EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Cnm doktor bebegi goremiyrz diyince ben oyle kaldm ciktm hemn hic sormadm kesnn boyu kac falan sonradan geldi hep aklima kagdimi bile almadm ki ne anlami war dedm o anki sokla.
Anladim canim beta hcg kese ile ilgili aslinda kese gelismeye devam ettiginde beta duzenli artmaya devam eder yolk kesesi olustuysa embriyo olusur ama olusumunun saglikli olup olmamasi onemli olan

Ben tek cizgimi gordum boyumun olcusunu aldim :) umudumuz

Ben tek cizgimi gordum boyumun olcusunu aldim umudumuz @yesa1 :)

Sabah sabah ben de gördüm tek cizgiyi

Ultra erken gebelik testi bi de

İlişkiden 5 gün sonrasından gösteriyor ama benim çoook gün oldu yine yok

Hayırlısı bakalim gelecek aya

Ben yine bat vermeyecegim
Hayirlisi canlar hayırlısı inşallah en güzel zamanda gelir bebelerimiz.

Anladim canim beta hcg kese ile ilgili aslinda kese gelismeye devam ettiginde beta duzenli artmaya devam eder yolk kesesi olustuysa embriyo olusur ama olusumunun saglikli olup olmamasi onemli olan
Kese gayet iyi durmdaydi gec dollenme olsa kese de yavas gelisirdi dimi. Ben bilmiodm ki b3begi gormemiz gerk die ben sadece keseyi goreym die gittm. Doktor oyle diyonce iste gormemiz gerekiodu haftaya bi daha bakalm falan ben anladm bi sknti oldugnu. Hayrlisi neyse o olsn bisi diyemiyrm.

Kızlar aşılamanın 7. günü oldu, içimde umudun kırıntısı bile yok :KK43: Hatta bundan sonra tüp bebeğe başlayacağız ve o da olmayacak diye senaryoyu bile kurdum. 32 ay oldu , sanki 32 yıldır olmuyor gibi :KK43:
Umutsuzluga kapilma canim ya da kapil umutsuz olunan ay hamile kaliniyomus ya insallah sende de oyle olur :)

Kese gayet iyi durmdaydi gec dollenme olsa kese de yavas gelisirdi dimi. Ben bilmiodm ki b3begi gormemiz gerk die ben sadece keseyi goreym die gittm. Doktor oyle diyonce iste gormemiz gerekiodu haftaya bi daha bakalm falan ben anladm bi sknti oldugnu. Hayrlisi neyse o olsn bisi diyemiyrm.
Sen icini ferah tut canim gec dollenme de ilk aylarda fark oluyo sonra kapatiyo farki baska bi doktora gidip daha net bilgi alabilirsin 8. Haftaya kadar gorulmeyebiliyo sonucta

Sen icini ferah tut canim gec dollenme de ilk aylarda fark oluyo sonra kapatiyo farki baska bi doktora gidip daha net bilgi alabilirsin 8. Haftaya kadar gorulmeyebiliyo sonucta
Evet cnm oylemis Allah buyuk ben de ona siginiyrm yapacak baska bisey yok. Allah razi olsn ilgin icin cnm :KK200:

Canim diyorlar ya yumurta rahime 1 hafta da ulaşıyor diye o zaman yerleşme kanamasinin gelmesi neden o kaar oluyor kafam da deli sorular
Canim rahme ulaştıktan sonra tutunma sureci de oluyo cok guzel videolar var doktorlarin hazirladigi bende onlardan ogrendim dk lari bile anlatiyolar :)

yine umutsuzluğa kapılmışsın.
canım benim senin de benim gibi çok yumurtan var Allah a şükür.
ee eşinde de sperm var.
o zaman neden tüp de sorun olsun.
sonuçta herşey Allah ın takdiri.
kimsenin hiçbir şeyin garantisi yok ama umudu kaybetmek yok.
benimde 23 ay bitecek çok zor biliyorum ama Allah ın izniyle olacak sakın üzülme.
İnşallah canım ama artık kendimi bir anne gibi göremiyorum. Ömür boyu olmayacak gibi geliyor. Bir de hormon ilaçları aşırı gerginlik yapıyor, eşime de eziyet ediyorum. Patlayacak bomba gibiyim. İlacın kılavuzunda da yazıyor, yani yapacak bir şey yok :( Salı günü test yapacağım, bebiş yoksa uzun bir ara vereceğim

Selam kızlar bişey sormak istiyorum benim bat bugün dün ilişki sonrası çok az bir pembelik geldi adet oldum sandım Ped koydum ama ondan sonra hiç bişey gelmedi sizce neden böyle oldu daha önce hiç olmadı
İlişkide kılcal damar çatlaması olmuş olabilir canım. Benim daha önce çok hızlı başladığımız bir sefer kanamam olmuştu

@tdsozlem canim sen totem yapmistin galiba bata da az kalmis var mi bir gelisme belirti

Cm'n yarın adet günüm aslında Benim düzenim 30 31 günde bi oluyordum ama nisanda kürtaj oldum ondan beri 2 gün geri atıyo sat 18 i bide günüm geçse bile teste gitmem ben daha önce düşük yaptıgım için kan vermek çok sıkıcı . Belirti ye gelince sıcak bi şehirde yasıyorum Deniz yeri Akdeniz de yani üşütme imkanım yok bu ay sadece çok gazım vardı afedersin. :KK53:Artık Rabbim bilir

İnşallah canım ama artık kendimi bir anne gibi göremiyorum. Ömür boyu olmayacak gibi geliyor. Bir de hormon ilaçları aşırı gerginlik yapıyor, eşime de eziyet ediyorum. Patlayacak bomba gibiyim. İlacın kılavuzunda da yazıyor, yani yapacak bir şey yok :KK43: Salı günü test yapacağım, bebiş yoksa uzun bir ara vereceğim

tüp bebeğin iğneleri ilaçlarına ne demeli? evvel Allah direndim Allah sabrını veriyor canım dağına göre kar veriyor. biraz zaman ver kendine sonra tüpe geçin artık.

tüp bebeğin iğneleri ilaçlarına ne demeli? evvel Allah direndim Allah sabrını veriyor canım dağına göre kar veriyor. biraz zaman ver kendine sonra tüpe geçin artık.
Tüp bebekte kullandığım bu jel sabah akşam sıkılıyormuş. Ben sadece akşam kullanmama rağmen çok etkiledi. Allah kolaylık versin canım.

Back