• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Merhaba Arkadaşlar.

Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.

Herkese sevgiler, saygılar. ..

BAT TARİHLERI VE UYGULAMALAR

@Masal_ayaz 1 Eylül

Emineeemm Emineeemm 1 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

@kutuphanekedisi 3 Eylül ( soğan kürü ve ovulasyon test uygulayacak)

M melekler-engelchen 3 Eylül ( ovulasyon test)

@titiz gelin 3 Eylül

@ismetbeyinbiricikhanimi 5 Eylül

Y YESIMBOZ 5 Eylül

@Asuszooad 6 Eylül

bir garip oblomov bir garip oblomov 8 Eylül (soğan kürü uygulayacak )

@birdgirl 8 Eylül

@i006 8 Eylül

@dimaam 9 Eylül

@maya_gallo 11 Eylül (Klomen kullanacak doktor kontrolünde)

@LadeyNa 12 Eylül

@mtkt 15 Eylül

@Ayla ak 20 Eylül

buda bu mevsimde cok ağır olmasın ben normal yoldan yedireyim bu gıdaları bu ay olmazsa önümüzdeki ay denerim bu yöntemi hem havalarda biraz soğumuş olur. :))
bende bugün taze ceviz fındık badem falan alayım diyorum güzelce poşet yaparım eline veririm yer gün içinde:KK48: cevizli sucuk falan oluyor pekmezle yapılıyor ondanda alıp koycam beslenme çantasına:KK70::KK70: bu şekilde yiyebilirler ama başka türlü imkanı yok ben benim adama yediremem hele pekmezi burnunu tutup içirmem gerek:confused:

bende bugün taze ceviz fındık badem falan alayım diyorum güzelce poşet yaparım eline veririm yer gün içinde:KK48: cevizli sucuk falan oluyor pekmezle yapılıyor ondanda alıp koycam beslenme çantasına:KK70::KK70: bu şekilde yiyebilirler ama başka türlü imkanı yok ben benim adama yediremem hele pekmezi burnunu tutup içirmem gerek:confused:
Bu atomlarla kocalar düz duvara tirmanirrr.isten Kosa Kosa eve gelirrr ,kapiyi kirip girer içeri .:KK4::KK4::KK70::KK70:

Bu atomlarla kocalar düz duvara tirmanirrr.isten Kosa Kosa eve gelirrr ,kapiyi kirip girer içeri .:KK4::KK4::KK70::KK70:
ay gelsin valla eşim çok şükür isteksiz değil ama iş çıkışı arkadaşlarıyla haftanın 2 günü maça gidiyorlar dünde gitti işte yemek yedi biraz oturdu saat 11 oldu ben hadi hadi demekten helak oldum uykum geliyor benimde:KK48: o istiyor illa gece olsun 12yi geçtikten sonra oluyor bizim ilişkiler ayın 13ünde ilişki olcak diye hesapladım ee 12yi geçince 14ü oluyor takvim tutuyorum 14ünü işaretledim birde dün oldu 15i sanki 2gün üst üste olmuş gibi:KK70:

Kız ovulasyon testi yaptin mi sen ondan haber ver :-)

ay gelsin valla eşim çok şükür isteksiz değil ama iş çıkışı arkadaşlarıyla haftanın 2 günü maça gidiyorlar dünde gitti işte yemek yedi biraz oturdu saat 11 oldu ben hadi hadi demekten helak oldum uykum geliyor benimde:KK48: o istiyor illa gece olsun 12yi geçtikten sonra oluyor bizim ilişkiler ayın 13ünde ilişki olcak diye hesapladım ee 12yi geçince 14ü oluyor takvim tutuyorum 14ünü işaretledim birde dün oldu 15i sanki 2gün üst üste olmuş gibi:KK70:
Bende takvim tutuyorum aynen öyle oluyor 12 sen sonra ileri atiyor.:KK48:

Nasilsinnnz
morordek morordek mmmm:KK6:@YESIMBOZ mmmm .yaaa ben galiba bu ay cok istiyorum gecen aylarda pek bisey anlamadim ramazandi yok ulke olaylariydi.ama bu ay coook istiyorum sagliklagelsin minigim.hatta gecende kizimla alisveris merkezinde bi tane hamile badisi aldim o kadar istiyorum yani .manken ustune giydrmisler kizim ona bakti bana bakti " annee senin bebegin yokki neden aliyorsun,yoksa var mi,mankeni gosterip karnii sis senin degil "dedi.(3 yasinda) her gece yatarken dua ediyoruz Allahim bana saglikli kardes ver diye.:dua::dua::dua:

Nasilsinnnz
morordek morordek mmmm:KK6:@YESIMBOZ mmmm .yaaa ben galiba bu ay cok istiyorum gecen aylarda pek bisey anlamadim ramazandi yok ulke olaylariydi.ama bu ay coook istiyorum sagliklagelsin minigim.hatta gecende kizimla alisveris merkezinde bi tane hamile badisi aldim o kadar istiyorum yani .manken ustune giydrmisler kizim ona bakti bana bakti " annee senin bebegin yokki neden aliyorsun,yoksa var mi,mankeni gosterip karnii sis senin degil "dedi.(3 yasinda) her gece yatarken dua ediyoruz Allahim bana saglikli kardes ver diye.:dua::dua::dua:
Iyi kuzum cok sukur,sen nasilsin?
Ay senin o cimcime kizini ben yicem bigun zaten :)
Daha dun esimle konustuk, korkuyo musun hala? dedi. Hic tereddutsuz hayir korkmuyorum hayirlisi neyse o olcak, iyi ya da kotu dedim. O an dedim ki gercekten cok istiyorum... Insallah hepimiz en kisa zamanda yasayalim bu duyguyu. Bebek gorunce ayaklarini falan isirasim geliyo :)

Nasilsinnnz
Valla canım ben de bu ay niyeyse cok istiyorum. Aynen dedigin gibi gecen 2 ayda pek umursamamıstım ama bu ay gene bi ümit geldi. Bana arada gel-gitler oluyor zaten. Bu ay da olmazsa gelecek ay sallamam, sonraki aya gene cosarım ben :KK48: Ama insallah bu ay güzel haberler alırız hepimiz :)
saatin bir olmasını bekliyorum :KK51:yapar yapmaz atacağım:KK48:
Ay hadi heyecanla bekliyorum :rolleyes:

ben bu tip seylerin faydasına inanıyorum bu arada taze bademi suda bekletip kabuklarını soyup yemen ve yedirmen cok daha faydalı kabuklarının asidik etkisi var ama kabuksuz hali ile günde 1 avuc tüketilmesi sperm hareketliliğine içerdği E vitamininden dolayı oldukça faydalı oldugunu duymuştum

İnsallahhh sagliklaaa gelsinnn yawrularimiz:anne::anne:.......:anne:
Su 1 saatir belime bir agri var.sanki birsey akiyormus gibi hissediyorm kac kez gittim lavaboya ama bi gram akinti yok ama icimde birseyler oluyor sanki sol kasikta hafif batma.14. Gunum acaba bugunmu yumurtam catliyor..kacirmak yok...
M melekler-engelchen sen nasilsin senin nasio gidiyor.

İnsallahhh sagliklaaa gelsinnn yawrularimiz:anne::anne:.......:anne:
Su 1 saatir belime bir agri var.sanki birsey akiyormus gibi hissediyorm kac kez gittim lavaboya ama bi gram akinti yok ama icimde birseyler oluyor sanki sol kasikta hafif batma.14. Gunum acaba bugunmu yumurtam catliyor..kacirmak yok...
M melekler-engelchen sen nasilsin senin nasio gidiyor.
Yumurtluyor olabilirsin canım degerlendir mutlaka :)

20160816_130744.jpg
Kizlar test yaptim bu sefer acik rengi dune gore bakalim boyle boyle yakalarim ins yumurtlama gunumu bugun iliski yok yarin olcak bir gun var bir gun yok bu ay atlamicam diyorum ins mani cikmaz:KK51:

Back