- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.873
- 298
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.821
Canım normal zamanda çatlatma iğnesi vuruyorsun, yumurtaların toplanıyor. Embriyolar 3 ya da 5 günlükken rahme yerleştiriliyor. Tabii doktor o ay rahmi uygun görmezse embriyoları dondurabiliyor daİnşaAllah bebeğine kavuşursun tüp bebekle gönülden dua ediyorum...ne kdr sürüyor tedavisi sonuç alması ?
İnşallah canımmm. Hepimiz için aynı duayı ediyorum :)Inşallah güzel bir adım olur sizin için canım...Emeklerinizi boşa cikarmasin AllahiM.
Hayirli olsun canim ne kadardir bekliyordun neler yaptin bize umut olsun
Canım merhabalar unutmadım tabiki de unuturmuyum hiç ben de bu ay kendimi otlara verdim :)Fıstıklar :) @solitarywoman M melekler-engelchen @yesa1 @YESIMBOZ @beren20Emineeemm @nefertiti989 @i006 ismetbeyinbiricikhanimi @nisandeniz ve daha etiketlerde bulamadığım diğer eski dostlarım
Ben geldim...
Beni unutmadınız değil mi? :)
Bu ay BAT tarihi vermemiştim. Bir de böyle deneyeyim demiştim hani.
Unutmadan yeni hamilelerimize de hayırlı uğurlu olsun :) Çok sevindim hepiniz adına. İçinizden kalbinizden bizi de geçirin.
Kızlar cumartesi doktora gittim tekrar. HSG için. Ama önce doktorumun takip etmesi gerekiyormuş. Yani pat diye gidip ben HSG çektircem diyemiyormuşsun. Neyse benim de 21. gündü. Madem öyle progesteronuna bakalım önce dedi. Sonra adetin 3. günü gelip diğer hormonlara bakarız. Gerek görürsek adetten sonra HSG çekeriz dedi. Ben de HCG'ye de bakabilir miyiz? sonuç verir mi 21. günde? dedim. Aşağı yukarı fikir verebileceğini söyledi. Ve akşam sonuçlarımı aldım...
Beta HCG - 0.24
Progesteron - 23
Çıktı.
Yani yumurtlamışım, güzelce çatlamış ama gebelik yok... Bugün doktorum arayıp bilgilendirecek ama işte diyorum ki daha 10 gün varken yaptırdım bunu. Yükselir mi acaba Beta HCG? 8. deneme olacak. Kafamda deli sorular
herkese merhabalar
4 aydır hamile kalmaya çalışıyorum fakat olmadı. doktora kontrole gitmeye karar verdik eşimle. yalnız merak ettiğim adetliyken mi gitmem gerekiyor eğer öyleyse kaçıncı gününde.
bir de hiç doktor referansı alamadım kimseden. allaha emanet gidecem bakalım..
teşekkürler aylinadetin 3. günü gidip hormonlarına baktırabilirsin
Canım Dr bişey demedi mi. Ama sanırım kimyasal gebelik gibi bişey oldu. Hayırlısı olsun kuzum eğer kimyasalsa da burda dimaam vardı oda kimyasal geçirdi ertesi ay hamileydi belki bu ay olur insaAllahbenim kanamam 10 gündür devam ediyor ve adetime göre çok fazla kanama ve çok fazla içinde böyle et parçası gibi pıhtılar düştü bhcg de böyle çıktı ben acaba düşük falan mı yaptım ki ?
4 ay derseniz pek önemsemez özele gidersen anca Dr seninle ilgilenir 3.günü gittiğinde hormonlara bakılıyor 21.gün de gittiğinde yumurta çatlamış mi diye bakılıyor.herkese merhabalar
4 aydır hamile kalmaya çalışıyorum fakat olmadı. doktora kontrole gitmeye karar verdik eşimle. yalnız merak ettiğim adetliyken mi gitmem gerekiyor eğer öyleyse kaçıncı gününde.
bir de hiç doktor referansı alamadım kimseden. allaha emanet gidecem bakalım..
Canım Dr bişey demedi mi. Ama sanırım kimyasal gebelik gibi bişey oldu. Hayırlısı olsun kuzum eğer kimyasalsa da burda dimaam vardı oda kimyasal geçirdi ertesi ay hamileydi belki bu ay olur insaAllah
mesajınızın hemen altına cevapladım belki gözünüzden kaçar diye:) burda yeniyim de. bu arada teşekkür ederim ilginiz için4 ay derseniz pek önemsemez özele gidersen anca Dr seninle ilgilenir 3.günü gittiğinde hormonlara bakılıyor 21.gün de gittiğinde yumurta çatlamış mi diye bakılıyor.
Yumurtlama takibi yaptın mı hiç canım ovulasyon test filan
Tuhafbenim kanamam 10 gündür devam ediyor ve adetime göre çok fazla kanama ve çok fazla içinde böyle et parçası gibi pıhtılar düştü bhcg de böyle çıktı ben acaba düşük falan mı yaptım ki ?
Canım orda hayit yzyorda niyet ettim hatta aldım ama icemedigimi daha önce söylemiştim yarim bardak içtim bir kez tamam ilk ve söndü çarpıntı filan yaptı vs dönmesi,bulantı.Emineeemm kuzum nasıl gidiyor hayıt tohumu nasıl yapıyorsun kaçıncı günün nasıl etki yaptı sende nasıl değişiklikler var??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?