EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

ama ağlama ben de ağlarım canım Allah yazdıysa her türlü olacak, vaktinin gelmesini bekliyoruz hepimiz.
bak sana mucizevi bir durum söyleyeyim; annemin arkadaşının kızı 36 yaşında evlendi ve hemen çocuk istedi. ama düğünü olacakğı zaman reglisi de geçmişti ve bir türlü regli olmadı. Doktora gittiğinde menapoza girdiğini öğrendi, yıkıldı tabi. Günlerce ağladı. 4 ay kadar sonra regli oldu ve artık hiç ümidi yoktu hatta evlatlık almayı düşünürlerken hooop bebiş geldi. Şimdi büyüdü 3 yaşında. O yüzden tedavisi neyse ona devam edersin sonra da inş en kısa zamanda bebişni kucaklarsın.

bende anlatayım canlı canlı sahıt oldum 3 defa tüp bebek yaptırmıs 30lu yaslarda bi ablam tutmamıs tup bebekler...neyse bi özel hastanenin cekilişi varmış bedava hediye tüp bebek cıkmaz demiş katılmak ıstememiş arkadası zorlamış neyse gelmiş çekiliş günü cekiliş cekilirken lavobaya gidio amannn nasıl olsa bana cıkmaz diyerek bi gelio onun ismi okunmus..ve o hediye tüp bebek 2.5 yasında çok tatlı bi kız.....

Uzme kendini ama uzulmenin bi faydasi olmayacak yasayan bilir tabi her seyi biz ne desek bos ama dayimin esi 43 yasinda dogum yapti asiri kilolu ve seker hastasi olmasina ragmen hem de. bir an once onleminizi alirsiniz hakkinizda hayirlisi budur belki de

ve bu abla tam 40 yasında anne oldu

Aaaa bak bilmiyodum bunu. Yani spermlerde,hareketinde seklinde bi sorun yoksa ustuste olabilir ? Super :)) Not: Dun de degerlendirildi :) Bugun tekrar ovulasyon yapicam.

Canımın içi, ben testte 17. gün gördüm çift çizgiyi. 16,17 ve 18. gün arka arkaya oldu, sonra 20, 22 vs diye gün aşırı devam etti. O ay hamile kaldım şükür. Sen dene arka arkaya :)

Canım ben de açık miyom ameliyatı oldum. Dediğin gibi çok zor gelmişti. Nasıl olacak, nasıl iyileşecek derken üstünden iki yıl geçti bile. Sen kapalı olacaksın ne güzel. Ağrın fazla olmaz. Karnımda 20cm kesik var, ameliyattan çıktığımda regl ağrısı gibiydi. Senin daha da az ağrın olur inşallah. Tüp bebekte de yumurtaları toplarken anestezi veriyorlar. Yani korkacak bir şey yok. Şimdi plan yapma zamanı. Kendini toplayıp başlarsan hepsi göz açıp kapayana kadar geçer inşallah

Kızlar iyi ki varsınız. Destekleriniz için çok teşekkür ederim. O kadar iyi geliyorsunuz ki bana anlatamam. Şu anda iş yerindeyim, daha yeni toparlanıyordum ama sanırım yine ağlayacağım yaa.. Of çok duygusalım bugün.

Biz bu akşam eşimle tatile çıkıyoruz kısmetse. Hem bayram haftası hem de bayramdan sonraki hafta için. Bu konuları en azından bir süreliğine bir kenara bırakayım diyorum. Çünkü hem psikolojik hem de fiziksel olarak oldukça yıpranmış hissediyorum kendimi. Bir yandan da iş yoğunluğu.. Gerçekten çok yorgunum.

Ama yine arada sırada fırsat buldukça gelip yazdıklarınıza musallat olmadan geçemeyeceğim sanırım :)
Şaka bir yana, güzel haberler bekliyorum inşallah hepinizden, tamam mı?

Dün buralarda ovu testinin rengi açılmıyor diye sizlanan M Masal_ayaz varmissss sonra bugün bi bakmış testin rengi açılmış dun akşam da değerlendirdiği için umutları tavan yapmış ve anlamış ki o çok sabırsız bi insanmis ama yılmamış bu aksam da degerlendirecek ve o bebisim buraya gelecek diye inanci tammis

Bizde senden guzel haberler bekliyoruz tatil cok iyi gelecek size bak gor her cok guzel olsun senin icin hepimiz icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…