• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Eki Görüntüle 1871277
Kizlar test yaptim bu sefer acik rengi dune gore bakalim boyle boyle yakalarim ins yumurtlama gunumu bugun iliski yok yarin olcak bir gun var bir gun yok bu ay atlamicam diyorum ins mani cikmaz:KK51:
Dün aksamki fotoda daha koyu cıkmıstı sanki :)
Şimdi daha vakti var gibi duruyor canım, sen 2 günde 1 degerlendirmeye devam et :)

İnsallahhh sagliklaaa gelsinnn yawrularimiz:anne::anne:.......:anne:
Su 1 saatir belime bir agri var.sanki birsey akiyormus gibi hissediyorm kac kez gittim lavaboya ama bi gram akinti yok ama icimde birseyler oluyor sanki sol kasikta hafif batma.14. Gunum acaba bugunmu yumurtam catliyor..kacirmak yok...
M melekler-engelchen sen nasilsin senin nasio gidiyor.
Mücadeleyi bırakmıyorum ama dogal yolla OLACAK gibi gözükmüyor. Ben de tüp bebek için öngörüsme randevusu aldim. Tatil sezonu olduğu için eylül sonuna verdiler. O zamana kadar normal yolla olmazsa tüp başlatıcaz

okudum canım saolasın cinsel gücü arttırıyormuş iyi bari :KK70:

ben bu tip seylerin faydasına inanıyorum bu arada taze bademi suda bekletip kabuklarını soyup yemen ve yedirmen cok daha faydalı kabuklarının asidik etkisi var ama kabuksuz hali ile günde 1 avuc tüketilmesi sperm hareketliliğine içerdği E vitamininden dolayı oldukça faydalı oldugunu duymuştum

aa bilmiyordum iyiymiş badem çok pahalıydı alamadım tuzsuz çiğ olunca onu da eşime aldırayım bari:cool:

bende bu ay polen bal karışımı aldım en kötü enerji verir:)))

canım polen sperm yapımında yardımcı diye duymuştum arkadaşım eşi için kullanmıştı baya paralar döktüle ama işe yaradı sperm sayısı artmıştı

Dün aksamki fotoda daha koyu cıkmıstı sanki :)
Şimdi daha vakti var gibi duruyor canım, sen 2 günde 1 degerlendirmeye devam et :)

evet dün baya koyudu kurudukça rengi uçtu sanırım:ıslık: birde evde eşimden gizli yapıyom iş yerinde de tuvalette çekemedim masamda gizli çektim renk ayarı falan yok ama bariz fark var arada

Aynen canım doğru yoldasın :)

saolasın canım sen yaptın mı ovu testi geldi mi testlerin

evet dün baya koyudu kurudukça rengi uçtu sanırım:ıslık: birde evde eşimden gizli yapıyom iş yerinde de tuvalette çekemedim masamda gizli çektim renk ayarı falan yok ama bariz fark var arada
Dün koyu bugun acıksa yumurtlamıs da olabilirsin o zaman. Zaten degerlendirmissiniz, sıkıntı yok. Yarınki teste göre emin oluruz :)

Dün koyu bugun acıksa yumurtlamıs da olabilirsin o zaman. Zaten degerlendirmissiniz, sıkıntı yok. Yarınki teste göre emin oluruz :)
aynen ama bu durumda 9. gün yapsaydım kopkoyumu çıkacaktı:KK57: anlamadım neyse :eek: test yapıp çift çizgi görmek sevindirdi çalışmalarada testlerede devam:KK69: inşallah eylül başında gebelik testinde de görürüm çift çizgiyi

aynen ama bu durumda 9. gün yapsaydım kopkoyumu çıkacaktı:KK57: anlamadım neyse :eek: test yapıp çift çizgi görmek sevindirdi çalışmalarada testlerede devam:KK69: inşallah eylül başında gebelik testinde de görürüm çift çizgiyi
Valla canım 9. gün kopkoyu olabilir deee olmayabilir de :)
Ben bu ay 11. gün basladım test yapmaya, o gün silik cıktı
12. gün dün aksam senin foto attıgın gibiydi
13. gün ise siliklesmisti
14. gün hic cizgi cıkmadı
Böylece 12. gün yumurtladıgıma emin oldum.
O yuzden senin yarın daha da silik cıkarsa belki de dün gece yumurtlamıssındır :) Eger koyulasırsa anca yumurtlayacaksındır
Bi de dedigin gibi cift cizgi görmek insanı sevindiriyor ya, darısı gebelik testlerine artık :KK49:

Yumurtluyor olabilirsin canım degerlendir mutlaka :)
Ayni şey 11. Günde olmuştu ben ozaman yumurta catladi sandim..ne bileyim bugunde olunca sasirdim vucut sasti galiba .ustune dustukce beynim ele gecirdi hormonlarimi yonetiyor.

M melekler-engelchen
İnşallah tüpbbebeğe gerek kalmadan hamile kalirsin.uzun zamandır mi deniyorsunuz?

Ayni şey 11. Günde olmuştu ben ozaman yumurta catladi sandim..ne bileyim bugunde olunca sasirdim vucut sasti galiba .ustune dustukce beynim ele gecirdi hormonlarimi yonetiyor.

M melekler-engelchen
İnşallah tüpbbebeğe gerek kalmadan hamile kalirsin.uzun zamandır mi deniyorsunuz?
O zaman bosver sen degerlendir gitsin insallah tutar birinde :KK48:

okudum canım saolasın cinsel gücü arttırıyormuş iyi bari :KK70:saolasın canım sen yaptın mı ovu testi geldi mi testlerin
Ya sorma canım ya, dün zaten gelmedi. Cumartesi 12.00'den sonra verilen siparişler pazaretsei kargolanıyormuş. Bugün bekliyordum. Kargo takip yapıyorum ankara'da görünüyor. Hala gelmedi. Aradım biraz önce yanlış şubeye gitmiş. Yarın teslim edilecekmiş :sinirli::sinirli::kızgın: yapamadım hala hiçççç. Bugün 13. günnnnn :kızgın:

Bugün şeffaf akıntı yoğunlaştı bu arada (gerçi hep oluyor bende ama :KK70: ). Test yapsam da yapmasam da değerlendirecektik bugün akşam zaten :-) ben 7., 9., 11. gün diye devam ettim bakalım :-)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya sorma canım ya, dün zaten gelmedi. Cumartesi 12.00'den sonra verilen siparişler pazaretsei kargolanıyormuş. Bugün bekliyordum. Kargo takip yapıyorum ankara'da görünüyor. Hala gelmedi. Aradım biraz önce yanlış şubeye gitmiş. Yarın teslim edilecekmiş :sinirli::sinirli::kızgın: yapamadım hala hiçççç. Bugün 13. günnnnn :kızgın:

Bugün şeffaf akıntı yoğunlaştı bu arada (gerçi hep oluyor bende ama :KK70: ). Test yapsam da yapmasam da değerlendirecektik bugün akşam zaten :-) ben 7., 9., 11. gün diye devam ettim bakalım :-)

aa keşke kendi ilinde olan birinden alsaydın ben özellikle izmirli satıcıdan aldım ertesi gün elimdeydi aklında bulunsun bu tarz yerlerden sipariş verirsen yaşadığın şehirde olan birini bul
bizde 9.-10. gün değerlendirmiş olduk normalde 8.-10. olacaktı ama 8. gün gece yarısını geçtiğinden takvimim uygulamasına 9. gün olarak işaretledim:KK48::KK70:12-14-16 diye gidicem bende bakalım inşallah eşim sıkılmaz:KK51:inş yumurtlama dönemini adam akıllı bulabilirim testle yoksa ay sonuna kadar devam:confused:

aa keşke kendi ilinde olan birinden alsaydın ben özellikle izmirli satıcıdan aldım ertesi gün elimdeydi aklında bulunsun bu tarz yerlerden sipariş verirsen yaşadığın şehirde olan birini bul
bizde 9.-10. gün değerlendirmiş olduk normalde 8.-10. olacaktı ama 8. gün gece yarısını geçtiğinden takvimim uygulamasına 9. gün olarak işaretledim:KK48::KK70:12-14-16 diye gidicem bende bakalım inşallah eşim sıkılmaz:KK51:inş yumurtlama dönemini adam akıllı bulabilirim testle yoksa ay sonuna kadar devam:confused:
Ya evet aslında aynı şehirde olsa dediğin gibi olurdu, neyse zaten gün aşırı devam ediyorum kaçırmamışımdır herhalde :-)

sen de gayet güzel değerlenirmişsin şimdiye kadar canım, testler sadece hah tamam yumurtladım içim rahatladı demek için var. Yoksa gün aşırı değerlendirdikten sonra ovu testine gerek yok zaten :cool:

M melekler-engelchen
Emineeemm Emineeemm inşallah Hayırlısı ve sağlıklısi. Tüm isteyenlere Allah nasip etsin. Icinde de bana. AMIN

Ya evet aslında aynı şehirde olsa dediğin gibi olurdu, neyse zaten gün aşırı devam ediyorum kaçırmamışımdır herhalde :-)

sen de gayet güzel değerlenirmişsin şimdiye kadar canım, testler sadece hah tamam yumurtladım içim rahatladı demek için var. Yoksa gün aşırı değerlendirdikten sonra ovu testine gerek yok zaten :cool:
tam koyu olduktan sonra bir iki gün geçince yumurta çatlıyormuş ya ben koyu çizgiden sonra silikleşince iki gün üst üste ilişki olur garanti olur diye düşündüm ne bileyim işte bir umut:KK48:

tam koyu olduktan sonra bir iki gün geçince yumurta çatlıyormuş ya ben koyu çizgiden sonra silikleşince iki gün üst üste ilişki olur garanti olur diye düşündüm ne bileyim işte bir umut:KK48:
Tatlim kesinlikle dogru bi yaklasim. Cizgi siliklestigi gun onemli. Benim gebeligimde tam kotu oldugu gun ve ertesi gun siliklestiginde olmustu. Kismet tabii ama goz gore gore bildigin seye de dikkat etmek gerek diye dusunuyorum.

Tatlim kesinlikle dogru bi yaklasim. Cizgi siliklestigi gun onemli. Benim gebeligimde tam kotu oldugu gun ve ertesi gun siliklestiginde olmustu. Kismet tabii ama goz gore gore bildigin seye de dikkat etmek gerek diye dusunuyorum.
bakalım inşallah yakalarım üstüme düşeni yapayımda gerisi Allah'a kalıyor nasip eder inşallah hepimize sağlıklı uzun ömürlü bebekler:KK36:

İnsallahhh sagliklaaa gelsinnn yawrularimiz:anne::anne:.......:anne:
Su 1 saatir belime bir agri var.sanki birsey akiyormus gibi hissediyorm kac kez gittim lavaboya ama bi gram akinti yok ama icimde birseyler oluyor sanki sol kasikta hafif batma.14. Gunum acaba bugunmu yumurtam catliyor..kacirmak yok...
M melekler-engelchen sen nasilsin senin nasio gidiyor.

Canim benimde öyle oldu 11.günde yumurta aki kıvamı gördüm sonra 14.güne kadar kasik batma ve agrilarim oldu benimde öyle sanki adet olmus gibi ıslaklık hissediyordum wcye gidiyorum bişey yok demekki yumurtalama ayrıca @yesa1 den aldigim bilgiye göre o ağrı geçince anla ki yumurta catladi dedi bana seninde çatlama ağrısı olabilir ağrın oldukça sen değerlendir inş bu ay bebeklerimiz bizimle olsun

Back