- 12 Temmuz 2016
- 686
- 779
- 33
- Konu Sahibi melekler-engelchen
bir garip oblomov
canım belki yumurta catlamistir bu ay sanki herkesin bi erken yumurtlama şeysi var sen degerlendirdiysen inş gelsin bebisler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benimde öyle oldu 11.günde yumurta aki kıvamı gördüm sonra 14.güne kadar kasik batma ve agrilarim oldu benimde öyle sanki adet olmus gibi ıslaklık hissediyordum wcye gidiyorum bişey yok demekki yumurtalama ayrıca @yesa1 den aldigim bilgiye göre o ağrı geçince anla ki yumurta catladi dedi bana seninde çatlama ağrısı olabilir ağrın oldukça sen değerlendir inş bu ay bebeklerimiz bizimle olsun
Bakalim canim ilerleyen gunlerde gorecegim simdi emin olamiyorum catladi mi catlicakmi ama dedigin gibi sukur erken basladim gunleri degerlendirmeyebir garip oblomov canım belki yumurta catlamistir bu ay sanki herkesin bi erken yumurtlama şeysi var sen degerlendirdiysen inş gelsin bebisler
Bakalim canim ilerleyen gunlerde gorecegim simdi emin olamiyorum catladi mi catlicakmi ama dedigin gibi sukur erken basladim gunleri degerlendirmeye
yemek yedim simdi uzandim kasiklarim agrimaya basladi saat gecmeseydi bir test daha yapardim ama oglenkinden farkli cikmaz heralde ya yarin yine yapacagim bakalim nasil cikacak
bir garip oblomov heaaa işte canımmmm o ağrı geçince catliyor diyorlar bakalim bunu sende test etmiş olucaz yarın test yapıp bizide bilgilendirirmisin ağrıların ne zaman geçicek yada dewam edecek mi
Al al çok keyfli olacağını söylüyorlarSize ozendim bende alacagim bu ay ovulasyon testi :)
12. gün baya koyulaşmış çatlaması için hazırlıklı ol canım güzel takip et çizgi açılmaya başladığında ilişki olsun ben açılmayı görünce 2gün üst üste ilişki diye niyetliyim bakalım kısmetbu ayki ovilasyon testlerim inşallah bu ay rabbim gönlumuze göre nasip eder
aa saatlere dikkat etmemişim çok geç yapıyorsun canım akşam 8den önce yapılacak sabahta 11den sonra sıvı tüketimin olmayacak en az 2 saat o nedenle bunlar hatalı olabilirbu ayki ovilasyon testlerim inşallah bu ay rabbim gönlumuze göre nasip eder
Ben bi kere kullanmistim olmamisti sonraki ay tek iliskiyle hamile kalmistim bi de iliskiden sonra hemen kalkip yikamistim :) cuma adet olacagim alayim madem yine susus kalma olayi beni bozuyo ya :)Al al çok keyfli olacağını söylüyorlar
Benim de bugün gelecek sipariş ettiğim testler. Reglin 14. günündeyim biraz geç kaldım sanki testleri yapmaya ama çift çizgiyi ovu testinde de olsa göreceğim diye heyecanlıyım açıkçası
sıvı tüketimime dikkat ediyorum canım ama denk gelmedi 8 den önce evde olamadım 2 gün ama bugün inşallah dikkat edicem 8 den önce yapmayaaa saatlere dikkat etmemişim çok geç yapıyorsun canım akşam 8den önce yapılacak sabahta 11den sonra sıvı tüketimin olmayacak en az 2 saat o nedenle bunlar hatalı olabilir
tmm canım belki o kadar çok etki etmez ama oyun oynuyorsak kuralına göre olması en güzeli dimi yani garanti olursıvı tüketimime dikkat ediyorum canım ama denk gelmedi 8 den önce evde olamadım 2 gün ama bugün inşallah dikkat edicem 8 den önce yapmaya
İki saatcik kalacaksın susuz. Oruç gibi düşün ya dayanırsın iki saatBen bi kere kullanmistim olmamisti sonraki ay tek iliskiyle hamile kalmistim bi de iliskiden sonra hemen kalkip yikamistim :) cuma adet olacagim alayim madem yine susus kalma olayi beni bozuyo ya :)
Takvimim i bende kullaniyorum bi de zaten iki gune bir degerlendirmissin ya test olsa da oyle yapacaktin zaten :) ben dogum kontrol hapiyla korunuyorum hep biraktiktan sonra iki ay olmuyo ucuncu ay oluyo gecen sefer oyle oldu bakalım bu kez nasil olacak :)İki saatcik kalacaksın susuz. Oruç gibi düşün ya dayanırsın iki saat
Ya bu hamile kalma mucizeleri o kadar çok duyuyorum ki. 15 yıl olmayıp olmayıp birden doğal yolla 3'üz olan bile biliyorum. Nasip kısmet her şey :)
Testleri ilk defa yapacağım ben geç kaldım biraz ama 7., 9. 11. 13. günler değerlendirildi. Koyu çift çizgi olacak olsa bile kaçırmamışımdır herhalde ki benim "takvimim" uygulamasına göre 17.gün yumurtlama görünüyor.
Oh maşallah canım, en azından hamile kalabildiğini biliyorsun :) inşallah hayrılsı olur senin için :)Takvimim i bende kullaniyorum bi de zaten iki gune bir degerlendirmissin ya test olsa da oyle yapacaktin zaten :) ben dogum kontrol hapiyla korunuyorum hep biraktiktan sonra iki ay olmuyo ucuncu ay oluyo gecen sefer oyle oldu bakalım bu kez nasil olacak :)
Aslinda ben cok hesap yapmanin olumsuz etkisi oldugunu dusunuyorum ama herkes gibi bende dusunmekle kaliyorum uygulayamiyorum :) 1 senelik evliyim bende bi kurtaj var iste simdi tekrar basladik insanlar yanlislikla hamile kaliyo cok garip geliyo :) bi de kurtaj oldugumda cocugu olan hamile olan herkese ilk hamileliginiz mi dusuk yaptiniz mi kurtaj oldunuz mu kesin olmustur diye sorasim geliyodu :) canim ne zaman olursa olsun saglikli olsun benim kocam karta kaciyo yoksa yapmazdim daha :)Oh maşallah canım, en azından hamile kalabildiğini biliyorsun :) inşallah hayrılsı olur senin için :)
Ben doğum kontrol olarak hiç bişey kullanmadım şimdye kadar. 1,5 yıllık evliyim. Eşim korundu sadece. 7. ay olacak dneme çalışmalarımızda ama hala tık yok :) Bakalım bekliyoruz :)
Kurtaj olacagim gun 42 yasindaki geri cekilmeyle korunan eltim ben evde sinir krizleri gecirirken geldi ben hamileyim diye bi de kendisine test yaptirdi bana o halimle hamileydi mutluluktan ucuyo iki gun sonra da ben bakamam buna iki tane var yasim gecti diye kurtaj oldu :) o gun oldurmedim ya o kadini artik nirvanaya ulastim :) olacagi varsa oluyo yani :)Aslinda ben cok hesap yapmanin olumsuz etkisi oldugunu dusunuyorum ama herkes gibi bende dusunmekle kaliyorum uygulayamiyorum :) 1 senelik evliyim bende bi kurtaj var iste simdi tekrar basladik insanlar yanlislikla hamile kaliyo cok garip geliyo :) bi de kurtaj oldugumda cocugu olan hamile olan herkese ilk hamileliginiz mi dusuk yaptiniz mi kurtaj oldunuz mu kesin olmustur diye sorasim geliyodu :) canim ne zaman olursa olsun saglikli olsun benim kocam karta kaciyo yoksa yapmazdim daha :)
ay inanmıyorum nasıl vicdansız insanlar var hem sana hem bebeğine kıymakta sakınca görmemiş ya ne demek lazım bilemedim.benim eltimin 1 tane kızı var 6 yaşında geçen sene 9 haftalıkken bir bebeğini kaybetti valla ben hamile kalsam nasıl söylerim diye düşünüyorum onu üzer miyim falan diyeKurtaj olacagim gun 42 yasindaki geri cekilmeyle korunan eltim ben evde sinir krizleri gecirirken geldi ben hamileyim diye bi de kendisine test yaptirdi bana o halimle hamileydi mutluluktan ucuyo iki gun sonra da ben bakamam buna iki tane var yasim gecti diye kurtaj oldu :) o gun oldurmedim ya o kadini artik nirvanaya ulastim :) olacagi varsa oluyo yani :)