- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #3.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 senedir hamilelik olmadı ve hiç böyle kanama da olmadı hala gelen giden yok pazartesiye kadar beklicem bakalım rabbim hayırlısını versin
Tüp bebekte kullandığım bu jel sabah akşam sıkılıyormuş. Ben sadece akşam kullanmama rağmen çok etkiledi. Allah kolaylık versin canım.
O kadar ümitlenmiştik canım hayırlısı olsun. Ümitlerimizi ekime çoğaltıyoruz :)Kizlar 4 gun once gelen regl yapmislar o da bana denk geldi :) yumurtaliklarimi sevmisim bosuna bebek diye :) yeni bat veremiyorum M melekler-engelchen cunku hic sasmayan duzenim iki aydir alt ust oldu bende bilmiyorum ne zaman olacagimi :)
Sorma ya esim hala yerlesme kanamasidir o diyo evet panpa şakır şakır yerlesiyo dedim de umidi anca bitti :) biz bu ay her gun iliski deneyecegiz olmazsa onumuzdeki ay gun asiri deneyecegiz planlarimiz hazir :)O kadar ümitlenmiştik canım hayırlısı olsun. Ümitlerimizi ekime çoğaltıyoruz :)
Sorma ya esim hala yerlesme kanamasidir o diyo evet panpa şakır şakır yerlesiyo dedim de umidi anca bitti :) biz bu ay her gun iliski deneyecegiz olmazsa onumuzdeki ay gun asiri deneyecegiz planlarimiz hazir :)
Ben de bunları kullandım canım, aşılama yapıldıktan sonra da içinde progesteron olan bir jel verdi. Akşamları sıkıyorum içeri ama duygu dünyamı alt üst etti. Tüp bebekten sonra sabah akşam üç ay kullanılıyormuşben jel falan kullanmadım canım.
yumurta geliştirici iğne kullandım sonra baskılayıcı iğne en sonda çatlatma iğnesi (en fenasıydı mide bulantısından öldüm) kullandım.
şu an hiç ilacım yok ekim sonuna kadar.
Hayırlısı olsun be canimm.dene dene bakalım cozucez bu işi..Sorma ya esim hala yerlesme kanamasidir o diyo evet panpa şakır şakır yerlesiyo dedim de umidi anca bitti :) biz bu ay her gun iliski deneyecegiz olmazsa onumuzdeki ay gun asiri deneyecegiz planlarimiz hazir :)
Aynen super benzetme oldu bu :) onumuzdeki iki ayin plani hazir :) aman saglikli olsun da ne zaman oldugunun hic onemi yokHayırlısı olsun be canimm.dene dene bakalım cozucez bu işi..
Eşlerin umutları hiç bitmiyor canım hiç.onlar ağaoğlu gibi görüyor kendilerini "yaptım oldu" misali.![]()
Saglik olsunKizlar 4 gun once gelen regl yapmislar o da bana denk geldi :) yumurtaliklarimi sevmisim bosuna bebek diye :) yeni bat veremiyorum M melekler-engelchen cunku hic sasmayan duzenim iki aydir alt ust oldu bende bilmiyorum ne zaman olacagimi :)
Kizlar 4 gun once gelen regl yapmislar o da bana denk geldi :) yumurtaliklarimi sevmisim bosuna bebek diye :) yeni bat veremiyorum M melekler-engelchen cunku hic sasmayan duzenim iki aydir alt ust oldu bende bilmiyorum ne zaman olacagimi :)
Aynen kesinlikle .hep diyorum önemli olan hamile kalmak değil.sağlıklı ilerleyen bi gebeliğin olması.yoksa ben 3 kez hamile kalmışım o acı tecrübeleri yasamism neye yarar.bekliyeyim ama sağlıkla gelsin yawrum....Aynen super benzetme oldu bu :) onumuzdeki iki ayin plani hazir :) aman saglikli olsun da ne zaman oldugunun hic onemi yok
15 inde olmam lazımdı 12 sinde erken regl oldum.. ilk gün geldi sonra leke leke az az geldi ve bitti
İnşallah canim ne zaman isterse o zaman gelsin :)Canimmm böyle durumlarda beynimiz vücudumuzu hazirliyormus hamileliğe belki öyledir