- 24 Ağustos 2012
- 12.012
- 26.290
- 798
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.421
Eki Görüntüle 1887867
Kizlar bu ne simdi ya ben 12sinde mi yumurtladim git gide koyulacagina 14.gun huc cikmadi cizgi pik goremedim 12.gunde yeterli koyulukta degildi off aglicam ya valla
Testlere çok aldırma canım saati sıvı alma durumu çok farkediyomuş akıntını takip et gün aşırı da değerlendiriyorsan tamamdır
Gun asiri olmadi hic canim 2 gunde bir sivi alimima cok dikkat ettim sabah yapmadim nasil olsa bisi yoktur daha diye yarin sabah aksam yapmaya baslicaktim gecen ay 16.gun pik oldu 33 gunde bir adet goren insan erken yumurtlarmi ya hemde bu kadar valla oturdum agliyom sinirden daha yemek bile yemedikTestlere çok aldırma canım saati sıvı alma durumu çok farkediyomuş akıntını takip et gün aşırı da değerlendiriyorsan tamamdır
Ovu test durdukca koyulasmazki canim yaHa eğer bu son testini de yarım saat önce yaptıysan koyulaşır bekle bakalım..
Ovu test durdukca koyulasmazki canim ya
Bende de pko var canm iyi mi kötü mü onu bilmiyorum :)bende iyi huylu pko var tüp tedavisinde de çok yumurtam çıktı canım ama önemli olan kalitesi
Değerlendirmemiş miydin canım 12. günüGun asiri olmadi hic canim 2 gunde bir sivi alimima cok dikkat ettim sabah yapmadim nasil olsa bisi yoktur daha diye yarin sabah aksam yapmaya baslicaktim gecen ay 16.gun pik oldu 33 gunde bir adet goren insan erken yumurtlarmi ya hemde bu kadar valla oturdum agliyom sinirden daha yemek bile yemedik
Bende de pko var canm iyi mi kötü mü onu bilmiyorum :)
Eki Görüntüle 1887867
Kizlar bu ne simdi ya ben 12sinde mi yumurtladim git gide koyulacagina 14.gun huc cikmadi cizgi pik goremedim 12.gunde yeterli koyulukta degildi off aglicam ya valla
Değerlendirmemiş miydin canım 12. günü
Yok canim ya sivi alimina cok dikkat ettim catlamamis olabilir bakalim yarin sabah ve aksam tekrar yapacam yine acik cikarsa 2. Cizgi 21. Gun progestron baktiririm onda anlasiliyo galiba yumurtanin catlatip catlamadigihımm.. ihtimaller;
ya 11. günde koyuydu git gide açıldı
ya sıvı alımında sıkıntı oldu
ya da hiç istemeyerek söylüyorum çatlamadı.
Olacağı varsa olur canım üzülme. Tek ilişkiyle o ay hamile kalanlar var yani.Degerlendirdik canim ama yeterli mi ki 11. Ve 12. Gun olsa ya da 3 gun ust uste off ya planim oyleydi umitliydim bu aydan
Yok canim ya sivi alimina cok dikkat ettim catlamamis olabilir bakalim yarin sabah ve aksam tekrar yapacam yine acik cikarsa 2. Cizgi 21. Gun progestron baktiririm onda anlasiliyo galiba yumurtanin catlatip catlamadigi
Degerlendirdik canim ama yeterli mi ki 11. Ve 12. Gun olsa ya da 3 gun ust uste off ya planim oyleydi umitliydim bu aydan
Yok canim ya sivi alimina cok dikkat ettim catlamamis olabilir bakalim yarin sabah ve aksam tekrar yapacam yine acik cikarsa 2. Cizgi 21. Gun progestron baktiririm onda anlasiliyo galiba yumurtanin catlatip catlamadigi
Zaten hemen hamile kalsaydık. Bu kadar çok şey öğrenemezdik :)doğrudur
benimki şöyleymiş; zayıf olduğum için beni etkilememiş kontrolsüz kilo alımım tüylenmem falan yok çok şükür sadece çok yumurtam var canım. biz de gide gele öğreniyoruz işte. tüp tedavisinde belli oldu. hatta sağ tüpümde genişleme var sıvı birikiminden. anlayacağın bazen de bilmek öğrenmek hoş olmuyor bilmesek daha iyi
Zaten hemen hamile kalsaydık. Bu kadar çok şey öğrenemezdik :)
Aynen bende :) hayırlı zamanda olsun inşallah. Allah başka şeylerle sınamasın. bunuda Sabırla atlatırız inşallah.evet sanırım 23 ayda bir jinekolog kadar deneyim kazandım
bazı şeylerin kader kısmet olduğunu anlamak için bazı sınavlardan geçmek gerekiyor sanırım.
Allah daha büyük dertler verip daha kötülerine alışmaktan sakınsın inşallah.
hem kolay olsaydı sizi tanıyamazdım
Aynen bende :) hayırlı zamanda olsun inşallah. Allah başka şeylerle sınamasın. bunuda Sabırla atlatırız inşallah.
İnşallah yaa :)evvel Allah amin inşallah.
umarım tüm bunlar çocuklarımıza anlattığımız bir anı olarak kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?