EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

İnşaAllah bebeğine kavuşursun tüp bebekle gönülden dua ediyorum...ne kdr sürüyor tedavisi sonuç alması ?
Canım normal zamanda çatlatma iğnesi vuruyorsun, yumurtaların toplanıyor. Embriyolar 3 ya da 5 günlükken rahme yerleştiriliyor. Tabii doktor o ay rahmi uygun görmezse embriyoları dondurabiliyor da

Hayirli olsun canim ne kadardir bekliyordun neler yaptin bize umut olsun

Tesekkur ederim canim. Bebek denemesinde bu 5.ayimizdi cok sukur nasip oldu. Darisi sizlere olsun.

Ozel pek bir sey yapmadim. Klomen kullanmistim. Doktor catlatma ignesine gerek gormedi. Zaten catliyor dedi. Tam yumurtlama gununde esimin memleketine gittik. Kafama hic takmadim yani nasilsa olmaz diye ve oldu :)

Canım merhabalar unutmadım tabiki de unuturmuyum hiç ben de bu ay kendimi otlara verdim :)
B hcg değerine gelince ilk gebeligimde 16.gün 0.744 çıkmıştı aradan 12 gün sonra yani 28. Gün 80.79 çıkmıştı
Adet döngün nasıl bilmiyorum kuzum ama bu tarihleri ultrason a göre hesaplamistim ben.
Gelmemiş kırmızıdan ümit kesilmez insaAllah çift kırmızıyı görürsün bu ay hayırlısıyla :)

herkese merhabalar
4 aydır hamile kalmaya çalışıyorum fakat olmadı. doktora kontrole gitmeye karar verdik eşimle. yalnız merak ettiğim adetliyken mi gitmem gerekiyor eğer öyleyse kaçıncı gününde.
bir de hiç doktor referansı alamadım kimseden. allaha emanet gidecem bakalım..

benim kanamam 10 gündür devam ediyor ve adetime göre çok fazla kanama ve çok fazla içinde böyle et parçası gibi pıhtılar düştü bhcg de böyle çıktı ben acaba düşük falan mı yaptım ki ?

adetin 3. günü gidip hormonlarına baktırabilirsin

Canım Dr bişey demedi mi. Ama sanırım kimyasal gebelik gibi bişey oldu. Hayırlısı olsun kuzum eğer kimyasalsa da burda dimaam vardı oda kimyasal geçirdi ertesi ay hamileydi belki bu ay olur insaAllah

4 ay derseniz pek önemsemez özele gidersen anca Dr seninle ilgilenir 3.günü gittiğinde hormonlara bakılıyor 21.gün de gittiğinde yumurta çatlamış mi diye bakılıyor.
Yumurtlama takibi yaptın mı hiç canım ovulasyon test filan

4 ay denemek için az bir süre o zaman öyle mi. biz de eşimle endişe ettik nolur nolmaz bi baktıralım dedik eşim de test yaptırmak istiyor hatta. sizce de doktora gitmenin faydası olmaz mı. en azından herşey yolunda mı öğrenmiş olurum diye düşünüyorum.
yumurtlama tarihlerimi takip ediyorum son iki aydır amma velakin sonuç yok.. burdaki yorumları okuduğum kadarıyla yolun daha çok başındayım biliyorum.
ama yine de insan sabırsızlanıyor işte..

Canım Dr bişey demedi mi. Ama sanırım kimyasal gebelik gibi bişey oldu. Hayırlısı olsun kuzum eğer kimyasalsa da burda dimaam vardı oda kimyasal geçirdi ertesi ay hamileydi belki bu ay olur insaAllah

doktora gösteremedim sonuçları bugün yarın göstereceğim inşallah.

mesajınızın hemen altına cevapladım belki gözünüzden kaçar diye:) burda yeniyim de. bu arada teşekkür ederim ilginiz için

Emineeemm kuzum nasıl gidiyor hayıt tohumu nasıl yapıyorsun kaçıncı günün nasıl etki yaptı sende nasıl değişiklikler var??
Canım orda hayit yzyorda niyet ettim hatta aldım ama icemedigimi daha önce söylemiştim yarim bardak içtim bir kez tamam ilk ve söndü çarpıntı filan yaptı vs dönmesi,bulantı.
Ama jncir+havuç kurunu uyguladim esim keçiboynuzu prkmezini 1 hafta kullandı bıraktı ama hep acı kahvesini yaptım.suan bata çok az kaldı son 4 gün.bu ay pek belirti üstüne düşmedim ama yine kendimce vücutta var birşeyler Gogusuclari açısı baştan beri geçmedi sistiler..yaa geçen ay kesin dedim belirtilere ve 2 gün gecikmeyle tamam ya derken zırt kırmızılar...o yüzden bilemiyorum bi acaba diyorum bi yok yok.offf beklemek cook zor.
Senin nasıl gidiyor iciyormusn.

kızlar araştırırken görmüştüm hiçbir yiyeceğin hamile kalmayı kolaylaştırma konusunda bilimsel bir kanıtı yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…