• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

:KK43: inşallah Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek canım sabretmekten vazgeçmek yok adetin geldi mi ki gelmediyse ümit kesmek yok belli mi olur doğru düzgün olmamıştır ama tam yumurtlamaya denk gelmiştir belkı hayırlısı.
nasip ablam 3 gün önce doğum yaptı suan bende kalıyor eşim o kadar heveslendiki çok üzülüyor ama belli etmemeye çalışıyor :( :( canım çok sıkkın :(

Adetin 3.ve 21 günü gittim mi canım

Esin gitti mi

Ben adetin 3 günü gittim canım hormonlarda sorun yok mart ayında adetim 10 gün gecikti rahminde ölü yumurtalar var rahme ulaşamadan ölmüşler dedi 2 taneydi adetim de düzenlidir 27-28 sekmez ama olmuyor . bu ay yine gidecem adetin 3 günü :(

Ben adetin 3 günü gittim canım hormonlarda sorun yok mart ayında adetim 10 gün gecikti rahminde ölü yumurtalar var rahme ulaşamadan ölmüşler dedi 2 taneydi adetim de düzenlidir 27-28 sekmez ama olmuyor . bu ay yine gidecem adetin 3 günü :KK43:

anladım canım inşallah alırız mutlu haberi beraberce :)

benim de 8. ay olacak bakalım :)

X xDerinMavix canim hayirli ugurlu saglikli olsun insallah tebrik ederim :nazar::anneadayı: Y YESIMBOZ biz senden daha heyecanliyiz farkettin mi :) Kizlar hepinizi tek tek cok ozluyorum :) insallah hepbirlikte en fazla bir iki ay arayla bebislerimizi de aliriz kucagimiza BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi senin pozitifligine bayiliyorum ben seni beklerim kasim icin zaten icime kasim da hamile kalacagim diye doguyo :)

X xDerinMavix canim hayirli ugurlu saglikli olsun insallah tebrik ederim :nazar::anneadayı: Y YESIMBOZ biz senden daha heyecanliyiz farkettin mi :) Kizlar hepinizi tek tek cok ozluyorum :) insallah hepbirlikte en fazla bir iki ay arayla bebislerimizi de aliriz kucagimiza BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi senin pozitifligine bayiliyorum ben seni beklerim kasim icin zaten icime kasim da hamile kalacagim diye doguyo :)

Çok teşekkür ederim canım. Darısı size ve tüm isteyenlere.

Back
X