- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #2.281
@solitarywoman haklısın canım bu ay beklemiyorum ben degerlendirmedim çünkü. Ama bir gün hamile kalırsam ben de bu sayfaya yazmam artık. Hamile sohbetlerinin başka sayfalarda yapılması taraftariyim. Ben çok etkilenmiyorum ama bu sayfada yorum yapan kişilerin hamilelik takvimlerini görünce bile üzülen arkadaşlarımız olabilir. Birileri hamile kalmadığı için ağlarken birilerinin kese kalp atışı muhabbeti yapması can acitici olabilir. Insan hamile kalınca eski hissettiklerini unutuyor bazen. Başka sayfalara gidince beni etiketle oralarda
Ben kendi adıma sizi üzdüysem özür diliyorum, bu söylediklerinizi ister istemez üzerime alındım. Biz buradaki bazı arkadaslar ile birlikte oldukca uzun aylardır sevincimizi de üzüntümüzü de paylastıgımız icin aramızda sanal da olsa bir arkadaslık olustugunu düsünüyordum, biraz safmısım demek ki :) Mart-nisan ayından beri hamilelik konuları acılıyor, o zamanlardan beri de hamile kalanlar sevinclerini paylasırlardı, ben sahsen onlar adına cok mutlu olurdum. Ben biraz buna istinaden yazıyordum buraya, kimseyi gücendirmek ya da üzmek istemezdim. Tekrar özür diliyorum.tabi eklerim canım... ben biz bekleyenlere ve benim gibi düşünenler ve söyleyemeyenler adına sözcü olmak istedim kimse kötü niyetli değil burada ama gerçekten can acıtıyor herkes sevincini mutlaka yaşayacak ama onun için açılmış sayfalarda olması daha mantıklı geliyor bana...
Kendinize iyi bakın, gercekten dualarım sizlerle. Umarım herkes güzel haberlerini alır en kısa sürede.