EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Kizlar ovu testi yaptim 7bucukta baya koyu cikti hic bu kadar beklemiyordum 10. Gune gore yani baya silik cikar diyordum ama tahmim dogru cikacak heralde erken yumurtlucam iki cizgi esit koyulukta degil ama bir iki gune ayni olur heralde. Bu arada telden nasil foto eklicem bir el atin bana

Canim mesaj yazdığımız bolumun altında dosya yükle bolumune tikla ordan foyonu yukle de bakalim

Senin kacinci gun boyle cikti benimkide boyle foto atamadigim icin seninkiyle karsilastirdim @yesa1 sence 10.gunde boyle cikmasi normal mi erken yumurtlamanin habercisi olabilir mi
Benim su anda 13.gun ama 11.gun koyuydu 12.gun siliklesti. Muhtemelen catladi diye dusunuyorum. Kimisi erken yumurtlayabilirmis. Benim normalde 14.gun catlardi dongum 28gundu ama hamilelik ve kurtaj sonrasi dengem degisti diye dusundum.

Allah her zaman iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah. Benim doktorum da çok iyi. Yumurtam çatlamıyo diye takip edecek klomene başlayabiliriz dedi. Bende hemen tedaviye yanıt verir mi dedim. O da aynı ay bile hamile kalırsın dedi. Kalmasam bile öyle umut verici sevindirici konuşması bile beni çok mutlu etti.

Dimi insana bir güven duygusu geliyor en azından güzel olur inşallah her şey

morordek simdi yaptim boyle cikti. Yine silik. Demek ki catladi deyip spontane devam ediyorum @yesa1
Valla canim anlamadim ki silik ama ikinci cizgi belli baya sende. Benim o koyu gunden sonra bi siliklesti bugun hic cikmadi bile 2. cizgi. Sen değerlendirmeye devam et istersen ne olur ne olmaz yesamiz da gormuyor ki o yorumlardi guzelce
Eki Görüntüle 1870843

Kizlar test bu adam akilli isik ayari yapip cekemedim ama netten baktim 10. Gun icin baya koyu geldi bana yarindan itibaren yapayim bakalim nasil olacak
Oo senin de baya iyi canim. Yarin sabah bidaha yap testi ve degerlendirmeye başlayın bence. Belli olmuyor, erken yumurtlarsin belki :)

Evet canim koyu ben 12. gün basliyorum yapmaya ve bu kadar koyu olmuyodu senin yumurtlaman yakındır

Bugun normalde de degerlendircektik zaten esimi bekliyorum gelsin. Yarinda yapayim bakalim sabah 11den sonra nasil cikacak dongum 33 gun sogandan mi bu kadar erken oldu acaba gerci agrilardan anlamistim goguslerime igne batiriyolar sanki

Kızlar ben bu ay kendimce bir takım takviyeler yapacağım polen bal karisimini hem kendim hem eşime yedirecegim her gün çiğ badem yemenin erkeklerin sürem hareketlipliğine çok faydası olduğunu biliyorum bizzat ablam ve enistemde sahit oldum:))) bide keçiboynuzu aldım bolca ama kur vs yaparsam hayatta içmez kocim acaba normal yemesinin faydasi daha mı az oluyor ondan emin olamadım fikri olan var mi

Bir litrelik kavanozun yarısına kadar pekmezini doldur. Icine eline ne gecerse at. Karıştır. Fındık,fıstık, ceviz, badem. Çok az da bal katip karıştır. Kür felan icmez kocalar. Ama böyle olunca hoslarina gider

buda bu mevsimde cok ağır olmasın ben normal yoldan yedireyim bu gıdaları bu ay olmazsa önümüzdeki ay denerim bu yöntemi hem havalarda biraz soğumuş olur. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…