- 4 Mart 2016
- 1.615
- 2.557
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.761
kızlar alemsiniz haaabizde de sulama devam bugün ki başarıyla tamamlandı
Canim umutsuz konusma hem bak sagligin da duzene girecek bebis sayesinde en yakin zamanda senin icin hayirli olan sana gelsin inşallahArtık umudum kalmadı canımKilo vermem lazım ama çalışırken olmuyor. Bebiş olmamasına bulabileceğim tek sebep insülin direnci. Başka bir rahatsızlığım yok çok şükür. İyice zayıflasam ondan da kurtulacağım ama markete, pazara gidecek, yemek yapacak vaktim yok. Bu yıl inşallah üç ya da dört gün çalışacağım, koşu bandı da aldım. İnşallah zayıflarım
Timarhanelik olmamiz daha muhtemel bence :) azicik cilve yap isve yap aman onlar da kendileri isteyince hemen olsun bize gelince sıkıldım yok oyle hayat :)Ay canim ya boyle surekli hesap kitap yapa yapa en sonunda ya bilim adami olacagiz ya da timarhanelik
İslem tamam bu arada, su anda yattigim yerden yaziyorum daha da kalkmam artikkkk
Ama yarina da yapabilecegimizi sanmiyorum zor artik. Adam resmen istemiyo artik. Eskiden ben kacardim o kovalardi, simdiyse tam tersi. :)
Not: Yarin 11 bucukta dr randevum var. Gelismeleri yazarim. İyi gecelerrr..
Kurtaj sonrasi gecikmeyi goz onune alip oyle demistim canim ama 31 Agustosta 2 gun erken geldi ve regl oldum malesef. Ama o kadar yogundu ki,vucudumun buna ihtiyaci varmis demek ki dedim inan. Gelmesini istemedigim yeni BAT 24 Eylul :)
Aaaa bak bilmiyodum bunu. Yani spermlerde,hareketinde seklinde bi sorun yoksa ustuste olabilir ? Super :)) Not: Dun de degerlendirildi :) Bugun tekrar ovulasyon yapicam.Valla benim bildiğim, daha doğrusu inandığım şu ki, eğer sperm zaten kaliteliyse her gün olmasında bir sakınca yok.
Insallah dunu degerlendirmissindir sende :) Benimde bugun 14.gun, dun koyuydu test. Bugun ve yarini da kismetse degerlendiririz. Olmadi Eminenin yontemiyle kapida karsilamayi dusunuyorum hahahaCanlar burada misiniz? Az once tuvalette uzayan akintiyla rastlastik :)
Simdi bizim hangi gunu degerlendirmemiz gerek acep?
İyi akşamlar kızlar. Bugün 2.kez aşılama yapıldı. Umudum yok. Bu da tutmazsa ara vermeyi düşünüyorum
canım inofolik insülin direncini dengeliyor folik asit olarak onu mu kullanıyorsun kullanmıyorsan dene derim baya araştırdım bu folik asiti bu ay bende kullanmaya başlayacağım hatta bugün alayım regl iken başlıyayım diyorum inşallah yararı olur. pkosu geçen bile varmış bu folik asitleArtık umudum kalmadı canımKilo vermem lazım ama çalışırken olmuyor. Bebiş olmamasına bulabileceğim tek sebep insülin direnci. Başka bir rahatsızlığım yok çok şükür. İyice zayıflasam ondan da kurtulacağım ama markete, pazara gidecek, yemek yapacak vaktim yok. Bu yıl inşallah üç ya da dört gün çalışacağım, koşu bandı da aldım. İnşallah zayıflarım
Hadi bakalım bereketli olsun bi şampiyon çıkar inşaallah.
Kaç yumurta topladılar canım? Aradı mı?kızlar merhabaa.
dün opu'm yapıldı.
narkozdan ve çok yumurtadan ötürü biraz kötü oldum ama mecbur bugün çalışıyorum.
hafif kanamam ve bir sürü ilacım var.
yine de Allah ıma binlerce kez şükür.
embriyolog bugün arayıp durumları hakkında bilgi verecek.
Allah ım hayırlısını versin.
@nisandeniz umutsuzluğa kapılmak yoookkk bu olmazsa doğru tüpe. zaten zayıflayacaksın da herşey güzel olacak.
Kaç yumurta topladılar canım? Aradı mı?
Derler ya mucizeler en ummadigin anda gelirmis... Insallah senin melegin de hayirlisiyla gelir. Lutfen olumsuz olma, sen kendinle olumsuz konustukca vucuduna da olumsuz mesaj veriyosun,buna cok inaniyorum ben. Ne zaman olumsuz seyler dusunsem,kendi kendime sinirli sinirli konussam cidden vucudumun halsizlestigini hicbisey yapmak istemedigimi hissediyorum.
Biz kendi kendimizi, vucudumuzu motive edicez ki o da saglikli bebisler yapicak bize:)
Biliyosun benim bi kaybim oldu ve bende ara vermeyi dusundum cok yoruldum cok yiprandim diye. Psikolojik olarakta iyiydim diyemem hani... Ama sonra dusundum ara versem ne degisecek ? 2 ay,4 ay, 1 sene ... yine yuzlesicez ayni stresi yasicaz. O yuzden ne olur pes etme, dusun didin kendini hirpala demiyorum ama ne olur vazgecme. Belki de rahmin kendini hazirliyo, belki daha zamani var...
Hem daha ne yontemler var ne demekmis hemen vazgecmek ?Pozitif ol canim benim, bebeklerimizin en cok bizim enerjimize,gulen yuzumuze ve sagligimiza ihtiyaclari var
@mtktyeni_ay nannen1 Rabiak Beth18 yagmur0790 X xDerinMavix beren20 @myssteriouss kızlarrrr son adet tarihleriniz kaç sizin
bu arada Hamile Değilim totem yaptım sadece
20 agustostu benım canım@mtktyeni_ay nannen1 Rabiak Beth18 yagmur0790 X xDerinMavix beren20 @myssteriouss kızlarrrr son adet tarihleriniz kaç sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?