• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

tamam canım 1de yapayım ozaman teşekkür ederim:KK15: ay yarın için şimdiden heyecan yaptım ovu da olsa ilk defa çift çizgi görmek nasıl olacak acaba:KK53:
İnşallah bugün de benim testlerim gelecek. Yapcam bugün bi tane bakalım :) ayyy çift çizgi görmek nasıl bir şey acaba :))) aynı heyecan bende de var. :21:

kızlar benim kasık ağrılarım bu ay erken başladı sanki erken yumurtlama olabilir bugünüde es geçip yarın ovu testine başlıyacağım en azından bir tane yapıp duruma bakayım diyorum üşütmüş olma ihtimalimde yok kasık ağrısı büyük ihtimalle yumurtlama habercisi. bu arada sorularım olacak:KK48: şimdi ben çalışıyorum ve soğan kürü yapıyorum saat 8de soğan suyumu içip evden çıkıyorum 8:30da işyerinde oluyorum ve kahvaltı yapıyorum sabah 2 bardak çay içiyorum kahvaltı yaparken saat 10da bir kere tuvalete çıksam ondan sonra bir şey tüketmesem 2 gibi ovu testi yapsam doğru sonuç alır mıyım? deneyimli kızlar yanıtlarsanız sevinirim:KK68: @yesa1 morordek morordek
Ya ben normalde cok su icen biri oldugum icin 2 saat ancak bekleyebiliyorum. Mesela 9:30'da kahvaltı bitti, 11:30'da yapacagım ovulasyon testini. Erken mi yapıyorum sence @yesa1 ?

Ya ben normalde cok su icen biri oldugum icin 2 saat ancak bekleyebiliyorum. Mesela 9:30'da kahvaltı bitti, 11:30'da yapacagım ovulasyon testini. Erken mi yapıyorum sence @yesa1 ?

netten okuduğum kadarıyla sabah 11den sonra akşam 8den önce diyor. 11buçuk erken değildir heralde benim tek sorunum sıvı alımı çalıştığım için zor oluyor mecbur erken kalkıyorum soğan kürü kahvaltı vs derken bir sürü sıvı almış oluyorum evde olsam geç kalkardım:KK48:

netten okuduğum kadarıyla sabah 11den sonra akşam 8den önce diyor. 11buçuk erken değildir heralde benim tek sorunum sıvı alımı çalıştığım için zor oluyor mecbur erken kalkıyorum soğan kürü kahvaltı vs derken bir sürü sıvı almış oluyorum evde olsam geç kalkardım:KK48:
Yok şu açıdan sordum 9:30'da sıvı alımını kestim ama 2 saatten daha mı fazla beklesem acaba? Cunku kahvaltıda çay, su cok iciyorum.
inşallah burada olmana gerekte kalmaz güzel haberler verirsin bu ay :KK68:
İnsallah bakalım, hepimiz güzel haberler alalım da grubun pek de önemi yok :KK19:

Yok şu açıdan sordum 9:30'da sıvı alımını kestim ama 2 saatten daha mı fazla beklesem acaba? Cunku kahvaltıda çay, su cok iciyorum.

İnsallah bakalım, hepimiz güzel haberler alalım da grubun pek de önemi yok :KK19:
anladım canım bende 10da sıvı alınımı bıraksam diye sordum ya @yesa1 saat 1 dedi olmadı sende biraz daha bekleyip 1 gibi yap

anladım canım bende 10da sıvı alınımı bıraksam diye sordum ya @yesa1 saat 1 dedi olmadı sende biraz daha bekleyip 1 gibi yap
Ben susuzluga daha fazla dayanamayıp yaptım testi :KK48:
Ama zaten benim bugun kritik bi gün degildi, ikinci cizgi cıkmadı bile.
Bu da 2 gün önce yumurtlamıs oldugumu dogruladı :)

Gunaydıııın :KK73:

Ay ben hala bu grupta sayılmam ama buraya da yazar oldum :KK70:

Bakarsin bi supriz yaparsin bizeee (insallaaah :) ). Ya da olmazsa da eylul ekim gitcez artik :D Bende dun aksam yaptim testi tekrar. 2.cizgi yok denecek kadar azdi. Dedigin gibi bizimkiler 11.-12. gun catladi. Olursa regl olmazsam ( ki insallah olmam :D ) su LH testini denicem. Gebelikte daha da yuksek oluyo ya bakalim supriz olur belki :)

Bakarsin bi supriz yaparsin bizeee (insallaaah :) ). Ya da olmazsa da eylul ekim gitcez artik :KK70: Bende dun aksam yaptim testi tekrar. 2.cizgi yok denecek kadar azdi. Dedigin gibi bizimkiler 11.-12. gun catladi. Olursa regl olmazsam ( ki insallah olmam :KK70: ) su LH testini denicem. Gebelikte daha da yuksek oluyo ya bakalim supriz olur belki :)
Valla sürpriz yapmayı cok isterim cidden :) Hatta ikimizin de tuttuysa süper olur aynı günlerde :)
Ee senle aynı gün yumurtladıysak bizim BAT'ların da aynı olması gerekmez mi ?

Ben susuzluga daha fazla dayanamayıp yaptım testi :KK48:
Ama zaten benim bugun kritik bi gün degildi, ikinci cizgi cıkmadı bile.
Bu da 2 gün önce yumurtlamıs oldugumu dogruladı :)

Bakarsin bi supriz yaparsin bizeee (insallaaah :) ). Ya da olmazsa da eylul ekim gitcez artik :KK70: Bende dun aksam yaptim testi tekrar. 2.cizgi yok denecek kadar azdi. Dedigin gibi bizimkiler 11.-12. gun catladi. Olursa regl olmazsam ( ki insallah olmam :KK70: ) su LH testini denicem. Gebelikte daha da yuksek oluyo ya bakalim supriz olur belki :)

benimde bugün 11. günüm adet döngüm 33 ama ağrılarım var göğüs hassasiyetim başladı dün akşam. sanırım bende erken yumurtlayacağım o nedenle bu akşam eve gidince bir tane test patlatayım diyorum nasıl olsa bol:KK48: sizler değerlendirdiniz mi? kimisi adetten sonra yapmayın diyor ama adet bittikten sonra gün aşırı yapmak şart ben bugünü de değerlendiricem adetten sonraki 2. ilişki olcak ağustos sonuna çok var 8i bulur heralde:oops::KK70:

benimde bugün 11. günüm adet döngüm 33 ama ağrılarım var göğüs hassasiyetim başladı dün akşam. sanırım bende erken yumurtlayacağım o nedenle bu akşam eve gidince bir tane test patlatayım diyorum nasıl olsa bol:KK48: sizler değerlendirdiniz mi? kimisi adetten sonra yapmayın diyor ama adet bittikten sonra gün aşırı yapmak şart ben bugünü de değerlendiricem adetten sonraki 2. ilişki olcak ağustos sonuna çok var 8i bulur heralde:oops::KK70:
Valla canım ben 10 ve 13. günü degerlendirdim. 12'de de yumurtladım. Bundan sonra da spontane takılırız heralde :KK48:

Valla sürpriz yapmayı cok isterim cidden :) Hatta ikimizin de tuttuysa süper olur aynı günlerde :)
Ee senle aynı gün yumurtladıysak bizim BAT'ların da aynı olması gerekmez mi ?
Insallah canim benim. Kesinlikle haklisin normalde yumurtlamadan 14 gun sonra olmali gecen ay 30.gun oldu,damla damla oldu falan o yuzden gecikme olabilir diye dusunuyorum. Sabahtan beri nefesimi kesecek kadar bel agrim oluyo ara ara. Bence bu ay tirtim ben haahah :D

Valla canım ben 10 ve 13. günü degerlendirdim. 12'de de yumurtladım. Bundan sonra da spontane takılırız heralde :KK48:
Spontane en sevdigim :D
bir garip oblomov bir garip oblomov degerlendirdik ama bakalim ne olacak. Benim bu aydan umidim pekte yok acikcasi oluruna biraktim. Ovulasyon oncesi sonrasi iliski de tamamen tesaduftu inan. Kismet :)

Günaydınnn canım
5 Dk önce içtim soğan suyumu :) bugün 3. günüm

günaydın canım sabah evden çıkmadan içiyorum ama akşam zor oluyor dünde içemedim evde olmayınca:KK51: bugün 4. günüm akıntı vs yok ama iç çamaşırım hep ıslak sanırım su gibi akıntı geliyor anlamıyorum

kızlar benim kasık ağrılarım bu ay erken başladı sanki erken yumurtlama olabilir bugünüde es geçip yarın ovu testine başlıyacağım en azından bir tane yapıp duruma bakayım diyorum üşütmüş olma ihtimalimde yok kasık ağrısı büyük ihtimalle yumurtlama habercisi. bu arada sorularım olacak:KK48: şimdi ben çalışıyorum ve soğan kürü yapıyorum saat 8de soğan suyumu içip evden çıkıyorum 8:30da işyerinde oluyorum ve kahvaltı yapıyorum sabah 2 bardak çay içiyorum kahvaltı yaparken saat 10da bir kere tuvalete çıksam ondan sonra bir şey tüketmesem 2 gibi ovu testi yapsam doğru sonuç alır mıyım? deneyimli kızlar yanıtlarsanız sevinirim:KK68: @yesa1 morordek morordek

Günaydın tatlımmmmm :KK54:

6. güne merhaba dedim ben de bugün. yalnız iki gündür günde bir bardak içebildim. Haftasonları yoğun geçiyor. Sabah içsem akşam içemedim, akşam içsem sabah. Bir sorun olmaz herhalde :KK16:

Ya dediğim gibi akıntı olarak ben ayırt edemiyorum, normalde de olur çünkü. Ama dün yumurta akı gibiydi (11.gün). Erken mi yumurtlamaya sebepe oldu acaba diyerek hemen değerlendirdik :KK70: bugün normal akıntı var...

Öyle yani canım, sen naptın sende durumlar nasıl?
Ohhhh sifaaa olsunnn kizlarrr..benimde 6. Gün devam ediyor .bende belirti olarak hic birşey yok sifir akinti.adet sonrasi değerlendiriyorum test yapmadigim için firsatlari kacirmamaya calisiyorum,yoğun tempo :KK23:
@yesa1 caniimmm farkettinmi bu ayda birsey var herks 11-12 . gunlerde yumurtladim galiba dio.hava degisimi kaynakli mi bilmiyirum ama farkli yerlerde olsak bile herkeste bi once olmus.
morordek morordek immmm farketmez sen takil bizle agustos -eylul farketmez insallah guzel sonuclar alirisn.:anne:@YESIMBOZ hadi bakalim canimm hayirlisi.:KK68:
Bugun ruyamda da kusuyordum,kustumm diye cok seviniyordum oleyyyy kustum kesin hamileyim die.insanin isi ne ise düşü o olurmus.ama nedense su ruyalarim bi kendime cikmiyor:KK70::KK70:

Insallah canim benim. Kesinlikle haklisin normalde yumurtlamadan 14 gun sonra olmali gecen ay 30.gun oldu,damla damla oldu falan o yuzden gecikme olabilir diye dusunuyorum. Sabahtan beri nefesimi kesecek kadar bel agrim oluyo ara ara. Bence bu ay tirtim ben haahah :KK70:
Kız dur daha dun 1 bugun 2 hemen bel agrisindan pes mi edilir :D bak bana degerlendirmelerim garip olmasina rağmen ben bile umitliyim :D
Insallah kirmizilari gormeyiz tabi de o zaman senin de BAT en gec 30 Agustos olur ;)

beni de ekler misiniz 12 eylül...
yine tam günümde oldum oysaki ovulasyon testiyle tam kırmızı günü bi öncesini ve silik günü değerlendirmiştim.. bu ay ovulasyon testine artı olarak ay eşime aktardan polen ve şifalı bitkiler karışımı alıp yedireceğim :bicak:
Keçi boynuzu pekmezi de dene esinn için, önceden almistik keciboynuzu pkmezi oylesine duruyordu evde, 3. Ay denememiz bu .Ben soğan suyuna basladim esimde beni görünce aldik su pekmezi kullanmiyorumda bari bende onu iceyim dedi sabah AC gece yatarken içiyor hani daha ilkkez deniyoruz bi netice almadik sonuç ne olur bilmiyoruz ama.bakalim.

Back