- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 28
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.981
Ya biraz çoğaldı sanki rengi sarı gibiKişiden kişiye değişiyor canım.ben 6+5 te kalp atışını duymuştum.su an kimi kese görür kimi kalp hiç belli olmaz minikincir 8 . Haftada gördü.akıntı kastın ne e normal akıntı mi .endiselenme canım .sadece ayaklar i uzat yat
Yarın ilk defa ultrason a gidicem inşallah iyidir herşeyBildigim kadariyla 6 da kese gorunur 7 de kalp atiai duyulur canim
Tamam ooo hamilelik akıntısı canım.ooo doğuma kadar oluyor yoğun halde .sarı krem gibi yoğun akintiYa biraz çoğaldı sanki rengi sarı gibi
Oglan mi icine mi dogduuu yawrucakTum hamileleri tebrik ediyorumm. Allah saglıkla devamını getirsin. Bende bugun 3.ignemi vurdum cok sukur iyi gidiyorum cumartesi kontrolum var dua edin ki yumoslarım buyumus ve kaliteli olsun.morordek canım oglunu gule gule buyut.
canım ameliyattan korkmuyorum ben tamamen psikolojik benimkisi ya ne bileyim o doğumhaneye o çatala bebek doğurmak için çıkmak isterdim ben hep... ama altım tamamen çıplak ve biyopsi için çıktım tanımadığım bir çok kişi vardı tabi hepsi bayandı sadece aneztezi uzmanı erkekti geldi iğne yaptı uyuttu gitti parça almışlardı uyandığımda giydirmişler vs sonra çok koydu bana çok ağladım tek başımaydım birde eşim izin alamadı iş yerinden.kürtaj olmuş gibi hissettim kendimigerçekten başıma öyle bir şey gelse olanları düşünüyorumda allah hepsine sabır vers
Ayy canım salı yumurta toplanırsa cuma falan yerleştirmezler mi? Bayram sonrasına mı bırakacaklar? Benim pek ümidim yok biliyorsun ihtimal çok düşükBenim de cumartesi kontrol var sanırım salı ya da carsamba opu olur canım. İnsallah ikimizde emeklerimizin karsılıgını alırız. Birbirimizden haber alalım.
Neyyy morordek hamile miiii?Tum hamileleri tebrik ediyorumm. Allah saglıkla devamını getirsin. Bende bugun 3.ignemi vurdum cok sukur iyi gidiyorum cumartesi kontrolum var dua edin ki yumoslarım buyumus ve kaliteli olsun.morordek canım oglunu gule gule buyut.
Var canımvalla 1 hafta boyunca her gün yapacak bir kadın bir adam var mıdır ben onu merak ettimen garantisi gün aşırı zaten sperm 3 gün yaşıyor. bir de spermlerin oluşması için erkeğinde dinlenmesi gerekiyor
Ayyy canım gözün aydınKizlar hcg 828 cikti :)
EvetNeyyy morordek hamile miiii?
Ayy canım salı yumurta toplanırsa cuma falan yerleştirmezler mi? Bayram sonrasına mı bırakacaklar? Benim pek ümidim yok biliyorsun ihtimal çok düşük
Oglan mi icine mi dogduuu yawrucak
Aynen canım ya kendimizi bi şekilde idare ediyoruz ama onlar daha çok üzülüyor belli etmiyorlar benim eşim de aynı çok hevesli ama inşaallah bigün dualarımız kabul olucak,üzme kendini sende hayırlısı olsun Rabbim biliyordur onun vaktini,sonra bir bakmışsın hamileyizzz inşaallah olur,ağızdan çıkan her söz duadır iyi düşünelim iyi olsunSanırım adet geliyorbelim karnım ağrımaya başladı eşime dedim yinemi dedi üzülme dedim sen üzülme dedi kızlar çok kötüyüm yaa hayırlısımi versin Rabbim ama eşimi böyle görünce daha çok üzüldüm
Coook sagol canimmAyyy canım gözün aydın
Yeni duydum ben, nasıl sevindim yaa. Maşallah
Ayy ben de dedim icine mi dogdu :))Erkeklerde b hcg degeri yuksektir oradan bir tahmin yaptım tabiki Allah hayırlısını sonradamorordek in gonlunden gecen neyse onu versin canım.
Evet canim fsh ve lh hormonum asiri yuksekmis 12 en fazla olmasi lazimmis benim 50 olmus niyeyseHakkinda hayirlisi olsun canim hormonlar icin mi verdi dk hapini?
Kist icin ilac vermedi bende sogan suyu icdim 15 gun onun etkisi sanirmGeçmiş olsun. Kistler nasıl erimiş. ? Ne kullandın?
Aynen belli etmemeye çalışsa da insan anliyorAynen canım ya kendimizi bi şekilde idare ediyoruz ama onlar daha çok üzülüyor belli etmiyorlar benim eşim de aynı çok hevesli ama inşaallah bigün dualarımız kabul olucak,üzme kendini sende hayırlısı olsun Rabbim biliyordur onun vaktini,sonra bir bakmışsın hamileyizzz inşaallah olur,ağızdan çıkan her söz duadır iyi düşünelim iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?