bi sorun varmi diye. Bi sorun yoktu ama biranonce bebek istedgmden klomen verdi. 5 gun kullandim o ay hamile oldgumu ogrendim. Smdide korkuyorum yine olmazsa klomen icersem cogul gebelik yasarsam diye :KK43:
Klomen ney için kullanılıyor herkes kullanabilirmi merak ettim :)

bugün içtiğim 3. türk kahvesi. hamile kalmak isteyenler içmemeli diyor ama kendimi alamıyorum. var mı öyle tiryaki olanlar ?

Back
X