• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Sperm kalitesi duser mi diye dusundum bende sende dusmemis ya da ilk iliskideki spermler dollemis :) o zaman yarin sabah da calisalim biz :)
Adetm bittkten sonra gun asiri yaptk yumrta catlaynca 3 gun ust uste yaptk daha da inzivaya cekldk o gun bugn:)) hahahay

Ay onlar ne biçim hemşire allahım ya çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende yarın için iyi bi doktor buldum ultrasona baktırcam çok heyecanlıyım yaa inşallah vardır
Vardir vardir insallh haftaya kadr kalp atisini da duyarsn en buyuk heyecan o olsa gerk:)

canım o zaman aldır poliplerini bir an önce yeni mi fark ettiler 3 senedir? benim geçen sene çok kanamam olmuştu o zaman öğrendim poliplerimi rahim ağzındakileri biyopsiyle temizledi doktorum ama rahim içindekileride alalım demişti faiş bir fiyatta verdi akabinde özel olduğu için çok güvenemedim devlet hastanesindeki doktor gebeliğe engel değil dedi rahim ağzında olursa engel oluyormuş

Evet canim yeni fark edildi sayilir. Poliplerden biri de rahim girisinde ustelik. Ama sukur ki tuplerim acik ve yumurta rezervim de yasima gore iyiymis. Gecen ay civari amh testi yaptirdim 8,67 cikti :)

kızlar günaydın hamilemiyim değilmiyim diye merak içinde kalıyor insan adet gününü zor ediyoruz biliyorum size bir yöntem söyleyeyim ben internetten şu ucuz ovulasyon artı gebelik testlerinden aldım hatta tanesi 75 kuruşa geliyor hesapladığımda.hamile olmadığım aylarda ovulasyondan 1 hafta sonra ovulasyon testi yapardım ve tek çizgi çıkardı .hamile oduğumu öğrendiğim ay ovu.dan 1 hafta sonra tekrar ovulasyon testi yaptım ve çift çizgi çıktı ertesi gün yine yaptım gene çift çizgi adete bir gün kala artık çizgi iyice koyuydu. sizde deneyebilirsiniz .ama erken öğrenmekle iş bitmiyor keseydi bebekti kalp atışıydı derken beklemek zor oluyor .bir daha hamile kalırsam bir sorun olmadıkça 8 haftadan önce gitmem diyorum. hergün dua ediyorum kızlar birde ben 7 tane yusuf suresi de okumuştum hamile kaldığım ay inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin herkese inşallah

Emineeemm Emineeemm tatilde mi nerde ay sesi cikmiyor kuzumun :)
morordek morordek taze anneee :) Sen ne yaptin? Ne zaman gidiyosun doktora?
Canım ben halen yazlıkta oldugum icin Ankara'ya dönüsümü bekliyorum. Yarın sabah dönüyorum neyse ki. Pazartesi tekrar kan tahlili yaptıracagım, sonrasında bir gün de tahlil sonuclarıyla doktora muayeneye giderim diye düsünüyorum :)

Canım ben halen yazlıkta oldugum icin Ankara'ya dönüsümü bekliyorum. Yarın sabah dönüyorum neyse ki. Pazartesi tekrar kan tahlili yaptıracagım, sonrasında bir gün de tahlil sonuclarıyla doktora muayeneye giderim diye düsünüyorum :)
Ay hadi insallah sorunsuz gor minnaginin kesesiniiii :) Cok guzel bisey yaa ici kipir kipir insanin. Allahim hepimize yasatsin saglikla.

Ay hadi insallah sorunsuz gor minnaginin kesesiniiii :) Cok guzel bisey yaa ici kipir kipir insanin. Allahim hepimize yasatsin saglikla.
Amin canım insallah
Şu an icim icimi yiyor, Ankara'da olsam kan vermeye coktan gitmistim ama burası öyle sacma bir yer ki saglık ocagı bakmıyor, en yakın hastane kilometrelerce uzakta. İyi mi acaba, saglıklı bir gebelik mi onu bile bilmiyorum :(

Ultrasona bakip yumurtan catladigini tam biliyorlar mi doktorlar benim doktor biraz sivi var dedi tam bilemiyoruz dedi bbilmek icin karnini acip bakmak gerekir dedi sizin doktorlar ne diyor yumurta takibinde kafam karisti:110:

Back