EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Ben geçen ay yaptım onu ama tabiki hüsran bu ay düşünmemeye çalışıyorum ama işte pek beceremiyorum bide ben kendimi pek korumuyorum fazla ağır kaldırıyorum tutacağı varsa da tutmicak

amann dikkat et canım ne olur ne olmaz biz kendimize iyi bakalım da gelecekleri varsa gelsinler :KK46:

Canım su hava gecişlerinden dolayı erken de olabilir .standart bi durum yok illa 14 u olacak die erken de olabilir gec te.ben bu ay adetimin 9 ncu günü dr a gitmiştim.ve dr bana gelişmiş yumurtan var dedi akşamında şeffaf akintim oldu bende aaa erken dedim.eğer dr a gidipte gelişmiş yumurtan var demese inanmazdım..olabilir yani.bugünü yarını hatta sonrasını degerlendr derim.

saol canımm Bugünü değerlendirdik de yarın zor malesef kardeşimin nişanı var ev kalabalık annemlerde kalıyoruz ama ertesi gün evimize geçersek yaparız inşallah :)

Gazel2110 Gazel2110 canim ultrason kagidin varsa kesenin boyutu yazar orada kese hergun 1.1 mm buyuyo yolk kesesi belli boyuta ulasmadan embriyo gorunmez onun boyutuna bak ultrason kagidindan anlayamazsan degerleri ben yardimci olurum sana

yesa yesa ve Kuzugiller Kuzugiller canlar inşallah çifter cizgilerinizi görürüz..
Yesacim sabahı sabırsızlıkla bekliyorum.Inşallah sağlıkla olur bu kez.:KK15:
Ben tek cizgimi gordum boyumun olcusunu aldim :) umudumuz
yesa yesa ve Kuzugiller Kuzugiller canlar inşallah çifter cizgilerinizi görürüz..
Yesacim sabahı sabırsızlıkla bekliyorum.Inşallah sağlıkla olur bu kez.:KK15:
Ben tek cizgimi gordum boyumun olcusunu aldim umudumuz yesa yesa :)

Sabah sabah ben de gördüm tek cizgiyi

Ultra erken gebelik testi bi de

İlişkiden 5 gün sonrasından gösteriyor ama benim çoook gün oldu yine yok

Hayırlısı bakalim gelecek aya

Ben yine bat vermeyecegim
Ben de senin testin sonucunu merak ediyordum hayirlisi olsun canim gelecek aya inşallah

İnşallah sımsıkı tutunsunlar bebisler canim benim en kisa zamanda güzel haberlerle gel insallah en kesin anne adayi sensin su anda :)

canımm benim inşallah aminn.
Rabbim bilir ama bende çok istiyorum size iyi haberler vermeyi.
çok teşekkür ederim msjın için beni çok mutlu ettin. :KK68:
Allah ım hepimizin kucağını hayırlı zamanda doldursun inşallah.:dua:

Gazel2110 Gazel2110 canim ultrason kagidin varsa kesenin boyutu yazar orada kese hergun 1.1 mm buyuyo yolk kesesi belli boyuta ulasmadan embriyo gorunmez onun boyutuna bak ultrason kagidindan anlayamazsan degerleri ben yardimci olurum sana
Cnm doktor bebegi goremiyrz diyince ben oyle kaldm ciktm hemn hic sormadm kesnn boyu kac falan sonradan geldi hep aklima kagdimi bile almadm ki ne anlami war dedm o anki sokla.

Kızlar aşılamanın 7. günü oldu, içimde umudun kırıntısı bile yok :( Hatta bundan sonra tüp bebeğe başlayacağız ve o da olmayacak diye senaryoyu bile kurdum. 32 ay oldu , sanki 32 yıldır olmuyor gibi :(

Kızlar aşılamanın 7. günü oldu, içimde umudun kırıntısı bile yok :KK43: Hatta bundan sonra tüp bebeğe başlayacağız ve o da olmayacak diye senaryoyu bile kurdum. 32 ay oldu , sanki 32 yıldır olmuyor gibi :KK43:
Umidini yitirme canim inşallah bu sefer olur. Evet beklemek cok zor o yuzden bir gün bazen bir yil gibi geliyor sabredicez canim bir gün gelecek miniklerimiz...

Kızlar aşılamanın 7. günü oldu, içimde umudun kırıntısı bile yok :KK43: Hatta bundan sonra tüp bebeğe başlayacağız ve o da olmayacak diye senaryoyu bile kurdum. 32 ay oldu , sanki 32 yıldır olmuyor gibi :KK43:

yine umutsuzluğa kapılmışsın.
canım benim senin de benim gibi çok yumurtan var Allah a şükür.
ee eşinde de sperm var.
o zaman neden tüp de sorun olsun.
sonuçta herşey Allah ın takdiri.
kimsenin hiçbir şeyin garantisi yok ama umudu kaybetmek yok.
benimde 23 ay bitecek çok zor biliyorum ama Allah ın izniyle olacak sakın üzülme.

Selam kızlar bişey sormak istiyorum benim bat bugün dün ilişki sonrası çok az bir pembelik geldi adet oldum sandım Ped koydum ama ondan sonra hiç bişey gelmedi sizce neden böyle oldu daha önce hiç olmadı

Selam kızlar bişey sormak istiyorum benim bat bugün dün ilişki sonrası çok az bir pembelik geldi adet oldum sandım Ped koydum ama ondan sonra hiç bişey gelmedi sizce neden böyle oldu daha önce hiç olmadı
Adet öncesi bende de olur ama. İnşallah seninki bebektir canım

Mrb iyi bayramlar herkese.ben de 5 ay önce ikizlerimi kaybettim erken doğumla ,inş isteyen herkese rabbim nasip etsin.bu aylarda ben de dusunuyorum bakalım artık kismetimizde varsa olur.

Benim dr bugün tahminim yumurtalamanin üzerinden 1 hafta geçti gibi ben şimdi şunu anlamıyorum bilenler var mı ?
Yerlesme kanamasi ne zaman olur ki kimisi adet gununde diyor kimisi once diyor

Back