• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Y YESIMBOZ X xDerinMavix

Ikinizi de tebrik ederim kızlar. Sağlıkla kucaginiza alıp güzel mutlu günler yaşayın inşallah.
Darısı tüm isteyenlere olsun.
Bir saat sonra benim de doktorda randevum var. Ilk defa gideceğim. Hayırlı haberlerle dönerim inşallah.

ay canım hadi hayırlı haberlerle gel:KK36: 6-7 hafta oldu mu senin inşallah keseyle birlikte kalp atışını da duyarsın:KK71:

Catlatma ignesi olmustum. Ama catlamamis kist olmustu lar.

yaaaa :KK43: çok canım sıkıldı gerçekten yaaa :KK43:
eşim pazar sabahı rüya görmüş onu anlattı bana ''evimizin balkonuna çıktım balkonda 2 tane beyaz yumurta vardı diyor.sonra birden 2 tane beyaz güvercin geldi demire kondu ama sonra korkup kaçtılar diyor.sonra bir kedi geldi yumurtaları yedi engel olmaya çalıştım ama olamadım diyor '' kedinin yumurtaları yemesine engel olamadığı için çok üzülmüş. aynı günün akşamı da ben adet oldum zaten. şimdi de kist :KK43:
Rabbim çaresiz dert vermesin yeterki ne yapayım :KK43:

yaaaa :KK43: çok canım sıkıldı gerçekten yaaa :KK43:
eşim pazar sabahı rüya görmüş onu anlattı bana ''evimizin balkonuna çıktım balkonda 2 tane beyaz yumurta vardı diyor.sonra birden 2 tane beyaz güvercin geldi demire kondu ama sonra korkup kaçtılar diyor.sonra bir kedi geldi yumurtaları yedi engel olmaya çalıştım ama olamadım diyor '' kedinin yumurtaları yemesine engel olamadığı için çok üzülmüş. aynı günün akşamı da ben adet oldum zaten. şimdi de kist :KK43:
Rabbim çaresiz dert vermesin yeterki ne yapayım :KK43:

kedi belki sağlıksız yumurtaları yemiştir.
her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır biz bilemeyiz yalnız Allah bilir.
herşeye hamdolsun.
eşin de sen de üzülme sağlıklısınız çalışmalara devam canım benim.

Canim benim yaaa cok cok tesekkurler hepinize. Insallah saglikla buyucek bende bol bol dinlenicem. Kaybim sonrasi doktorum bir sonraki gebeliginde hemen progestana baslicaz her ihtimale karsi demisti. Bende gidip aldim eczaneden basladim. Kontrole haftaya gitmeyi dusunuyorum kismetse.
inşallah canım benim iyi yaptın hemen almakla inşallah minik keseciğinizide görürsün eşine söyledin mi :KK36:

yaaa çok korktum şuan yaa benim de mi öyle oldu ? kist mi oldu ki ?
sen çatlatma iğnesi olmuşmuydun bunu yaşadığında peki ?
bu ay imtihanım çok ağır geçiyor Rabbim beterinden korusun :dua:
Korkma birkaç gün daha bekle 10 günden fazla sürerse kanama doktora gidersin. geçer inşallah. ben de 3 sene önce klomen kullanmıştım, çatlatma iğnesi yapmadı doktor sonra kafam kadar kist oldu :KK45: başka bir doktora gitmiştim, doktor kistten yumurtalığını göremiyorum demişti. bir ay bekledim kendiliğinden geçti. sonraki ay hamile kalmıştım. gönlünü ferah tut. her şey psikolojiye bağlı.
ay canım hadi hayırlı haberlerle gel:KK36: 6-7 hafta oldu mu senin inşallah keseyle birlikte kalp atışını da duyarsın:KK71:

geldim canım. kalp atışını da gördük. 7. haftanın ortasındayım. bu ay senden ve bu topikteki tüm kızlardan güzel haberler bekliyorum. :KK200:

Kızlarrr yaa çok kötüyüm. Artık sinirlerim bozuldu. Sürekli kahverengi akıntı görmekten sıkıldım. Offff :KK61:

Kızlarrr yaa çok kötüyüm. Artık sinirlerim bozuldu. Sürekli kahverengi akıntı görmekten sıkıldım. Offff :KK61:
Doktora gittin mi canım bi muayene olsan iyi olur en azindan sebebini öğrenir tedavini olursun üzülme canim kiyamam

Ben bu ay yumurtlama doneminde kahverengi akinti hatta akinti demeyim kahverengi kanama gibiydi

Neyseki gecti bu ay olmaz umarım

Bi de ben bu ay doktora yumurta.takibi yaptirayim diyorum:)

kedi belki sağlıksız yumurtaları yemiştir.
her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır biz bilemeyiz yalnız Allah bilir.
herşeye hamdolsun.
eşin de sen de üzülme sağlıklısınız çalışmalara devam canım benim.

BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi haklısın kedi sağlıksız yumurtaları yemiştir
haklısın herşeye hamdolsun elbette Allah bizim için en hayırlısını bizden çok daha iyi bilir
bu rahatlatan güzel mesajın için çok sağol Rabbim tez zamanda inşallah seninde gönlünün muradını versin:KK68:

Y YESIMBOZ ya nasıl sevindim anlatamam abartmış olurmuyum bilmiyorum ama kendim hamileymiş gibi Senle aynı acıyı yaşamıştık belki ondan bilmiyorum ama kormak yok senin hamileyim majından sonrayı okumadan yorum yazdım bu sefer herşey güzel olucak Allahın İzniyle :)

Korkma birkaç gün daha bekle 10 günden fazla sürerse kanama doktora gidersin. geçer inşallah. ben de 3 sene önce klomen kullanmıştım, çatlatma iğnesi yapmadı doktor sonra kafam kadar kist oldu :KK45: başka bir doktora gitmiştim, doktor kistten yumurtalığını göremiyorum demişti. bir ay bekledim kendiliğinden geçti. sonraki ay hamile kalmıştım. gönlünü ferah tut. her şey psikolojiye bağlı.

geldim canım. kalp atışını da gördük. 7. haftanın ortasındayım. bu ay senden ve bu topikteki tüm kızlardan güzel haberler bekliyorum. :KK200:

kist kendiliğinden mi geçti yoksa ilaç mı kullandın ?
sonraki ay hamile kalman gönlüme ayrı su serpti
inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine canım :KK200:

Back
X