• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Klomen kullanmıştım. Teki çatlamış ondan olabilir mi acaba bilmiyorum ki ya. Doktor da çok detaylı anlatmıyo

Bilemedim.valla canım ben 10 ve güzel catlamış diye biliyorum çoğu doktor 5 ve üzeri yeterli.diyor ki forumda da 8 ile hamile kalanlar var

Olduktan sonra her daim oluyor

Benim bir ay 12 bir ay 18 cikti da ne oldu ;)

Bilemedim.valla canım ben 10 ve güzel catlamış diye biliyorum çoğu doktor 5 ve üzeri yeterli.diyor ki forumda da 8 ile hamile kalanlar var

Benim bir ay 12 bir ay 18 cikti da ne oldu :KK66:
Senin baya yüksek çıkmış maşallah :)
bi kere hiç yumurtlama olmamıştı 0.27 çıkmıştı. Ay valla yoruldum artık

Benim bir ay 12 bir ay 18 cikti da ne oldu :KK66:

benim adetin 23. günü 22 çıkmıştı tedaviye başlamadan önce :oops:

O zaman benim yumurta az kuzum :) hatta dedim doktora herkesin 3-5 yumurtası oluyo benim kaç tane dedim :) önemli olan çatlaması sayısı değil dedi geçiştirdi beni

bende iyi huylu pko var tüp tedavisinde de çok yumurtam çıktı canım ama önemli olan kalitesi :KK8:

nice senelere canım :KK36: inşallah 4. seneniz minik bebişinizle taçlanır:KK36:

teşekkür ederimm :KK68:
amin canım inşallah.
isteyen herkesin gönlünden geçeni versin Rabbim inşallah.
zaten ekim sonunda hepinizden toplu dua isteyeceğim. :oops:

Kizlarr ben bu saldim cayira mevlam kayira modundayim ne zaman adet olacagimi bilmiyorum yumurtlamayi takip etmiyorum ovulasyon testine gidiyo elim yapmayacagim diyorum kendimi cilt bakimi sac bakimi gibi abidik gubidik seylere verdim :) bi de battaniye oruyorum oglusuma:) kizima da ormustum gerci cinsiyet onemli degil battaniyeleri hazir bekliyoruz gelmelerini :) buraya da cok girince kendimi kaptiriyorum diye girmiyodum da dayanamadim Y YESIMBOZ heyecanlandirdin beni takipteyim hepinizi :)

mrblar kızlar

ben okyanus_28,

son olarak kızım ve oğlumun isimlerini (Allah nasip eder de olursa tabiki) kullanıcı adım olarak değiştirdim bilginiz olsun :KK36:

benimde kızımın adı zeynep olacak inşallah olursa tabi:KK36:valla herkes zeynep istediğimi biliyor başkası koyarsa cingar çıkarırım:KK70:
Zeynep zeynep ennn çok sevdigim isimdir ve koydum da kızıma.
Inşallah bi bebisler Olsunda isim kolay yeter ki sağlıkla gelsinler.

Back
X