• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Amin canım insallah
Şu an icim icimi yiyor, Ankara'da olsam kan vermeye coktan gitmistim ama burası öyle sacma bir yer ki saglık ocagı bakmıyor, en yakın hastane kilometrelerce uzakta. İyi mi acaba, saglıklı bir gebelik mi onu bile bilmiyorum :KK43:
Cnm kanaman yoksa sknti yoktr. Rahat rahat bebisnn buyumesini bekle degwrinin masallhi vardi bisey olmaz Allhn izniyle:nazar::anne:

Cnm kanaman yoksa sknti yoktr. Rahat rahat bebisnn buyumesini bekle degwrinin masallhi vardi bisey olmaz Allhn izniyle:nazar::anne:
Ben de icimi oyle rahatlatiyorum. Kanamam falan yok cok sukur. Degerim de iyiydi dedigin gibi. Sadece yukseliyor mu ondan da emin olsam biraz daha icim rahatlayacak. Ama cok da takmamaya calisiyorum, kotu dusunmek istemiyorum hic :anne:

Ultrasona bakip yumurtan catladigini tam biliyorlar mi doktorlar benim doktor biraz sivi var dedi tam bilemiyoruz dedi bbilmek icin karnini acip bakmak gerekir dedi sizin doktorlar ne diyor yumurta takibinde kafam karisti:110:
ben reglimin 4 günü gitmiştim hormonlara baktı sonra 12. günü cagırdı beni yumurta takibi için baktığında yumurtan catlamış bugün ve yarın sonra bu hafta gün aşırı ilişki olsun dedi, ben direk bu şekilde söylediği için bir şekilde görebildiğini düşündüm. Çünkü erken yumurtlamışsın bu kadar erken beklemiyordum dedi.

Ben de icimi oyle rahatlatiyorum. Kanamam falan yok cok sukur. Degerim de iyiydi dedigin gibi. Sadece yukseliyor mu ondan da emin olsam biraz daha icim rahatlayacak. Ama cok da takmamaya calisiyorum, kotu dusunmek istemiyorum hic :anne:
Hicbisicik olmaz bebise kizarm ben annesini uzmesn:)

kızlaarrr ben de dünkü çizgi gördüğüm testten sonra akşam eşimle dayanamayıp hastaneye gittik kan testi yaptık. dr hayırlı olsun hamilesin dedi :dua: yeni 4 haftalıkmış. diğer dr mu aardım sonucu gönderdim haftaya cuma ilk kontrolüme gideceğim :KK200::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Gözünaydın canım hayırlı uğurlu olsun

Günaydın kızlar bende yumurta takibi yaptırdım bu ay çok heyecanlıyım bugün yarın ve pazar ilişki verdi doktor
Bende ovuyla takip yapmistm 3 gun ust uste iliski olmustu. En mantklisi o cnm. Esine ilisiki oncesi aci kahve icir. Bi de hemen kalkma esinden hemen geri cekilmesn

Ultrasondan bakıldı kese göründü 4 hafta 5 günlükmüş bebişim adet günüme göre 5 haftalık 5 günlük dedi doktor ultrason daki önemliymis tabi iki hafta sonra kalbini dinlemeye gidicez çok mutluyum yani bazı testlerime bakıldı şuan sonuçları bekliyoruz

Ultrasondan bakıldı kese göründü 4 hafta 5 günlükmüş bebişim adet günüme göre 5 haftalık 5 günlük dedi doktor ultrason daki önemliymis tabi iki hafta sonra kalbini dinlemeye gidicez çok mutluyum yani bazı testlerime bakıldı şuan sonuçları bekliyoruz
Yaa cok sevindim insallah kalp atışlarını da duyarsın :anneadayı:

Benim de son adet tarihime gore 4 hafta olmasi lazm. Degerlern icin ne dedi ikiz olabilir miymis hehehe:KK19::anneadayı:

Benim de son adet tarihime gore 4 hafta olmasi lazm. Degerlern icin ne dedi ikiz olabilir miymis hehehe:KK19::anneadayı:
Aldm ben de degrimi 1040 olmus. Gorundu mu kese
Değerin yüksek olduğu için bi kaç tane test yaptı bakicak sonuç yarın çıkıcak ama kese bi taneydi sonra ne olur bilemeyiz takip edicekmiş. Senin değerinde güzelmiş maşallah hayırlı olsun canım

Aynen valla herkesle doğurmak zorundayız gibi konuşuyorlar,eşimin babaannesi bile herkesin var sen açılışı yap diyor bana kayınbabamın falan yanında,vakti vardır Allah verir elbet diyorum,millet gözümüze bakiyo çocuk diye ama yapacak bişey yok
kusmuk.gif
bunaltıyolar:63::kusmuk: iyice

İnşallah daha fazla beklemeyiz

Değerin yüksek olduğu için bi kaç tane test yaptı bakicak sonuç yarın çıkıcak ama kese bi taneydi sonra ne olur bilemeyiz takip edicekmiş. Senin değerinde güzelmiş maşallah hayırlı olsun canım
Acaba benm.bu degerle kesem gorunur mu yoksa bi hafta sonra mi gitsem doktora. Folik verdi mi sana

Amin canım insallah
Şu an icim icimi yiyor, Ankara'da olsam kan vermeye coktan gitmistim ama burası öyle sacma bir yer ki saglık ocagı bakmıyor, en yakın hastane kilometrelerce uzakta. İyi mi acaba, saglıklı bir gebelik mi onu bile bilmiyorum :KK43:
Ya boyle dusunme sen icini ferah tut. Cok sukur kanama falan yok. Aklina kotu seyleri getirme bak azcik kaldi. Hem belki de gidince direkt keseyi gorursun deger artti mi artmadi mi dusunmeden:)

Back