• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

bugün içtiğim 3. türk kahvesi. hamile kalmak isteyenler içmemeli diyor ama kendimi alamıyorum. var mı öyle tiryaki olanlar ?

En azından 1 ile sınırla canım kendini

Demir çok düşük çıktı benim.

Çay be kahve yordum ben

Doktorda bu değerler ile gebeliğe hazır değil vücudun dedi

İnşallah canım çok sağol :) ama doktor perşembe rahim filmi çekecek. Sonuzun negatifliği konusunda kesin konuştular canım. Ama ben yine de perşembe sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaparım :)
Rahim filmini çekil de bizi de bilgilendir o zaman canim hem hamilelik şansın da artar... Melegin ardindan gelir inşallah

Herkeste aynı etkiyi göstermiyomuş canım. Ama uyutularak da yapılıyo. Ama uyutulmakta beni korkutuyo.
bu film nasıl bişey :( vajinaya zarar vermiyor mu acaba yırtık falan ne biliym. karnın üzerinden niye film çekmiyorlar ki 3 boyutlu renkli ultrasonlar var?

bu film nasıl bişey :KK43: vajinaya zarar vermiyor mu acaba yırtık falan ne biliym. karnın üzerinden niye film çekmiyorlar ki 3 boyutlu renkli ultrasonlar var?
Vajinaya bi alet yerleştiriyolarmış içine jel gibi ilaç enjekte ediyolarmış. 5-10 Dklık bişey ama galiba ilaçtan dolayı ağrı oluyo.

herkes napıyo şu anda. ya işten geldiniz dinleniyorsunuz ya eişinizle ilgileniyorsunuz yada bi işiniz var. benim canım çok sıkılıyo eşim 1 aydır şehir dışında onu çok özledim:( annemde kalıyorum o gelene kadar. ilgilenecek bişeyimin olmadığı sürekli yazmamdan belli oluyo belki :KK23:

Back
X