- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.981
6 ay mı ben 2 senedir ikna etmek için uğraştım güya ilk aydan hamile bırakacaktı bu ay 3. ayımız paçaları tutuştu ya olmazsa diye bu ayda olmazsa doktora gidelim birlikte diyor durmadanya bazen eşime kızmadan edemiyorum. evlendikten sonra 6 ay çocuk yapmaya yanaşmadı bazı nedenlerden ötürü. ben ona diyordum ha diyince olmaz bebek gel denemeye başlayalım diye. 4 aydır uğraşıyoruz herşeyin hayırlısı tabi.
bu arada mersin'de oturanınız var mı?
ayy çok iyiymiş yaa " eee sen hamile kalmadın mı "6 ay mı ben 2 senedir ikna etmek için uğraştım güya ilk aydan hamile bırakacaktı bu ay 3. ayımız paçaları tutuştu ya olmazsa diye bu ayda olmazsa doktora gidelim birlikte diyor durmadandedim gördün mü evdeki hesap çarşıya uymuyormuş birde ilk korunmayı bıraktık ilişki oldu 2 gün sonra tekrar ilişki olcak ee sen hamile kalmadın mı diye soruyor cahil herif ya dedim çok dizi izliyon sen hemen bir ilişkiyle hamile kalınsaydı
eşim prezervatife ve hapa karşıydı zararlı diye düşünüyordu kimyasal falan. biz geri çekilme yöntemiyle korundukArkadslar siz korunmayi birakmadan önce nasil bi korunma yöntemi kullandiniz. Benim eşim prezervatifle korundu. Cevremde prezervatiften sonra hamile kalmak zor diyolar yok rahim küsüyomuş falan tutunmasi zor oluyomus ayyy kimseye demicem bebiş istesigmizi hamile kalinca öğrensinler
bence de söyleme hatta ben 2-3 aylık olana kadar söylemicem nazardan korkarım allah korusuneşim prezervatife ve hapa karşıydı zararlı diye düşünüyordu kimyasal falan. biz geri çekilme yöntemiyle korunduk
Bende az önce üye oldum. Zaten üye olana kadar bi dünya ugrastimay kendimi cevaplamışımmercanefee
Evet oyle yapicam bi anneme soylerim oda cok heves ediyo ama kaynanama belki dogururken haber veririmbence de söyleme hatta ben 2-3 aylık olana kadar söylemicem nazardan korkarım allah korusun
yok kız 18ine gelsin öyle söyleEvet oyle yapicam bi anneme soylerim oda cok heves ediyo ama kaynanama belki dogururken haber veririm
Ayyy bende ondan korkuyorum iste prezervatif kimyasal bi sorun olcak mi diye ama insalla olmaz da ekim ayinda hamile haberi veririm size sizde ama inşallaheşim prezervatife ve hapa karşıydı zararlı diye düşünüyordu kimyasal falan. biz geri çekilme yöntemiyle korunduk
Hahhaaaa vala bi delirtmesin ruhu bile duymazyok kız 18ine gelsin öyle söyle
olmaz inşallah ya tasalanma dünya alem kullanıyor. inşalah hayırlı haberi verirsin canım:)Ayyy bende ondan korkuyorum iste prezervatif kimyasal bi sorun olcak mi diye ama insalla olmaz da ekim ayinda hamile haberi veririm size sizde ama inşallah
Insallah bu arada kaç yaşındasin bide ilk bebiş mi olcak canmolmaz inşallah ya tasalanma dünya alem kullanıyor. inşalah hayırlı haberi verirsin canım:)
32 yaşındayım evet ilk denememiz:) sen?Insallah bu arada kaç yaşındasin bide ilk bebiş mi olcak canm
Bende 26 yasindayim canm yeni korunmayi biraktik ilk ay olmadi kismet ekime bakalim bekliyoruz32 yaşındayım evet ilk denememiz:) sen?
Arkadslar siz korunmayi birakmadan önce nasil bi korunma yöntemi kullandiniz. Benim eşim prezervatifle korundu. Cevremde prezervatiften sonra hamile kalmak zor diyolar yok rahim küsüyomuş falan tutunmasi zor oluyomus ayyy kimseye demicem bebiş istesigmizi hamile kalinca öğrensinler
Klomen ney için kullanılıyor herkes kullanabilirmi merak ettim :)Sagol hosbuldukk canim . 5 ay olmayinca doktora gittim bi sorun varmi diye. Bi sorun yoktu ama biranonce bebek istedgmden klomen verdi. 5 gun kullandim o ay hamile oldgumu ogrendim. Smdide korkuyorum yine olmazsa klomen icersem cogul gebelik yasarsam diye
Klomen ney için kullanılıyor herkes kullanabilirmi merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?