• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Inan moral olsun diye degil, oncesini sonrasini degerlendirmissin. Senin uzuldugun o cift cizgiyi yeterince belirgin gormeden siliklesmesi. Yakalayamamis olabilirsin testle. Ben cift cizgiyi gordum ertesi gun direkt soluklasti. yani degerlendirmeseydim coktan catlamis olacakti kisa surede. Icin rahat olsun o yuzden.
Yarin yapiyorum canim 1 gun kalmis oluyor bata. Gerginlik tavan :)
bakalım canım belki ben kuruntu yapıyorum daha çatlamadı belkide ovu testim çok var yapmaya devam edicem bir ihtimal 16, ya da 17. gün görürüm belki diyorum ama görmesem de dediğin gibi rastgele de olsa değerlendirdim öncesi ve sonrasını nasip artık elden beklemekten başka bir şey gelmiyor.
hadi inşallah testin koyulaşır da yüzlerimiz güler güzel habere ihtiyacımız var:KK36:

Kızlar öyle bir keder oturdu ki içime :( Regl öncesi sinir bozukluğuna aşılamanın tutmama üzüntüsü eklendi. İnsanın bu kadar mutsuz olabileceğini bile bilmezdim :(

bakalım canım belki ben kuruntu yapıyorum daha çatlamadı belkide ovu testim çok var yapmaya devam edicem bir ihtimal 16, ya da 17. gün görürüm belki diyorum ama görmesem de dediğin gibi rastgele de olsa değerlendirdim öncesi ve sonrasını nasip artık elden beklemekten başka bir şey gelmiyor.
hadi inşallah testin koyulaşır da yüzlerimiz güler güzel habere ihtiyacımız var:KK36:
Yap yap yine de takip et belki de dedigin gibidir sekerim ihmal etme. Istiyosan her gun yap,olacagi yoksa olmuyor malesef.
Yapicam sabah kismetse:KK22: Hayirlisi olsun insallah.

Kızlar öyle bir keder oturdu ki içime :KK43: Regl öncesi sinir bozukluğuna aşılamanın tutmama üzüntüsü eklendi. İnsanın bu kadar mutsuz olabileceğini bile bilmezdim :KK43:
ah tatlım ya valla böyle zamanlarda ağlamak en rahatlatıcı yöntem dün o kadar çok ağladım ki ağla açılırsın derler ya ama iç karartmadan sadece üstündeki stresi atmak için ağlayacaksın iç sıkıntın gözlerinden akıp gidecek sanırım bunu anne babamı kaybettikten sonra öğrendim bir parçan uçup gidiyor tutamıyorsun ama yaşamak devam etmekte zorundasın. Rabbim beterinden saklasın dertsiz dermandan korusun inşallah bizlerde bebeklerimizi kucağımıza alacağız:KK36::KK36:

ah tatlım ya valla böyle zamanlarda ağlamak en rahatlatıcı yöntem dün o kadar çok ağladım ki ağla açılırsın derler ya ama iç karartmadan sadece üstündeki stresi atmak için ağlayacaksın iç sıkıntın gözlerinden akıp gidecek sanırım bunu anne babamı kaybettikten sonra öğrendim bir parçan uçup gidiyor tutamıyorsun ama yaşamak devam etmekte zorundasın. Rabbim beterinden saklasın dertsiz dermandan korusun inşallah bizlerde bebeklerimizi kucağımıza alacağız:KK36::KK36:
Allah rahmet eylesin canım. Mekanları cennet olsun inşallah. Ne kadar zordur Allah bilir. Ben de hiç olmamış bebeğimin yasını tutuyorum bugün :( 33 ay oldu gelmiyor bebeğim. Sağlıklı olsaydım belki de şimdi ikinci çocuğumu almıştım kucağıma :( Evlilikte 7. yıla girdik, artık kimseye uyduracak bir bahanem kalmadı :(

Allah rahmet eylesin canım. Mekanları cennet olsun inşallah. Ne kadar zordur Allah bilir. Ben de hiç olmamış bebeğimin yasını tutuyorum bugün :KK43: 33 ay oldu gelmiyor bebeğim. Sağlıklı olsaydım belki de şimdi ikinci çocuğumu almıştım kucağıma :KK43: Evlilikte 7. yıla girdik, artık kimseye uyduracak bir bahanem kalmadı :KK43:

tüpe başla bak beni dinle ben senden umutluyum arkadaşım.
herkesin normal yoldan olacak diye bir şey yok belki kısmetin tüptedir.
daha fazla vakit harcayıp daha da yıpranma.
bak gerçekten herşey çok güzel olacak içimde seninle ilgili umutlar çok.:KK74:
ama artık başlamalısın. :dua:

tüpe başla bak beni dinle ben senden umutluyum arkadaşım.
herkesin normal yoldan olacak diye bir şey yok belki kısmetin tüptedir.
daha fazla vakit harcayıp daha da yıpranma.
bak gerçekten herşey çok güzel olacak içimde seninle ilgili umutlar çok.:KK74:
ama artık başlamalısın. :dua:
Başlayacağım artık canım. Bugün regl olmam lazım. İnşallah kist yoktur da hemen başlayabilirim

Allah rahmet eylesin canım. Mekanları cennet olsun inşallah. Ne kadar zordur Allah bilir. Ben de hiç olmamış bebeğimin yasını tutuyorum bugün :KK43: 33 ay oldu gelmiyor bebeğim. Sağlıklı olsaydım belki de şimdi ikinci çocuğumu almıştım kucağıma :KK43: Evlilikte 7. yıla girdik, artık kimseye uyduracak bir bahanem kalmadı :KK43:
amin canım hayat her şeye rağmen sürüyor kolay değil tabi ben 3 ayda pes edecek noktaya geldim dün inan aylarca bebek bekleyenler içinde ağladım kendime kızdım BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi ın dediği gibi tüp denesen belki kısmetin ondadır

Başlayacağım artık canım. Bugün regl olmam lazım. İnşallah kist yoktur da hemen başlayabilirim

başla vakit kaybetme.
adetin 2. günü git hemen doktora çünkü 3. günü iğneye başlayacaksın.
ayy ben bile heyecanlandım.
tedaviye başladığında keşke daha önce yapsaydım diyeceksin.
tıpkı benim gibi.:oops:

Merhaba kızlar.
Eşimin memleketine gitmiştik salı günü yeni geldik.
Evin işlerini ancak toparlayabildim.

Bugün öğleden sonra yaptığım 2 idrar testi pozitif çıktı.
Akşam acilde veya yarın hastanede kan testi vericem.
İnşallah onda da pozitif görürüm.
Hayırlı olsun canım. Artık hamile haberi duymaya başladık çok şükür :)

Merhaba kızlar.

maşallah canım güzel kafaya takmama hava birde kaçamak ilişki olduysa :KK48: hadi hayırlısı olsun canım değerlerin güzel çıkar inşallah

Merhaba kızlar.

Hayırlı olsun tatlım inşallah kanda da pozitifi görürsün. Bize önerebilecegin bir sey yapmis mıydın canim

Merhaba kızlar.

Hayırlı olsun canım inşallah değerlerinde güzel çıkar :nazar:

maşallah canım güzel kafaya takmama hava birde kaçamak ilişki olduysa :KK48: hadi hayırlısı olsun canım değerlerin güzel çıkar inşallah

Aynen canım bu ay olacak mı oldu mu olmadı mı diye hiç düşünmedim.
Demek ki gerçekten bu fikirden uzaklaşmak lazımmış.
İnşallah kandan da güzel sonuç çıkar.

Hayırlı olsun tatlım inşallah kanda da pozitifi görürsün. Bize önerebilecegin bir sey yapmis mıydın canim

İnşallah canımcım.
Açıkçası kafaya takmamak dışında hiçbir şey yapmadım.
Kafaya takacak zamanım olmadı doğrusu.
Bu ay klomen kullandırmıştı doktorum. Çatlatma iğnesi yapılmadı ve inofolic kullanmıştım o kadar.

Hayırlı olsun canım inşallah değerlerinde güzel çıkar :nazar:

İnşallah canım teşekkür ederim :)

Back
X