EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Ayy yeriimmm gelecek tabi ya bende cok umutluyum kalbim hizla carpiyor midemde kelebekler ucusuyor

canım dışardaydım yeni gördüm yazını bayram üstü çok yoğunum

ah bu doktorlar her şeyi pat diye söyleyip bir halt ediyorlar sanki bunlarla boşa uğraşma ne demek. bilemezsin ki sen içini ferah tut canım her şey güzel olacak bu ay olmazsa diğer ay ameliyatını ol için temizlenecek belki tüp bebeğe bile gerek kalmadan hamile kalırsın bilemezsin ki sen tatilini yap ferahla rahatla eşinle gezin dolaşın bayram dinlenmek için çok güzel bir fırsat inşallah döndüğünde daha dingin olacaksın her şey daha güzel olacak habersiz bırakma bizi

ohhhh tam zamanı git gez toz, kafanı dağıt. iyi tatiller canım.

Çok tatlısın canım ya aynen böyle devam et maşallah, Rabbim inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda güldürür yüzünü

aaa hiç olmadı ama şimdi.
neden negative düşünüp kendini üzüyorsun canım benim?
hadi senin yaşın 38 tüp bebek dedi doktor diye üzülüyorsun, ben ne yapayım yaş 26 tüp yapıyorum?
herkesin normal yolla bebeği olacak diye bir şey yok inan bana.
tüp bebeğin aşamaları bile insana umut oluyor morel düzeltiyor.
belki kısmetin tüptedir bunu bilemezsin.
yerinde olsam yumurtamın çatlamadığına üzülmek yerine yumurtamın olabildiğine sevinirdim biliyor musun?
şu an herşey sil baştan başlıyor. kendine hemen harika bir merkez bul. moral depola çünkü seni süprizlerle dolu bir serüven bekliyor.
yaşıyorum biliyorum.

Aynen kötünün kötüsü var ya. Hastaneye gidiyorum da neler neler duyuyorum. Halime şükredip eve geliyorum.

boza MMM gelmiş .nasılsın canım beb iş nasıl belli oldu mu cinsiyetiniz?
Y YESIMBOZ karşıla canım karsila kapılarda esiklerde karsila.

İyiyim canım sen nasılsın?
Evet belli oldu. Kız geliyor inşallah :)
Darısı hayırlısıyla başınıza olsun.

Aşılamanin tutma şansı her insanda az
Aglayip üzülmekle düzelmez. Internetten yumurta çatlama kürleri dene. Yada dr niye catlatma iğnesi vermediki

Oyyy oyy teyzesinin minik prensesi .
Bende iyiyim canım 3. Ayı geride bıraktık nasipse 4. Ay maratonu başlayacak.

Allah hayırlı zamanda versin inşallah. Bizim de 5. Ayda oldu. Sağlıklı sıhhatli hamilelik ve gebelik olsun da varsın altı ay sonra olsun. Üzülme çok. Gün aşırı çalışmaya devam :)

Aaaa ben yokum ya burada. Nasıl eksik kalırım
BAT 22 eylül canım. Aşılama yaptırdım. Hadi hayırlısı

Ayy yeriimmm gelecek tabi ya bende cok umutluyum kalbim hizla carpiyor midemde kelebekler ucusuyor
Çok tatlısın canım ya aynen böyle devam et maşallah, Rabbim inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda güldürür yüzünü

Canlarim benimmm ovu testinde de olsa çift cizgi görünce böyle oldum ama tabi moralimi düzelten desteğini esirgemeyen Kuzugiller etkisi çok büyük olumlu olalım olumlu olsun dimi rabbim hepimizin yüzünü güldürsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…