- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Aynenbenimki ağzına sürmez sinir eder beni
ne yapayım canım ibrahim saraçoğlunu izlerken o demişti gripten korur diye o anda o geldi aklımaerkeler her şeyi bilmeyi versin kadınlarında gizlisi saklısı olmalı dimi
Oldu ben de icireyim benimkine ne oluuur ne olmaaazmorordek
Aaaa hic farketmemisimmm...el altii sana gönderme yapmis gibi oldu canimm.kizim sana diyorum gelininm sen anla
Aynen bende forumda birinden öğrenmiştim ama uygulayamamistimaa gerçekten mi benimde rahmim tersti senden duymuştum pozisyonda ters olmalıymış ama hiç yapmamıştık iyi bari ne gerek var öyle değişik şeylere
Canim mesaj yazdığımız bolumun altında dosya yükle bolumune tikla ordan foyonu yukle de bakalimKizlar ovu testi yaptim 7bucukta baya koyu cikti hic bu kadar beklemiyordum 10. Gune gore yani baya silik cikar diyordum ama tahmim dogru cikacak heralde erken yumurtlucam iki cizgi esit koyulukta degil ama bir iki gune ayni olur heralde. Bu arada telden nasil foto eklicem bir el atin bana
Benim su anda 13.gun ama 11.gun koyuydu 12.gun siliklesti. Muhtemelen catladi diye dusunuyorum. Kimisi erken yumurtlayabilirmis. Benim normalde 14.gun catlardi dongum 28gundu ama hamilelik ve kurtaj sonrasi dengem degisti diye dusundum.Senin kacinci gun boyle cikti benimkide boyle foto atamadigim icin seninkiyle karsilastirdim@yesa1 sence 10.gunde boyle cikmasi normal mi erken yumurtlamanin habercisi olabilir mi
Allah her zaman iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah. Benim doktorum da çok iyi. Yumurtam çatlamıyo diye takip edecek klomene başlayabiliriz dedi. Bende hemen tedaviye yanıt verir mi dedim. O da aynı ay bile hamile kalırsın dedi. Kalmasam bile öyle umut verici sevindirici konuşması bile beni çok mutlu etti.Bizim bu ay 3. denememizdi ve benim ovulasyon testim iki kez koyulasınca hormon vs baktırmak için doktordan randevu aldım. reglimin 3. günü diye tahmin ederek aldım radevuyu ama tahminimden erken regl olunca 4. gün olmuş oldu kanamam kesilmişti sadece lekelenmelerim vardı. Doktor Alttan ultrasonla baktı ve sorun olmayacagını yine hormon testlerinin iyi sonuc vereceğini söyledi. tüm değerlere bakılması için test yaptı akşamına cepten aradı ve bir problem yok dedi. Bu arada ben ovulasyon testlerinin koyulaşıp tekrar renginin açıldığını 2 kez yumurtlama ihtimalimin olup olmadığını sorduğumda 2. kez yumurtlama pek mümkün olan bir şey değil o kitler tam zamanında ve doğru sonuç vermiyor diye iletti. Kendisi yumurta takibi yapacak bu ay. önümüzdeki hafta tekrar gideceğim. İlk kez bi doktorun daha erken 1 sene dene demeden bu kadar ilgilenmesi hoşuma gitti acıkcası :))), eğer 6.aya kadar olmaz ise esinin sperm testi onda da sıkıntı cıkmaz ise rahim filmi cekeriz dedi belkide yaşımdan dolayı biraz daha dene diye göndermedi ama olsun yine de mutlu oldum içim rahatladı en azından.
Dimi insana bir güven duygusu geliyor en azından güzel olur inşallah her şeyAllah her zaman iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah. Benim doktorum da çok iyi. Yumurtam çatlamıyo diye takip edecek klomene başlayabiliriz dedi. Bende hemen tedaviye yanıt verir mi dedim. O da aynı ay bile hamile kalırsın dedi. Kalmasam bile öyle umut verici sevindirici konuşması bile beni çok mutlu etti.
Evet canim koyu ben 12. gün basliyorum yapmaya ve bu kadar koyu olmuyodu senin yumurtlaman yakındırEki Görüntüle 1870843
Kizlar test bu adam akilli isik ayari yapip cekemedim ama netten baktim 10. Gun icin baya koyu geldi banayarindan itibaren yapayim bakalim nasil olacak
Valla canim anlamadim ki silik ama ikinci cizgi belli baya sende. Benim o koyu gunden sonra bi siliklesti bugun hic cikmadi bile 2. cizgi. Sen değerlendirmeye devam et istersen ne olur ne olmaz
Oo senin de baya iyi canim. Yarin sabah bidaha yap testi ve degerlendirmeye başlayın bence. Belli olmuyor, erken yumurtlarsin belki :)Eki Görüntüle 1870843
Kizlar test bu adam akilli isik ayari yapip cekemedim ama netten baktim 10. Gun icin baya koyu geldi banayarindan itibaren yapayim bakalim nasil olacak
Evet canim koyu ben 12. gün basliyorum yapmaya ve bu kadar koyu olmuyodu senin yumurtlaman yakındır
Valla canim anlamadim ki silik ama ikinci cizgi belli baya sende. Benim o koyu gunden sonra bi siliklesti bugun hic cikmadi bile 2. cizgi. Sen değerlendirmeye devam et istersen ne olur ne olmazyesamiz da gormuyor ki o yorumlardi guzelce
Oo senin de baya iyi canim. Yarin sabah bidaha yap testi ve degerlendirmeye başlayın bence. Belli olmuyor, erken yumurtlarsin belki :)
Bir litrelik kavanozun yarısına kadar pekmezini doldur. Icine eline ne gecerse at. Karıştır. Fındık,fıstık, ceviz, badem. Çok az da bal katip karıştır. Kür felan icmez kocalar. Ama böyle olunca hoslarina giderKızlar ben bu ay kendimce bir takım takviyeler yapacağım polen bal karisimini hem kendim hem eşime yedirecegim her gün çiğ badem yemenin erkeklerin sürem hareketlipliğine çok faydası olduğunu biliyorum bizzat ablam ve enistemde sahit oldum:))) bide keçiboynuzu aldım bolca ama kur vs yaparsam hayatta içmez kocim acaba normal yemesinin faydasi daha mı az oluyor ondan emin olamadım fikri olan var mi
Bir litrelik kavanozun yarısına kadar pekmezini doldur. Icine eline ne gecerse at. Karıştır. Fındık,fıstık, ceviz, badem. Çok az da bal katip karıştır. Kür felan icmez kocalar. Ama böyle olunca hoslarina gider
Sen bilirsinbuda bu mevsimde cok ağır olmasın ben normal yoldan yedireyim bu gıdaları bu ay olmazsa önümüzdeki ay denerim bu yöntemi hem havalarda biraz soğumuş olur. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?