- 5 Nisan 2016
- 1.196
- 2.334
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Aslinda ben cok hesap yapmanin olumsuz etkisi oldugunu dusunuyorum ama herkes gibi bende dusunmekle kaliyorum uygulayamiyorum :) 1 senelik evliyim bende bi kurtaj var iste simdi tekrar basladik insanlar yanlislikla hamile kaliyo cok garip geliyo :) bi de kurtaj oldugumda cocugu olan hamile olan herkese ilk hamileliginiz mi dusuk yaptiniz mi kurtaj oldunuz mu kesin olmustur diye sorasim geliyodu :) canim ne zaman olursa olsun saglikli olsun benim kocam karta kaciyo yoksa yapmazdim daha :)
:)) istemeyince pat diye kalınıyo zaten. Bende de çok örnek var :) kimini Allah vererek imtihan ediyo, kimini de vermeyerek...Kurtaj olacagim gun 42 yasindaki geri cekilmeyle korunan eltim ben evde sinir krizleri gecirirken geldi ben hamileyim diye bi de kendisine test yaptirdi bana o halimle hamileydi mutluluktan ucuyo iki gun sonra da ben bakamam buna iki tane var yasim gecti diye kurtaj oldu :) o gun oldurmedim ya o kadini artik nirvanaya ulastim :) olacagi varsa oluyo yani :)
Aynen canim yasamyan anlamiyo allah dusmanima yasatmasin o ayri ama yasamayan yorum da yapmasin :) insallahh hepimizin dunya guzeli mis kokulu omurlerinin sonuna kadar doktora ihtiyaci kalmayan tatlis bebislerimiz olur :)Canım kürtaj da olsa başın sağolsun... Bundan sonrası için hayrılsı olsun :)
Ya bi de denk geliyor sürkeli yakınımdaki herkes ilk ay hamile kaldı :) onlar zaten halden anlamıyor, olur olur takma kafaya falan diyolar ama böyle bu duyguyu çok şükür ki yaşamadıkları için beni anlayamıyorlar :) dediğin gibi zamanında olsun, sağlıklı olsun da bekleriz biz sıkıntı yok
ben oyunu hep kuralına göre oynuyorum aylardır ama kazanamıyorum oyunu her ay fiyasgotmm canım belki o kadar çok etki etmez ama oyun oynuyorsak kuralına göre olması en güzeli dimi yani garanti olur
Aminnnnnnnn :)Aynen canim yasamyan anlamiyo allah dusmanima yasatmasin o ayri ama yasamayan yorum da yapmasin :) insallahh hepimizin dunya guzeli mis kokulu omurlerinin sonuna kadar doktora ihtiyaci kalmayan tatlis bebislerimiz olur :)
Bak profil mesajına da yazmışsın; "Mutlu olmayı bileceksin her daim"Kızlar benimde üst komşum hamile. Halbuki tedaviyle uğraşarak hamile kaldı. Birde benim çok istediğimi biliyo. Sürekli şunu aldık bunu alacaz. Kızımla oturuyoruz. Babası bizi akşam gezmeye götürecek falan diyo. Sinir oluyorummm
Bak profil mesajına da yazmışsın; "Mutlu olmayı bileceksin her daim"
Var tatlım ya hepimizin etrafında var. Duyma, görme, bilme
Aynen öyle yapmaya çalışıyorum canım :)Bak profil mesajına da yazmışsın; "Mutlu olmayı bileceksin her daim"
Var tatlım ya hepimizin etrafında var. Duyma, görme, bilme
görme duyma dicem ama mümkün değil olabildiğince muhattap olma söyle dicem bu seferde kem göz olursun nazarın değer kesinKızlar benimde üst komşum hamile. Halbuki tedaviyle uğraşarak hamile kaldı. Birde benim çok istediğimi biliyo. Sürekli şunu aldık bunu alacaz. Kızımla oturuyoruz. Babası bizi akşam gezmeye götürecek falan diyo. Sinir oluyorummm
Aynen canım. Birde bile bile bunu yapmaları yok mu. İnşallah biz öyle yapmayacaz :)görme duyma dicem ama mümkün değil olabildiğince muhattap olma söyle dicem bu seferde kem göz olursun nazarın değer kesinAllah'a havale et canım benimde etrafımda var whatsappta konuştuğum lise arkadaşlarım misal bazen çok sinirleniyorum bir müddet mesajlarına dönmüyorum sakinleşince hayatıma devam ediyorum yapacak bir şey yok canım.
Ya su anda eltini benim bogasim geldi... Azcik saygi ya... Hem sana hem o bebege nasil kiydi sinirim bozuldu... Bakamicaksan yapma arkadasim dogru duzgun korunursun binde bi ihtimal olur anlarim ama geri cekilmeyi de korunma sayiyolar ya ona cildiriyorum dogrusu. Ben kalbi durdugu halde yavrumu olduruyo gibi hissettim, nasil bi vicdan varmis ki yasayan bebegi 'napcam ben bunu bakamam' diye rahat rahat aldirmis...Kurtaj olacagim gun 42 yasindaki geri cekilmeyle korunan eltim ben evde sinir krizleri gecirirken geldi ben hamileyim diye bi de kendisine test yaptirdi bana o halimle hamileydi mutluluktan ucuyo iki gun sonra da ben bakamam buna iki tane var yasim gecti diye kurtaj oldu :) o gun oldurmedim ya o kadini artik nirvanaya ulastim :) olacagi varsa oluyo yani :)
Kapat kulaklarini hatta aa ne guzel falan de yardim et :)Kızlar benimde üst komşum hamile. Halbuki tedaviyle uğraşarak hamile kaldı. Birde benim çok istediğimi biliyo. Sürekli şunu aldık bunu alacaz. Kızımla oturuyoruz. Babası bizi akşam gezmeye götürecek falan diyo. Sinir oluyorummm
Aynen bi de kotu dusunmek istemiyorum ama benim hamile oldugumu ogrendi hamile kaldi kurtaj olacagim gun geldi ben anlamıyorum bu testlerden sen yap dedi test yaptirdi kiskandigimi dusunmesinler diye kendimi paraladim bi de diyo ki evden cenaze cikmis gibisin cenaze cikti cunku ondan olabilir mi dedim sadece gitti benim kurtaj oldugum doktora orda kurtaj oldu kontrole gittigimde doktorum bosver ezgicigim takma kafana herkes bir degil dedi dusun yani ve hala her gorusmemizde vicdan azabi duyuyorum gunlerce uyuyamadim aldirdim diye diyo gecenlerde artik dayanamadim ben hic uzulmuyorum ohh iyi ki kurtaj oldum iyi ki kalbi aadi cok mutluyum dedim oyle deyince sustuYa su anda eltini benim bogasim geldi... Azcik saygi ya... Hem sana hem o bebege nasil kiydi sinirim bozuldu... Bakamicaksan yapma arkadasim dogru duzgun korunursun binde bi ihtimal olur anlarim ama geri cekilmeyi de korunma sayiyolar ya ona cildiriyorum dogrusu. Ben kalbi durdugu halde yavrumu olduruyo gibi hissettim, nasil bi vicdan varmis ki yasayan bebegi 'napcam ben bunu bakamam' diye rahat rahat aldirmis...
sınav denilen şey tam olarak bu sabredeceksin duymayacaksın tevekkül edeceksin..Kapat kulaklarini hatta aa ne guzel falan de yardim et :)
Oyle dusunme canim ya inşallah hepimizin olacak guzel saglikli bebisleri hem artik her şey cok ilerledi tedaviler var bi de bu kadar dusunme strest cok etki ediyo bu ay insallah olur bebisin kendimden cok istedim su anda senin hamile kalmani dua edecegim valla ben bekler sikinti degil bu ay benim kismetimse inşallah benim olmaz da senin olur :)sınav denilen şey tam olarak bu sabredeceksin duymayacaksın tevekkül edeceksin..
ama insanız yıprandığımız isyan ettiğimiz anlar oluyor misal ben o kadar tahammülsüzüm ki daha 2 aydır deniyoruz ama 2 senem eşime bebek diye yalvarmakla geçti o nedenle sanki 2 senedir deniyorum da olmuyormuş gibi hissediyorum eşime karşı sabırsızım Allah korusun ondan kaynaklı problem çıkar diye korkuyorum çünkü onu daha çok suçlayacağım bu zamana kadar bebek istemediği için birde korktuğun şeyle sınanırsın derler düşünmemeye çalışıyorum ama sabah öyle bir negatiflikle kalktım ki anlatamam
ay öyle deme ya dua kapın açıktır olur mu öyle şey hayırlı zamanda versin rabbim hepimize inşallahOyle dusunme canim ya inşallah hepimizin olacak guzel saglikli bebisleri hem artik her şey cok ilerledi tedaviler var bi de bu kadar dusunme strest cok etki ediyo bu ay insallah olur bebisin kendimden cok istedim su anda senin hamile kalmani dua edecegim valla ben bekler sikinti degil bu ay benim kismetimse inşallah benim olmaz da senin olur :)
Insallah aciktir canim benim nolcak bir ay once bir ay sonra farketmez benim icin :) bende de adet oncesi sendromu var bende agliyorum su anda :)ay öyle deme ya dua kapın açıktır olur mu öyle şey hayırlı zamanda versin rabbim hepimize inşallahay ağlattın valla beni güzel gönüllü arkadaşım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?