• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Buyrun cenaze namazina :KK70: Ay bi asabim bozuldu. Dun oglenden beri sumuksu seffaf akinti var. Yumurtlama akintisi bu bence ama neden o cift cizgiden sonra oldu? Siliklesmisti 2.cizgi coktan. @yesa1
morordek morordek Emineeemm Emineeemm
Bir daha yapsana ovulasyon testi :)
Ben kontrol amaclı bugun de yapmıstım mesela gene yoktu 2. cizgi, emin oldum yumurtlamamın gectigine.

Bir daha yapsana ovulasyon testi :)
Ben kontrol amaclı bugun de yapmıstım mesela gene yoktu 2. cizgi, emin oldum yumurtlamamın gectigine.
Dun aksam yaptim silikti baya 2.cizgi tatlim ona sasirdim :/ iyice sacmaladi bunye :D Belki sonrasinda olan akintidir yaa amaan ne dertli basim varmis :D 30 unu bekleyip gorcez.

Bebek konusunu gectim kisin soguk alginligi icin keciboynuzu pekmezi ile ari sutu polen karisimini ic dedim 2 gun yemek yiyemedi. Neymis agzina tadi geliyormus cok kotuymus. Ben keyfimden yiyorum cunku yediklerimi :KK70: Yok maydanoz odem atsin, yok yesil cay kilo verdirir, yok keciboynuzu kan yapar... :)
:D :D Yalnız canım bebek düşünürken sakın sakın sakın maydonoz yeme. Direkt adet söktürücü özelliği var.

dün eşimde bana kızdı evi soğan kokutuyorsun yapma böyle şeyler içme dedi bende kışa grip olmamak için içiyorum dedim bebek için demedim baktı suratıma kafasını çevirdi içeri gitti:KK48: şu adamlar ne zaman anlıcaklar acaba bizi:KK11:
Ben şubatta içtim gerçekten hiç grip falan olmadım :)

Bizim bu ay 3. denememizdi ve benim ovulasyon testim iki kez koyulasınca hormon vs baktırmak için doktordan randevu aldım. reglimin 3. günü diye tahmin ederek aldım radevuyu ama tahminimden erken regl olunca 4. gün olmuş oldu kanamam kesilmişti sadece lekelenmelerim vardı. Doktor Alttan ultrasonla baktı ve sorun olmayacagını yine hormon testlerinin iyi sonuc vereceğini söyledi. tüm değerlere bakılması için test yaptı akşamına cepten aradı ve bir problem yok dedi. Bu arada ben ovulasyon testlerinin koyulaşıp tekrar renginin açıldığını 2 kez yumurtlama ihtimalimin olup olmadığını sorduğumda 2. kez yumurtlama pek mümkün olan bir şey değil o kitler tam zamanında ve doğru sonuç vermiyor diye iletti. Kendisi yumurta takibi yapacak bu ay. önümüzdeki hafta tekrar gideceğim. İlk kez bi doktorun daha erken 1 sene dene demeden bu kadar ilgilenmesi hoşuma gitti acıkcası :))), eğer 6.aya kadar olmaz ise esinin sperm testi onda da sıkıntı cıkmaz ise rahim filmi cekeriz dedi belkide yaşımdan dolayı biraz daha dene diye göndermedi ama olsun yine de mutlu oldum içim rahatladı en azından.

Yok yok tatlim, ovulasyondan snra maydanoz,dereotu,bitki cayi,kahve,asitli icecek yok :)
Yaa kahveyi de bırakabiliyor musun ? Ben beceremiyorum :)
@yesa1 in kesin bi yorumu olur :) Eve gidince bi daha yapicam baktim yine silik o zaman en sevdigim olan spontandan yoluma devam ediciiim :KK70:
yesa tatilde sanırım o yuzden pek bakamıyor buraya ama görünce yorum yapar :)

Bizim bu ay 3. denememizdi ve benim ovulasyon testim iki kez koyulasınca hormon vs baktırmak için doktordan randevu aldım. reglimin 3. günü diye tahmin ederek aldım radevuyu ama tahminimden erken regl olunca 4. gün olmuş oldu kanamam kesilmişti sadece lekelenmelerim vardı. Doktor Alttan ultrasonla baktı ve sorun olmayacagını yine hormon testlerinin iyi sonuc vereceğini söyledi. tüm değerlere bakılması için test yaptı akşamına cepten aradı ve bir problem yok dedi. Bu arada ben ovulasyon testlerinin koyulaşıp tekrar renginin açıldığını 2 kez yumurtlama ihtimalimin olup olmadığını sorduğumda 2. kez yumurtlama pek mümkün olan bir şey değil o kitler tam zamanında ve doğru sonuç vermiyor diye iletti. Kendisi yumurta takibi yapacak bu ay. önümüzdeki hafta tekrar gideceğim. İlk kez bi doktorun daha erken 1 sene dene demeden bu kadar ilgilenmesi hoşuma gitti acıkcası :))), eğer 6.aya kadar olmaz ise esinin sperm testi onda da sıkıntı cıkmaz ise rahim filmi cekeriz dedi belkide yaşımdan dolayı biraz daha dene diye göndermedi ama olsun yine de mutlu oldum içim rahatladı en azından.
Ne ilgili doktormus oyle :)
Ya bu testlerle de yakalayamayacaksak ne zaman yakalayacagız yumurtlamayı :D Her doktor ilk aylarda takibe almıyor ki gecenlerde bi hormon testi yapın dedim kapıdan kovmadıgı kaldı :D
Bir de yaşın kaç ki canım, belki yaşımdan dolayıdır demissin ya ondan sordum :)

Yaa kahveyi de bırakabiliyor musun ? Ben beceremiyorum :)

yesa tatilde sanırım o yuzden pek bakamıyor buraya ama görünce yorum yapar :)
Ovulasyondan sonra birakiyorum kuzum yaa ne yapayim :) Mesela bu aksam son kahvemi icicem keyifle.
Biraz bas agrisi yapiyo ama mesela hamileykende hic icmemistim sonrasinda 1 hafta hic aramadim kahveyi. Ictikce alisiyo insan onu anladim.

Ne ilgili doktormus oyle :)
Ya bu testlerle de yakalayamayacaksak ne zaman yakalayacagız yumurtlamayı :KK70: Her doktor ilk aylarda takibe almıyor ki gecenlerde bi hormon testi yapın dedim kapıdan kovmadıgı kaldı :KK70:
Bir de yaşın kaç ki canım, belki yaşımdan dolayıdır demissin ya ondan sordum :)
walla bende memnun kaldım kendisinden güleryüzlü bir kadın önümüzdeki ay 32 yaşına gireceğim canım

morordek morordek
Aaaa hic farketmemisimmm...el altii sana gönderme yapmis gibi oldu canimm.kizim sana diyorum gelininm sen anla:KK70::KK70:

Y YESIMBOZ canim ben o testlerden pek anlamiyorum hic yapmadigim icin tek cozum surekli degerlendirmekte buluyorum.:KK48:
@kutuphanekedisi sagolsun benim esimde cokk anlayislidir.yardimci olur burun kivirmaz hic.hatta keci boynuzu pekmezi vardi evde ama bilerek ic demedim,o iceyim deyince kendinde baski hissedersin diye soylemedim dedim yok ben baski hissetmem etkilenmem dedi.

Kizlar her erkek farkli olabiliyor eger esleriniz istemiyorsa onlari daha faxla baskilamayin bu kez daha da sogutmus olursunuz.kabullenemiyolar sanki kendilerinde bi sorun varmista ondan iciyolarmis psikolojisine dusuyolar.azcik akisina birakin @LadeyNa bir garip oblomov bir garip oblomov

Back