- 28 Haziran 2016
- 3.434
- 2.545
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #2.201
Yarn cikackmis kan alacm die iki damarimi patlattilar canm cok yandi zatenSen verdinmi kan Canım sonuç ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarn cikackmis kan alacm die iki damarimi patlattilar canm cok yandi zatenSen verdinmi kan Canım sonuç ne
Daha çok erken canım Moral bozmaKızlar bugün progesteronuma baktırdım 12.5 çıktı nasıl sizce hiç anlamıyorum..
Bi de kan testi yaptırdım hcg 0.1 çıktı yine geçen ay 12 ağustosda adet olmuştum sizce bebiş olsa çıkar mıydı yoksa erkenmi daha
Oh oh masallh belirtiler artsn insallh miden bulansn bisi olmaz acikma bende baya belirgn bi belirtydi hep acim:)kızlar mide bulantısı yaşıyorum bu saat oldu kaç sefer öğürdüm acıktım da ama açıkınca hiç öğürmem ben hormon mu yükseliyo acaba yoksa üşüttüm mü bu ayıda zindan ettim kendime
Ala ala tamm cnm sakin ol. Sen yarn bi test daha yap ucuzlardan al. Zaten batina yakin oldgn icin cikar ilk idrarla yap.Kızlar ben öğlen test yaptım negatif çıktı 10 15 dk başında bekledim çıkmadı sonra gittim 45 50 dk sonra filan bir geldim silik çizgi ben şok sonra bir daha yaptım farklı idrar ile ama bu sefer saatler geçti çıkmadı diğer silik olan test de saatler sonrasında iyice açıldı başta uçuk pembeydi gittikçe beyazlasti şuan varla yok arasında foto yukleyemiyorum
F
Daha çok erken canım Moral bozma
Canım bence de ihmal etme git hemenKızlar bugün yine kan testi yaptirdim 162 ye çıkmış Çok sukur ama hala akinti devam ediyor pembesi gelmeye başladı
21. günde mi ölctürdün canım? Eger öyleyse progesteronun gayet iyi, yumurtan catlamıs. Hcg icin erken olabilir bilemiyorumKızlar bugün progesteronuma baktırdım 12.5 çıktı nasıl sizce hiç anlamıyorum..
Bi de kan testi yaptırdım hcg 0.1 çıktı yine geçen ay 12 ağustosda adet olmuştum sizce bebiş olsa çıkar mıydı yoksa erkenmi daha
Cnm sakin ol ya. Daha var batina olmadi bekle adet gununde yaparsn bi ovu testi sonrada idrar yaparsn. Nereye kaybolack cizgi kurumustr o silikti zatenEve geldim teste baktim yoktu o hayalet cizgide kayboldu umut falanda kalmadi bu ay icin bayramda ogrenmek cok istiyordum dinlenirim diye seviniyordum simdi bayramda adet olcam bayramim zehir olcak. Regl olursam bat vermicem sanirim girmemde buraya ovu falanda yapmicam kafam rahat olsun istiyorum
Eve geldim teste baktim yoktu o hayalet cizgide kayboldu umut falanda kalmadi bu ay icin bayramda ogrenmek cok istiyordum dinlenirim diye seviniyordum simdi bayramda adet olcam bayramim zehir olcak. Regl olursam bat vermicem sanirim girmemde buraya ovu falanda yapmicam kafam rahat olsun istiyorum
Ay ovu testine bakarsak ben çok hamileyim. 23. GünCnm sakin ol ya. Daha var batina olmadi bekle adet gununde yaparsn bi ovu testi sonrada idrar yaparsn. Nereye kaybolack cizgi kurumustr o silikti zaten
Canım bence de ihmal etme git hemen
21. günde mi ölctürdün canım? Eger öyleyse progesteronun gayet iyi, yumurtan catlamıs. Hcg icin erken olabilir bilemiyorum
Ya ikinci kez yumurtalar oynuo ya da hamilesn cnm bosuna boyle olmaz:)Ay ovu testine bakarsak ben çok hamileyim. 23. Gün
Canım sen bi gebelik testi patlat bence :)Ay ovu testine bakarsak ben çok hamileyim. 23. Gün
Ya ikinci kez yumurtalar oynuo ya da hamilesn cnm bosuna boyle olmaz:)
Canım sen bi gebelik testi patlat bence :)
Canm yarn ve diger gun canm ben uc gun ust uste yapip birakmistmKizlar ovulasyon testinde cift cizgiyi gordukten ne kadar sonra catliyo yumurta? Bizim sabah iliski oldu ama ben hic yatmadim hatta kalktim dus aldim kahvalti hazirladim pazar catlayacak yumurtam diye ama ovulasyon testi yaptim bugun kopkoyu cizgi yarin sabah tekrar iliski olsa mi ne dersiniz? Ben bu ay hicbi sey yapmayacaktim güya bu takmamis halim :)
Sperm kalitesi duser mi diye dusundum bende sende dusmemis ya da ilk iliskideki spermler dollemis :) o zaman yarin sabah da calisalim biz :)Canm yarn ve diger gun canm ben uc gun ust uste yapip birakmistm
Ay onlar ne biçim hemşire allahım ya çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende yarın için iyi bi doktor buldum ultrasona baktırcam çok heyecanlıyım yaa inşallah vardırYarn cikackmis kan alacm die iki damarimi patlattilar canm cok yandi zaten