• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Kız dur daha dun 1 bugun 2 hemen bel agrisindan pes mi edilir :KK70: bak bana degerlendirmelerim garip olmasina rağmen ben bile umitliyim :KK70:
Insallah kirmizilari gormeyiz tabi de o zaman senin de BAT en gec 30 Agustos olur :KK66:

Ne bileyim ayol belimde agriyinca dedim ben tam usuttum bu ay benden bisey olmaz heralde :D Senin kaci simdi BAT ?

Ne bileyim ayol belimde agriyinca dedim ben tam usuttum bu ay benden bisey olmaz heralde :KK70: Senin kaci simdi BAT ?
30 Agustos diye tahmin ediyorum ama ben hep 14. gün yumurtladıgımı sanıyordum, yumurta akı kıvamındaki akıntı o günde gelirdi.
Simdi bu ay 12. günde yumurtlayınca BAT da öne gelir mi bilemedim. En kötü ihtimal 30'unu bekleyeyim diyorum iste.

Keçi boynuzu pekmezi de dene esinn için, önceden almistik keciboynuzu pkmezi oylesine duruyordu evde, 3. Ay denememiz bu .Ben soğan suyuna basladim esimde beni görünce aldik su pekmezi kullanmiyorumda bari bende onu iceyim dedi sabah AC gece yatarken içiyor hani daha ilkkez deniyoruz bi netice almadik sonuç ne olur bilmiyoruz ama.bakalim.
bizim evde de var keçi boynuzu pekmezi ne zamandır duruyor üzüm diye almıştım yanlışlıkla dur bende içireyim bari eşime ama tatlıyla hiç arası yoktur nasıl olacak bilmem:KK51:

30 Agustos diye tahmin ediyorum ama ben hep 14. gün yumurtladıgımı sanıyordum, yumurta akı kıvamındaki akıntı o günde gelirdi.
Simdi bu ay 12. günde yumurtlayınca BAT da öne gelir mi bilemedim. En kötü ihtimal 30'unu bekleyeyim diyorum iste.
Tamamdir 30unda mutabikiz, tabii oncesinde hayaller suya dusmezse :) (Dusmesin Allahim,dinimiz amin :) )

Eğer tatli sevmiyorsa su ile sulandirip icebilir öyle daha rahat oluyor ben kizima öyle iciriyorum kansizlik olmasin DİE.hatta iki günde bende içmeye basladim .bi deneyin babaklim canimm.

Eğer tatli sevmiyorsa su ile sulandirip icebilir öyle daha rahat oluyor ben kizima öyle iciriyorum kansizlik olmasin DİE.hatta iki günde bende içmeye basladim .bi deneyin babaklim canimm.
Eminem yanlıs kisiye yazdın galiba :)
bir garip oblomov bir garip oblomov demis esim yiyemiyor diye :)

Keçi boynuzu pekmezi de dene esinn için, önceden almistik keciboynuzu pkmezi oylesine duruyordu evde, 3. Ay denememiz bu .Ben soğan suyuna basladim esimde beni görünce aldik su pekmezi kullanmiyorumda bari bende onu iceyim dedi sabah AC gece yatarken içiyor hani daha ilkkez deniyoruz bi netice almadik sonuç ne olur bilmiyoruz ama.bakalim.

geçtiğimiz ay gittim keçiboynuzunu aradım buldum güzelce kaynattım çayını bi gece yatmadan içti tekrar sabahına yaptım aldı sinirlendi döktü daha 3. ay da ne içiriyorsun sacma salak seyler dedi sinir oldum hem ona hem kendime :( :( ben de soğan kürü
yapcaktım oracıkta vazgeçtim :( ama bu ay ne derse desin takmıcam zorlucam bi de agladım filan artık kıyamaz herhalde :(

benim bugün ovu testi yapmam şart oldu keşke yanıma alsaydım bir paket zaman geçmiyor göğüs sızım başladı ve kahverengi akıntım gelmiş geçen ay yumurtlama günümde de gelmişti inşallah yumurtam çatlamıyordur çatlasa bile akşam ilişki olacak kaçırmam inşallah kiminde yumurtlama kanaması olabildiğini okumuştum daha önce oluyor muydu dikkat etmedim ama geçen ayda aynısı olmuştu foto atmıştım diğer topiğe

geçtiğimiz ay gittim keçiboynuzunu aradım buldum güzelce kaynattım çayını bi gece yatmadan içti tekrar sabahına yaptım aldı sinirlendi döktü daha 3. ay da ne içiriyorsun sacma salak seyler dedi sinir oldum hem ona hem kendime :KK43: :KK43: ben de soğan kürü
yapcaktım oracıkta vazgeçtim :KK43: ama bu ay ne derse desin takmıcam zorlucam bi de agladım filan artık kıyamaz herhalde :KK43:
dün eşimde bana kızdı evi soğan kokutuyorsun yapma böyle şeyler içme dedi bende kışa grip olmamak için içiyorum dedim bebek için demedim baktı suratıma kafasını çevirdi içeri gitti:KK48: şu adamlar ne zaman anlıcaklar acaba bizi:KK11:

dün eşimde bana kızdı evi soğan kokutuyorsun yapma böyle şeyler içme dedi bende kışa grip olmamak için içiyorum dedim bebek için demedim baktı suratıma kafasını çevirdi içeri gitti:KK48: şu adamlar ne zaman anlıcaklar acaba bizi:KK11:
Ay o kounlarda benimki pek hevesli :) Sabah bana hatrılatıyo soğanını içtin mi diye :KK70:

geçtiğimiz ay gittim keçiboynuzunu aradım buldum güzelce kaynattım çayını bi gece yatmadan içti tekrar sabahına yaptım aldı sinirlendi döktü daha 3. ay da ne içiriyorsun sacma salak seyler dedi sinir oldum hem ona hem kendime :KK43: :KK43: ben de soğan kürü
yapcaktım oracıkta vazgeçtim :KK43: ama bu ay ne derse desin takmıcam zorlucam bi de agladım filan artık kıyamaz herhalde :KK43:
Canım daha çok erken 3.deneme diyorsun :) olur inşallah ya bu kadar takma kafana :) hem şöyle de bir şey var; sağlıklı çiftlerde ilk ay hamile kalma ihtimali %10'muş. Her ay bu katlanarak devam ediyormuş. Yani bir sene sonunda hamile kalma oranı %90'lara kadar çıkıyor. Daha ağlamak için çoooook erken, dur bakalım, stres yapma, eşini de kendini yıpratma şimdiden :KK66:

Ayy supersin canim:KK70: kışa grip olmamak icin ha.... Bu adamlar bizi anlamaz tatlım seviyorum hepinizi :KK200::KK200::KK36::KK36:

Hayır yani hepsi ot, bitki. Yeseler içseler ne olur yani :KK20:

benimki ağzına sürmez sinir eder beniEn Büyük KK
Ayy supersin canim:KK70: kışa grip olmamak icin ha.... Bu adamlar bizi anlamaz tatlım seviyorum hepinizi :KK200::KK200::KK36::KK36:

ne yapayım canım ibrahim saraçoğlunu izlerken o demişti gripten korur diye o anda o geldi aklıma:KK70:erkeler her şeyi bilmeyi versin kadınlarında gizlisi saklısı olmalı dimiEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Eşim caksir suyu içiyor bir haftadir ba
benimki ağzına sürmez sinir eder beniEn Büyük KK

ne yapayım canım ibrahim saraçoğlunu izlerken o demişti gripten korur diye o anda o geldi aklıma:KK70:erkeler her şeyi bilmeyi versin kadınlarında gizlisi saklısı olmalı dimiEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Kesinlikle haklisin canim cok bildiler mi herşeye karışıyorlar :sinirli::sinirli:öyle olunca ben de cok kızıyorum

benim bugün ovu testi yapmam şart oldu keşke yanıma alsaydım bir paket zaman geçmiyor göğüs sızım başladı ve kahverengi akıntım gelmiş geçen ay yumurtlama günümde de gelmişti inşallah yumurtam çatlamıyordur çatlasa bile akşam ilişki olacak kaçırmam inşallah kiminde yumurtlama kanaması olabildiğini okumuştum daha önce oluyor muydu dikkat etmedim ama geçen ayda aynısı olmuştu foto atmıştım diğer topiğe
Canım bu ay benim de yumurtlama gününde kahverengi akıntı geldi. Sen test yapmasan bile bu aksamı degerlendir mutlaka bence yakın senin yumurtanın çatlaması ;)

Hayır yani hepsi ot, bitki. Yeseler içseler ne olur yani :KK20:
Bebek konusunu gectim kisin soguk alginligi icin keciboynuzu pekmezi ile ari sutu polen karisimini ic dedim 2 gun yemek yiyemedi. Neymis agzina tadi geliyormus cok kotuymus. Ben keyfimden yiyorum cunku yediklerimi :D Yok maydanoz odem atsin, yok yesil cay kilo verdirir, yok keciboynuzu kan yapar... :)

Back