- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.401
bugünde olsun son olsun sonra keyfi yaparsınız canım çizginin rengi açıldığı gün de önemliValla sıkıldık bi haftadır eşimi ikna ediym madem akşam
ah bu doktorlar kiminin ağzını bıçak açmaz benimki de her şeyi anlatıyor arkasından atlı koşturur gibi anlayabilene aşk olsunKlomen kullanmıştım. Teki çatlamış ondan olabilir mi acaba bilmiyorum ki ya. Doktor da çok detaylı anlatmıyo
bugünde olsun son olsun sonra keyfi yaparsınız canım çizginin rengi açıldığı gün de önemli
Valla yaa. 1 Ay daha gideyim de değiştirebilirim doktoruah bu doktorlar kiminin ağzını bıçak açmaz benimki de her şeyi anlatıyor arkasından atlı koşturur gibi anlayabilene aşk olsun
Klomen kullanmıştım. Teki çatlamış ondan olabilir mi acaba bilmiyorum ki ya. Doktor da çok detaylı anlatmıyo
Senin baya yüksek çıkmış maşallah :)Bilemedim.valla canım ben 10 ve güzel catlamış diye biliyorum çoğu doktor 5 ve üzeri yeterli.diyor ki forumda da 8 ile hamile kalanlar var
Olduktan sonra her daim oluyor
Benim bir ay 12 bir ay 18 cikti da ne oldu
Bilemedim.valla canım ben 10 ve güzel catlamış diye biliyorum çoğu doktor 5 ve üzeri yeterli.diyor ki forumda da 8 ile hamile kalanlar var
Olduktan sonra her daim oluyor
Benim bir ay 12 bir ay 18 cikti da ne oldu
Senin baya yüksek çıkmış maşallah :)
bi kere hiç yumurtlama olmamıştı 0.27 çıkmıştı. Ay valla yoruldum artık
benim adetin 23. günü 22 çıkmıştı tedaviye başlamadan önce
Ooo.maşallah :)
Erkeklerin üzülmesi daha kötü ya. Ben daha çok üzülüyorum onlar üzülüncebugün bizim evlilik yıl dönümümüzzzz
4. yılımıza girdik.
eşime bebişlerin ağzından mesaj yazdım ağlamış ya kıyamammm
O zaman benim yumurta az kuzum :) hatta dedim doktora herkesin 3-5 yumurtası oluyo benim kaç tane dedim :) önemli olan çatlaması sayısı değil dedi geçiştirdi beniçünkü çook yumurtam oluyor haliyle çatladıklarında değer yüksek oluyormuş
Erkeklerin üzülmesi daha kötü ya. Ben daha çok üzülüyorum onlar üzülünce
O zaman benim yumurta az kuzum :) hatta dedim doktora herkesin 3-5 yumurtası oluyo benim kaç tane dedim :) önemli olan çatlaması sayısı değil dedi geçiştirdi beni
bugün bizim evlilik yıl dönümümüzzzz
4. yılımıza girdik.
eşime bebişlerin ağzından mesaj yazdım ağlamış ya kıyamammm
O zaman benim yumurta az kuzum :) hatta dedim doktora herkesin 3-5 yumurtası oluyo benim kaç tane dedim :) önemli olan çatlaması sayısı değil dedi geçiştirdi beni
nice senelere canıminşallah 4. seneniz minik bebişinizle taçlanır
mrblar kızlar
ben okyanus_28,
son olarak kızım ve oğlumun isimlerini (Allah nasip eder de olursa tabiki) kullanıcı adım olarak değiştirdim bilginiz olsun
Zeynep zeynep ennn çok sevdigim isimdir ve koydum da kızıma.benimde kızımın adı zeynep olacak inşallah olursa tabivalla herkes zeynep istediğimi biliyor başkası koyarsa cingar çıkarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?