• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

bugün adet oldummm :eğlence:
ilk defa adet olduğuma üzülmedim 23 aydır.
beklenti içinde olmayınca böyle oluyor demek ki.
tedavideki ilk adetimi oldum hayırlısıyla ekimdeki adetimle de transferim olacak Allah kısmet ederse.
birileri de hamileyim dese de keyiflensek :dua:
Insallah bunca zaman gösterdiğin sabrının mukafatiini görürsün canım.mHoppa

Insallah bunca zaman gösterdiğin sabrının mukafatiini görürsün canım.mHoppa

Allah razı olsun canım, inşallah.
beklemek zordu bekledim.
tüp bebek tedavisi zordu yeri geldi günde 4 tane iğne yaptım kendime göbekten ama sabrettim.
ben elimden geleni yapıyorum takdir Allah ın.
hepimizin emekleri boşa gitmesin kucaklarımız dolsun inşallah.:dua:

Allah razı olsun canım, inşallah.
beklemek zordu bekledim.
tüp bebek tedavisi zordu yeri geldi günde 4 tane iğne yaptım kendime göbekten ama sabrettim.
ben elimden geleni yapıyorum takdir Allah ın.
hepimizin emekleri boşa gitmesin kucaklarımız dolsun inşallah.:dua:
Allah emeklerinizi bosa cikarmasin insallah en kisa zamanda sonuclanir musmutlu bi haberle

İnşallah canım ya çok istiyoruz inşaallah olur Rabbim görüyo :)
Amiiiin canım insaAllah ben bu ay nasipse ücretli öğretmenlige başlıcam en azından biraz kafam dağılır artık gerçekten düşünmek istemiyorum düşündükçe kaptırıyorum kendimi

Kiz dur hamile deme hemeen bi sure bekleyince cikti o ikinci cizgi. Ovulasyonda koyu cikinca bi acaba dedim. Haber vericem iki gun sonra test yapinca :)

Ovulasyon boşver canım

Ben hiç inanmıyorum inananlar da baya bayaa koyu olması gerektiğine inanıyor seninki çok koyu gelmedi bana onu boşver

Önemli olan gebelik

Bekleyelim biraz daha hayırlısiysa olsun inşallah

Bende dayanamadim ve test yaptım tabiki kocaman negatif yok ya bende artik bırakıyorum ipin ucunu allaha hep hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun hakkimda hayırlı olduğunda olsun diye dua ettim demekki hayırlısı değilmiş bu ayda ama artık ugrasmicam ovu testi denememistim bu ay onu da denedim olmadı yine hemde çok koyulari gördüm sonra silindigini gördüm elden ne geldiyse yaptım ama olmayınca olmuyor demekki şimdi reglimi beklicem ve bu ay normal hayata devam edicem test falan yapmicam bende böyle ansızın öğrenmeyi esime ansızın haber vermeyi bekliyorum bu şekilde sürekli bi acabalardan yoruldum açıkçası bir tek size dokebiliyorum içimi testi görünce ağlamamak için zor tuttum kendimi ama eşime gülümsedim uzulmesin diye boşver diyebildim sadece bence bizim kendimize bunu yapmaya hakkımız yok herkes anne olamayabilir birde bu açıdan bakicam artık sizleri takip edicem ama artık benden bişey çıkmaz herhalde

Bende dayanamadim ve test yaptım tabiki kocaman negatif yok ya bende artik bırakıyorum ipin ucunu allaha hep hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun hakkimda hayırlı olduğunda olsun diye dua ettim demekki hayırlısı değilmiş bu ayda ama artık ugrasmicam ovu testi denememistim bu ay onu da denedim olmadı yine hemde çok koyulari gördüm sonra silindigini gördüm elden ne geldiyse yaptım ama olmayınca olmuyor demekki şimdi reglimi beklicem ve bu ay normal hayata devam edicem test falan yapmicam bende böyle ansızın öğrenmeyi esime ansızın haber vermeyi bekliyorum bu şekilde sürekli bi acabalardan yoruldum açıkçası bir tek size dokebiliyorum içimi testi görünce ağlamamak için zor tuttum kendimi ama eşime gülümsedim uzulmesin diye boşver diyebildim sadece bence bizim kendimize bunu yapmaya hakkımız yok herkes anne olamayabilir birde bu açıdan bakicam artık sizleri takip edicem ama artık benden bişey çıkmaz herhalde
Canım reglinin 3. ve 21. günleri hormonlarına baktır. Değerler normal çıkarsa yumurtanın geliştiğini, çatladığını bilirsin, için rahat olur, Allah hayırlı zamanda verir inşallah.

Back
X