- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #2.261
kızlar günaydın hamilemiyim değilmiyim diye merak içinde kalıyor insan adet gününü zor ediyoruz biliyorum size bir yöntem söyleyeyim ben internetten şu ucuz ovulasyon artı gebelik testlerinden aldım hatta tanesi 75 kuruşa geliyor hesapladığımda.hamile olmadığım aylarda ovulasyondan 1 hafta sonra ovulasyon testi yapardım ve tek çizgi çıkardı .hamile oduğumu öğrendiğim ay ovu.dan 1 hafta sonra tekrar ovulasyon testi yaptım ve çift çizgi çıktı ertesi gün yine yaptım gene çift çizgi adete bir gün kala artık çizgi iyice koyuydu. sizde deneyebilirsiniz .ama erken öğrenmekle iş bitmiyor keseydi bebekti kalp atışıydı derken beklemek zor oluyor .bir daha hamile kalırsam bir sorun olmadıkça 8 haftadan önce gitmem diyorum. hergün dua ediyorum kızlar birde ben 7 tane yusuf suresi de okumuştum hamile kaldığım ay inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin herkese inşallah
Allah kolaylık versin inşallah canım benim, bende yusuf suresini okıym teşekkür ederim, bugün benden iki ay önce evlenen kuzenimin hamile olduğunu öğrendim hem sevindim hem üzüldüm ağlıycaktım herkesin içinde bata 1 hafta var o kadar güçsüzüm ki anlatamam..