- 15 Ocak 2015
- 1.503
- 2.194
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #3.041
Cok sağol canım hemen araştırıcamOrthomol isimli vitamin var. Onun içinde hersey var. Ben esime ondan veriyorum. Eczaneye sor istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sağol canım hemen araştırıcamOrthomol isimli vitamin var. Onun içinde hersey var. Ben esime ondan veriyorum. Eczaneye sor istersen
Hafta salı termini var o zaman belli olucak 3 haftadır kullanıyor bu ilacları birde E vitamini kullanıyor ama 3 ay da düzelme oluyormuş spermlerde sizde sorun ne?Vitaminlerden sonra esin spermiogram yaptir di mi? Varmi duzelme
Cepten aliniyor. 40 eronun ustunde fiyatiCok sağol canım hemen araştırıcam
Para hiic sorun değil 15.000€ harcadık 3 tüp bebek yapdırdık 3 sene önce de kendiliğimden hamile kalmışdım ama tüp bebeklerin hic biri tutmadıCepten aliniyor. 40 eronun ustunde fiyati
Bizde sorun sperm degerleriydi. Sebebi sigaranin zararina bagladilar. Iki bucuk aydir birakti sugarayi. Simdilik sebepsizHafta salı termini var o zaman belli olucak 3 haftadır kullanıyor bu ilacları birde E vitamini kullanıyor ama 3 ay da düzelme oluyormuş spermlerde sizde sorun ne?
HanGi sehirdesinPara hiic sorun değil 15.000€ harcadık 3 tüp bebek yapdırdık 3 sene önce de kendiliğimden hamile kalmışdım ama tüp bebeklerin hic biri tutmadı
Ne yazıkki sans isi bunlarPara hiic sorun değil 15.000€ harcadık 3 tüp bebek yapdırdık 3 sene önce de kendiliğimden hamile kalmışdım ama tüp bebeklerin hic biri tutmadı
Ilac 3 aylik buyuk kutu alinca biraz indirimluPara hiic sorun değil 15.000€ harcadık 3 tüp bebek yapdırdık 3 sene önce de kendiliğimden hamile kalmışdım ama tüp bebeklerin hic biri tutmadı
Keske ameliyattan önce keciboynuzu deneseydinBen heidelberg da kalıyorum burda 3 tane denedik bizde de tek sorun sperm 1,5 milyon cıktı sebebini bulamadılar 4 doktora gitdik sonra türkiye de varikosel sorunu olduğunu buldular amaliyat oldu sayı en son 1 sene önce 3,5 milyona cıkmışdı
Hangi eyalette orasiBen heidelberg da kalıyorum burda 3 tane denedik bizde de tek sorun sperm 1,5 milyon cıktı sebebini bulamadılar 4 doktora gitdik sonra türkiye de varikosel sorunu olduğunu buldular amaliyat oldu sayı en son 1 sene önce 3,5 milyona cıkmışdı
baden württemberg sen neresindensin?Hangi eyalette orasi
Psikolojik tedavileri fayda vermiyor. Bende gittim. Ama daha cok piskolojimi bozdular. Hep ilac verip gonderdiler.İnanki hic aklıma gelmedi ben ilk defa bu ay kür kullanmaya başladım bu konularda cok bilgisizdim. Soğan kürü ictim 3 gün göğsümde kist vardı ama kötü birşey söylerler diye doktora bile gitmemişsim soğan kürü sayesinde kistim eridi intihab olarak aktı privat doktora gittim oda dedi kist varmış ama kendiliğinden sökülmüş diye sonra daha cok inandım bu kürlere eşimede hic ara vermeden iciriyorum şimdi ama tabiki benim yaşadıklarımda bana göre cok zor biz cocuk isdemiyorduk aslında bundan beş sene önce eşim kasık ağrısından doktora gitti doktor birde sperm testi yapalım dedi ne olduysa o zaman oldu sonuclar berbat asla cocuğunuz olamaz sizin normal yoldan tüp bebekle de cok zor dediler biz tabi başladık doktor doktor gezmeye en son gittiğimiz kwz tüp bebek yapdırıcakdık sonucların geliceği gün hamile olduğumu öğrendim o ay sadece bir defa beraber olmuşduk tabi biz cok şaşırdık ama 3,5 aylıkken evde düşürdüm bebeğin parcaları elime düşdü.. Sonra bir sene ara verdik herşeye nasılsa oluyor bizim cocuğumuz diye düşündük ama olmadı sonuclar cok kötü cıkdı gecen sene bir sene icinde 3 tüp bebek yapdırdık olmadı 1 sene piskolojik tedavi gördüm ama pek işe yaradığını söylemem kusura bakma canım uzun oldu ama
baden württemberg sen neresindensin?
Cok uzak değilsin en fazla 4 saat sen tüp bebek yapdırdın mı kac senelik evlisinBayern
Iki asilama. 1 tup negatifCok uzak değilsin en fazla 4 saat sen tüp bebek yapdırdın mı kac senelik evlisin
O ilac icilebilir.progestan. Ama cok uyku yapar diye vajinal kullanin diyor doktorlar