- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.416
- 198
- 33
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #2.841
Kolay gelsn kizlarr.iyi bayramlariniz olsun sevdiklernizle simdiden.
Bende sabah dr a genel muayene için gittim önce karından baktı sonra doku odaklı ultrosna yolladı benim kurtaj olduğum bebek sezeryan yerinde olusmustu bi anormallik vardı yani..sonucum gayet güzel içerde herşey Yolundaymis.sonra kendi dr m alttan muayene etti oda herşey normal yolunda dedi rahim-yumurtalar-sezeryan yerim..solda yumurtam gelismis :) .birde smear yapti nie bunca yasa kadar hic yaptirmadin dedi hep korkmuştum ama hiç anlamadım bile hemencik oldu bitti.
Size sorum olacak dr a o sıra sormak aklıma gelmedi zaten korunmuyoruz dedim de birşey demedi ayrı not..smear sonrası birlikte olmak sorun olur mu?
Yok canım sorun olmaz. Her yıl yaptırmak lazım, bir de meme için her ay özmuayene, yılda bir ultrasound mutlaka. Ne demişler, erken teşhis hayat kurtatrırKolay gelsn kizlarr.iyi bayramlariniz olsun sevdiklernizle simdiden.
Bende sabah dr a genel muayene için gittim önce karından baktı sonra doku odaklı ultrosna yolladı benim kurtaj olduğum bebek sezeryan yerinde olusmustu bi anormallik vardı yani..sonucum gayet güzel içerde herşey Yolundaymis.sonra kendi dr m alttan muayene etti oda herşey normal yolunda dedi rahim-yumurtalar-sezeryan yerim..solda yumurtam gelismis :) .birde smear yapti nie bunca yasa kadar hic yaptirmadin dedi hep korkmuştum ama hiç anlamadım bile hemencik oldu bitti.
Size sorum olacak dr a o sıra sormak aklıma gelmedi zaten korunmuyoruz dedim de birşey demedi ayrı not..smear sonrası birlikte olmak sorun olur mu?
Canımmm hâlâ merakla cevap bekliyorum :)daha aramadılar canım öğleden sonra bilgi alacağım net olarak. haber veririm.
Olabilir canim ne olur ne olmaz degerlendirinKızlar 9. Günde uzayan akıntı normal mi? Erken mi yumurtlayacagim acaba.? Dr yumurtan olusmus bak hazır deyince acaba mi dedim kendimce.
Olabilir canim ne olur ne olmaz degerlendirin
Bugün sabaha karşı değerlendirdim canım.bugünde olabilir sabaha karşı.Biz uyuyup uyuyup sonradan etkilesime geciyoruzKizlar bugun yegenim geldi gelince hemen kucagima atladi bi bes dakika falan kucagimda kaldi ondan beri kasiklarim agriyo daha dogrusu sadece sol kasigim agriyo bi tedirgin oldum ya
Aslında 8 gun var ben yanlis vermisim bati 18 Eylül goguslerim yururken bile agriyo iki gundur ama ilkinde uclari agriyodu bu kez uclarinda bi sey yok akintim da var insallaahh yerlesiyodur bi de bu ay cok hissediyorum hamileyim gibi geliyo :)Bugün sabaha karşı değerlendirdim canım.bugünde olabilir sabaha karşı.Biz uyuyup uyuyup sonradan etkilesime geciyoruz
Senin bat a 9 gün var daha acep yerlesiyormu bebek.
Ayyyy hadi inşallah.vardır bebisş ...geliversinler gariiii.Aslında 8 gun var ben yanlis vermisim bati 18 Eylül goguslerim yururken bile agriyo iki gundur ama ilkinde uclari agriyodu bu kez uclarinda bi sey yok akintim da var insallaahh yerlesiyodur bi de bu ay cok hissediyorum hamileyim gibi geliyo :)
Suan duraklama donemi yasyoruz ne güzel ilk başlarda patır patır hamile haberi yağıyordu..hergün eşime bugünde hamile var bugünde hamile var diyordum.Slm hanımlar. .Nasılsıniz. ? Varmı haberler
Aslinda yoktur büyük ihtimalle de işte umut fakirin ekmegi :)Ayyyy hadi inşallah.vardır bebisş ...geliversinler gariiii.
Evet ne yazikki duraklama basladi.2 hafta içinde herkese pozitif çıkar inşallahSuan duraklama donemi yasyoruz ne güzel ilk başlarda patır patır hamile haberi yağıyordu..hergün eşime bugünde hamile var bugünde hamile var diyordum.
Evet ne yazikki duraklama basladi.2 hafta içinde herkese pozitif çıkar inşallah
Sağlıklı ve hayırlı bebisler olsun inşallah. AminnnnInsallaaahhhhhhhh
Merhaba canım. Ben aşılamanın 3. günündeyim.O yüzden bir haber yok. İnşallah arkadaşlardan yakında güzel haberler alırız :)Slm hanımlar. .Nasılsıniz. ? Varmı haberler
Vardır inşallah canım :) Hadi en hayırlısı olsunAslinda yoktur büyük ihtimalle de işte umut fakirin ekmegi :)
InşallahMerhaba canım. Ben aşılamanın 3. günündeyim.O yüzden bir haber yok. İnşallah arkadaşlardan yakında güzel haberler alırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?