• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

benim bat 11 ekim canım geç adet oluyorum hesaba göre 2-3 gün erken yumurtluyorum bakalım inşallah haziran annesi olabiliriz:KK36:

ay hadi hakkında hayırlısı olsun canım ya ilaç verilcek ya tertemiz olcak tüplerin hemen gebe kalabilme ihtimalin yükseliyor:KK36::KK9:

Evet sadece tıklanıklık değil birikmiş tüplerdeki normal birikmiş sıvımsı şeyleri de temizliyomuş. %25 artıyo ihtimal diyorlar. inşallah hadi bakalım :)

Hoş geldin canım unutur muyum seni okullar açılınca ben de sık giremez oldum bir de kışlık hazirlik yapıyorum. Progesteron cok iyi çıkmış ama daha 10 gun varsa bence umutsuzluğa kapilma yumurtan yeni dölleniyor olabilir. İyi düşünelim iyi olsun inşallah canım benim

İnşallah canım çok sağol :) ama doktor perşembe rahim filmi çekecek. Sonuzun negatifliği konusunda kesin konuştular canım. Ama ben yine de perşembe sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaparım :)

Bende hep istiyodum hala isterim ama artik korkuyorum.bitane olsun saglikli olsun. Zaten en basinda cok dedi doktrlarm sen tasiyamazsin alalim birini diye ben kiyamadim . erkn dogarlar dediler yine kiyamadim ozru olur dediler yine kiyamadim hersey allhtan dedim.kaderimiz boyleymis .:KK43:

Hakkinda hakkımızda en hayırlısı olsun isaAllah Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.
Üzülme gün doğmadan neler doğar Rabbim büyüktür

Hormonlarda bişey yoksa iyi canım demekki havadan sudan belki sıkıntı stresten olur geçer düzelirsin inşallah, ben daha hormonlarıma baktıramadım bu ay regl olursam gidicem inşallah
InsaAllah en güzel sonuçları alırsın canım hiç bir sıkıntı çıkmaz güzel haberlerle gelirsin

Kızlar biraz önce doktorum aradı. Perşembeye HSG ÇEKİLECEMMMMMMM. Gebelik olmadığı kesin dedi, rahim filmi çekilmesinde bir sakınca yokmuş. Daha fazla vakit kaybetmeyelim dedi.

Ay korktum bi telaş yaptım. Dua edin bana ya nolur :)
Hadi hayırlısı olsun canım herşey yolunda gitsin insaAllah

Arkadaslar hepinize Merhaba ben 1,5 senelik evliyim. Gecen ay ilk defa korunmayi biraktik. Bu ay adetim 3 gün gecikince dedim ne kadar hizliyim hemen hamile kaldim hemen gittim test aldim ama tabi negatif sonra gittim kan verdim beta 1.20 cikti yani gebelik yok dediler. Zaten dün de adet oldum malesef size sorum şu benim adetim senelerdir 28 günde gelir ama korunmayi birakinca adetim gecikti sizde de böyle bisey oldu mu

Arkadaslar hepinize Merhaba ben 1,5 senelik evliyim. Gecen ay ilk defa korunmayi biraktik. Bu ay adetim 3 gün gecikince dedim ne kadar hizliyim hemen hamile kaldim hemen gittim test aldim ama tabi negatif sonra gittim kan verdim beta 1.20 cikti yani gebelik yok dediler. Zaten dün de adet oldum malesef size sorum şu benim adetim senelerdir 28 günde gelir ama korunmayi birakinca adetim gecikti sizde de böyle bisey oldu mu
Psikolojiktir canım o :) bende olmadı ama çoğu kadında görülen bir şey.

Psikolojiktir canım o :) bende olmadı ama çoğu kadında görülen bir şey.
Daha 1 ayda psikolojim bozuldu yahu ben aylarca nasil beklerim ilk ay olmadi diye sanki hic olmicak gibi geliyor. Korunurken de biraktigim gibi hamile kalirim saniyordum daha ilk ayda hüsrana ugradim. Kismet ekime bakalim cvp verdiğin için cok tesekkurler..

ya bazen eşime kızmadan edemiyorum. evlendikten sonra 6 ay çocuk yapmaya yanaşmadı bazı nedenlerden ötürü. ben ona diyordum ha diyince olmaz bebek gel denemeye başlayalım diye. 4 aydır uğraşıyoruz herşeyin hayırlısı tabi.
bu arada mersin'de oturanınız var mı?

Back
X