EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Tüp bebekte kullandığım bu jel sabah akşam sıkılıyormuş. Ben sadece akşam kullanmama rağmen çok etkiledi. Allah kolaylık versin canım.

ben jel falan kullanmadım canım.
yumurta geliştirici iğne kullandım sonra baskılayıcı iğne en sonda çatlatma iğnesi (en fenasıydı mide bulantısından öldüm) kullandım.
şu an hiç ilacım yok ekim sonuna kadar.

Kizlar 4 gun once gelen regl yapmislar o da bana denk geldi :) yumurtaliklarimi sevmisim bosuna bebek diye :) yeni bat veremiyorum M melekler-engelchen cunku hic sasmayan duzenim iki aydir alt ust oldu bende bilmiyorum ne zaman olacagimi :)
O kadar ümitlenmiştik canım hayırlısı olsun. Ümitlerimizi ekime çoğaltıyoruz :)

O kadar ümitlenmiştik canım hayırlısı olsun. Ümitlerimizi ekime çoğaltıyoruz :)
Sorma ya esim hala yerlesme kanamasidir o diyo evet panpa şakır şakır yerlesiyo dedim de umidi anca bitti :) biz bu ay her gun iliski deneyecegiz olmazsa onumuzdeki ay gun asiri deneyecegiz planlarimiz hazir :)

Sorma ya esim hala yerlesme kanamasidir o diyo evet panpa şakır şakır yerlesiyo dedim de umidi anca bitti :) biz bu ay her gun iliski deneyecegiz olmazsa onumuzdeki ay gun asiri deneyecegiz planlarimiz hazir :)

Bende bugunu ayin 16 si sandim ise gitmeyince gunler karistu sabah uyku mamurlu kesin hasta olcam die bekledim kahvalti yaptik gene hasta olcam sandim sonra bi baktim ayin daha 15 imis iice sastik valla ama agrilar basladi yarin olurum bu ay bizde hergun denicez

ben jel falan kullanmadım canım.
yumurta geliştirici iğne kullandım sonra baskılayıcı iğne en sonda çatlatma iğnesi (en fenasıydı mide bulantısından öldüm) kullandım.
şu an hiç ilacım yok ekim sonuna kadar.
Ben de bunları kullandım canım, aşılama yapıldıktan sonra da içinde progesteron olan bir jel verdi. Akşamları sıkıyorum içeri ama duygu dünyamı alt üst etti. Tüp bebekten sonra sabah akşam üç ay kullanılıyormuş

Hayırlısı olsun be canimm.dene dene bakalım cozucez bu işi..:KK5:
Eşlerin umutları hiç bitmiyor canım hiç.onlar ağaoğlu gibi görüyor kendilerini "yaptım oldu" misali.:KK70:

Hayırlısı olsun be canimm.dene dene bakalım cozucez bu işi..:KK5:
Eşlerin umutları hiç bitmiyor canım hiç.onlar ağaoğlu gibi görüyor kendilerini "yaptım oldu" misali.:KK70:
Aynen super benzetme oldu bu :) onumuzdeki iki ayin plani hazir :) aman saglikli olsun da ne zaman oldugunun hic onemi yok

Kizlar 4 gun once gelen regl yapmislar o da bana denk geldi :) yumurtaliklarimi sevmisim bosuna bebek diye :) yeni bat veremiyorum M melekler-engelchen cunku hic sasmayan duzenim iki aydir alt ust oldu bende bilmiyorum ne zaman olacagimi :)

Canimmm böyle durumlarda beynimiz vücudumuzu hazirliyormus hamileliğe belki öyledir

Aynen super benzetme oldu bu :) onumuzdeki iki ayin plani hazir :) aman saglikli olsun da ne zaman oldugunun hic onemi yok
Aynen kesinlikle .hep diyorum önemli olan hamile kalmak değil.sağlıklı ilerleyen bi gebeliğin olması.yoksa ben 3 kez hamile kalmışım o acı tecrübeleri yasamism neye yarar.bekliyeyim ama sağlıkla gelsin yawrum....
Inşallah gelecek o yawrularimiz sadece vakitlerini bekliyorlar güzel anneleri.:KK200:

Back