• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Kızlar benimde sanki adet oldum ama beyaz adet öyle bi akıntım ve ağrım var ki kesin oldum diyorum bugün ped koydum o derece ve sanki su geliyor ayy var ya kendi kendime bünyemi şaşırttım bence ben yedi bıtirdi bu düşünceler beni :kızgın:
Canım senin bata var mi daha? Bi an senden de suphelenmeye başladım.hamilelik belirtisi mi diye

valla havalar soğumaya başladı ısınırız ne güzel yazın çekilmiyor da her gün:KK70:elimde ovu testi var bitsin diye yapıyorum bende bitince takip etmicem regl bitiminden sonra düzenli ilişki olursa tamamdır başka bişi istemem:KK48::KK48:
Tatil de bitti evlerimizdeyiz :) valla biz tatilde annelerde kayinvalidemlerde kaçak göçek yapmaya çalıştık bişeyler :) evde daha iyi olur rahat rahat :KK48::KK48:

kızlar nerelerdesiniz ben saatin 1 olmasını bekliyorum ovu yapıcam bakalım nasıl çıkacak dün ağladım ağladım rahatladım sonra ilişki oldu :KK51:

Canım yaa kıyamam inşallah çatlamıştır dün yumurtan.. :KK68:

Şu bi hafta bi geçseydi 3 aydır reglim 6 gün erken oluyo 23-24 günde bir oluyorum erken gebelik testi alsam çıkar mı çok sabırsızım çooook :spor:

Canım yaa kıyamam inşallah çatlamıştır dün yumurtan.. :KK68:

Şu bi hafta bi geçseydi 3 aydır reglim 6 gün erken oluyo 23-24 günde bir oluyorum erken gebelik testi alsam çıkar mı çok sabırsızım çooook :spor:
amin canım inşallah :KK36:adet günün gelmeden yapma canım ya hüsran oluyor sonra birde düzensiz ise daha da hüsran:KK51:

20160922_131245.webp

15. Gun testim saat 13:00 hic umut yok dimi kizlar yumurtam catlamis galiba saka yaparken gercek oldu galiba 6. 9. 12. Ve 14. Gun degerlendirdim 10. Ya da 11. Gun catladiysa dollenmismidir bu iliskilere gore

Kızlar bugün lekenlenme başladı zaten dünden beri çok ağrım da var test olumsuz cikinca hiç umudum kalmamıştı zaten bu ayda benden pas geçiyoruz

Eki Görüntüle 1888179
15. Gun testim saat 13:00 hic umut yok dimi kizlar yumurtam catlamis galiba saka yaparken gercek oldu galiba 6. 9. 12. Ve 14. Gun degerlendirdim 10. Ya da 11. Gun catladiysa dollenmismidir bu iliskilere gore

Canim hiç sıkma canını oluçakma ayda tek iliskiyle de oluyor sanırım bu testlerde bizı mafediyor ay catladimi çatlicak mi o yüzden hiç sıkma canını inş tutunmustur bebeğin sana

Canim hiç sıkma canını oluçakma ayda tek iliskiyle de oluyor sanırım bu testlerde bizı mafediyor ay catladimi çatlicak mi o yüzden hiç sıkma canını inş tutunmustur bebeğin sana
valla pişman oldum canım yaptığıma içim rahat başlamıştım çok sakindim ama dün baya baya kötü oldum bu kadar erkenden umutsuzluğa kapılacağımı hiç düşünmemiştim sonra senelerce aylarca bebek bekleyenleri düşünüyorum daha çok ağlıyorum:KK42:çok zor bir süreçmiş yıpratıcı süreç :KK51:

Eki Görüntüle 1888179
Tabii ki var tatlim hic ama hic stres yapma kendine ne olur. Senin icin rahat olacak ki hormonlarinda rahaat rahat gezinsin :)

saolasın canım valla içime su serpiyorsunuz rahatlıyorum sende durumlar nedir? bir daha yaptın mı test hadi inşallah bu ay güzel haberler bir bir başlasın :KK36:
Inan moral olsun diye degil, oncesini sonrasini degerlendirmissin. Senin uzuldugun o cift cizgiyi yeterince belirgin gormeden siliklesmesi. Yakalayamamis olabilirsin testle. Ben cift cizgiyi gordum ertesi gun direkt soluklasti. yani degerlendirmeseydim coktan catlamis olacakti kisa surede. Icin rahat olsun o yuzden.
Yarin yapiyorum canim 1 gun kalmis oluyor bata. Gerginlik tavan :)

Back
X