- 28 Haziran 2016
- 3.479
- 2.585
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #3.501
Cnm hamilesn sen ya ay cok guzel. Yap su testi artk yarn yaEklememisim dosyayii. Tam bir leyla :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm hamilesn sen ya ay cok guzel. Yap su testi artk yarn yaEklememisim dosyayii. Tam bir leyla :)
Canım benim fazla kilom var ama pek göstermiyorum. Doktor da illa kilo ver gibi bir şey söylemedi. Ama artık kendim vermek istiyorum.Doktor ne diyor peki
Bizim bir tanıdığa yapmadı tüp bebek kilo vermen lazım aralık ocak a kadar zaman verdi diyetisyene yönlendirdi
Canım benim fazla kilom var ama pek göstermiyorum. Doktor da illa kilo ver gibi bir şey söylemedi. Ama artık kendim vermek istiyorum.
15 Gün. Adetinin 7. günü başla canımKızlar ben anı bir kararla soğan kurune karar verdim çünkü kisten supheleniyorumadetimin 5.günü ama göğüslerim hala acıyor.
Soğan kurune ne zaman başlanıyor adet bitince mi başlamalıyım sabah akşam değil mi kaç gün yapmaliyim ??
Tamam çok teşekkür ederim canım. Peki kıst varsa söker mi bide düşük yaptırmaz dimi döllenmeyi engellemez dimi15 Gün. Adetinin 7. günü başla canım
Cnm ben kuru kullandgm ay hamile kaldm su an bi skntim olmadi cok sukurTamam çok teşekkür ederim canım. Peki kıst varsa söker mi bide düşük yaptırmaz dimi döllenmeyi engellemez dimi
Yaaa e çok iyimis. Ben kürtajdan sonra başlamıştım 3 gün yapabildim mideme dokunmuştu ama bu sefer ne aç ne tok karına yapmayı planlıyorum aç yapamıyorum midem de ülser varCnm ben kuru kullandgm ay hamile kaldm su an bi skntim olmadi cok sukur
Insallah canim. Sabah yapicam testii :) hayirlisi olsun insallah.Cnm hamilesn sen ya ay cok guzel. Yap su testi artk yarn ya
Hadi bakalim canim mubarek cuma gunde güzel haberler alalimda bi açılışı yapalım.gerisi gelsn artık hergün bi haber alalimm.Insallah canim. Sabah yapicam testii :) hayirlisi olsun insallah.
Hu huuu huuuu ve acilisss yapildiiiKizlar acilde test yapildi degerim 28.32 hamileyim![]()
Insallah canim. Sabah yapicam testii :) hayirlisi olsun insallah.
Tebrk edrm cnm :)Kizlar acilde test yapildi degerim 28.32 hamileyim![]()
Cnm benm ulsermde ileri sewiyede o yuzden 11 gun yapabildm. Cunku artk midem zarar gormeye basladi. Ben biraz kafama gore takldm yazn hep annemdeydm o yuzden gunde iki defa ama musait oldgm zamanlarda yaptmYaaa e çok iyimis. Ben kürtajdan sonra başlamıştım 3 gün yapabildim mideme dokunmuştu ama bu sefer ne aç ne tok karına yapmayı planlıyorum aç yapamıyorum midem de ülser var
InsaAllah hayırlısı bakalim
Sabah sabah kahkaha attım yaaaHu huuu huuuu ve acilisss yapildiii
Gelsin gelsinnn haberler sabahta bi güzel haber degmeyin keyfimizeee.
Kızlar ne dicem bakın biraz önce yattım dua ediyorum AllahiM sen sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip et diye.başladım siralamaya
bir garip oblomov a
yesa e
Kontes001 ya ........derken orda koptum dedim bu ne 007 james Bond gibi ...Sonra baktım isimler tuhaf kaçtı AllahiM sen herkesin kalbini biliyorsun isteyen herkese sağlıklı nasip et dedim.yoksa işin içinden cikamayacaktim.
![]()
canım Allah razı olsun inşallah dua kapıların açıktırda duan kabul olurHu huuu huuuu ve acilisss yapildiii
Gelsin gelsinnn haberler sabahta bi güzel haber degmeyin keyfimizeee.
Kızlar ne dicem bakın biraz önce yattım dua ediyorum AllahiM sen sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip et diye.başladım siralamaya
bir garip oblomov a
yesa e
Kontes001 ya ........derken orda koptum dedim bu ne 007 james Bond gibi ...Sonra baktım isimler tuhaf kaçtı AllahiM sen herkesin kalbini biliyorsun isteyen herkese sağlıklı nasip et dedim.yoksa işin içinden cikamayacaktim.
![]()
Kizlar acilde test yapildi degerim 28.32 hamileyim![]()