EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Ben de bunları kullandım canım, aşılama yapıldıktan sonra da içinde progesteron olan bir jel verdi. Akşamları sıkıyorum içeri ama duygu dünyamı alt üst etti. Tüp bebekten sonra sabah akşam üç ay kullanılıyormuş

Ha progestan evet bana da opudan sonra verdi bir hafta sabah oglen aksam vaginadan yuvarlak bir bilye gibi ittiriyorsun. Bende ondan sıkılmıstım isteyken zor oluyor. Jeli nasıl yapılıyor bilmiyorum canım.

Aynen kesinlikle .hep diyorum önemli olan hamile kalmak değil.sağlıklı ilerleyen bi gebeliğin olması.yoksa ben 3 kez hamile kalmışım o acı tecrübeleri yasamism neye yarar.bekliyeyim ama sağlıkla gelsin yawrum....
Inşallah gelecek o yawrularimiz sadece vakitlerini bekliyorlar güzel anneleri.:KK200:

Çok haklısın acı tecrübeler hem umutlandırıyor hem de çok üzüyor

Ha progestan evet bana da opudan sonra verdi bir hafta sabah oglen aksam vaginadan yuvarlak bir bilye gibi ittiriyorsun. Bende ondan sıkılmıstım isteyken zor oluyor. Jeli nasıl yapılıyor bilmiyorum canım.
O ilac icilebilir.progestan. Ama cok uyku yapar diye vajinal kullanin diyor doktorlar

Merhaba Arkadaşlar.

Eylül yada ekimde hamile olmayı planlayan arkadaşlar nasıl tedavi uyguladiniz? Neler yaptınız hamile kalmak için tecrübelerinizi yazarsaniz daha faydalı ve bereketli olur bu grup.

Herkese sevgiler, saygılar. ..

:dua::dua::dua::dua::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK200:

BAT TARİHLERi VE UYGULAMALAR

@tdsozlem 16 Eylül

@amelia2 17 Eylül

@yagmur0790 18 Eylül

@xDerinMavix 18 Eylül

@beren20 18 Eylül

@myssteriouss 18 Eylül

@nefertiti989 19 Eylül

@kubito 19 Eylül

@Ayla ak 20 Eylül

@Tutuy 20 Eylül

@ayllllliiiin35 22 Eylül

@nisandeniz 22 Eylül

@YESIMBOZ 24 Eylül

@freedoommmmm 30 Eylül

@Emineeemm 30 Eylül (Kendisi hayıt kürü -kocası keçi boynuzu pekmez kullanacak)

Mavera3 Mavera3 30 Eylül (Kendisi ovulasyon test ve folik asit - kocası keçi boynuzu kullanacak )

@Zilan92 30 Eylül

@rebelliousxx 1 Ekim

@intherain 5 Ekim (Spor yapacak-ovulasyon test kullanacak)

@maya_gallo 10 Ekim

P Prenseslale 12 Ekim

EYLÜL HAMiLELERi :KK46::KK46::KK46::KK46:

1) Gazel2110 (Soğan kürü ve ovulasyon test kullandı )

2) morordek ( ovulasyon test kullandi)

3) Pelukk

4)esra2645 (yumurtlama takvimi takibi )

5) dimaam (ovulasyon test)

6) nannen1

Back