- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 28
- Konu Sahibi melekler-engelchen
- #2.021
Bence normal sonuçta o zaman günün bile geçmemiş yani bugün git inşallah 3 katına çıkmıştır dualarım seninleAdetime 3 gun varken 308 di simdi bilmiyrm daha kan vermedm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence normal sonuçta o zaman günün bile geçmemiş yani bugün git inşallah 3 katına çıkmıştır dualarım seninleAdetime 3 gun varken 308 di simdi bilmiyrm daha kan vermedm
Simdi okuldaym seminerler basladi ogledn sonra gidebilirm iste. Bekliyrm. 1000 i gorursem insallh ptesi doktora gidecmHemen git kan ver niye duruyon hala lütfen ihmal etme bende kimyasal gebelik geçirdim haziranda bu ay tutmustur inşallah ultrasona girmeden içim rahat degil
Soal cnm sen de hep aklmdasn ayni zaman denk geldk ya. Ayni zamnda dogurcz bebisleri insallh:)Bence normal sonuçta o zaman günün bile geçmemiş yani bugün git inşallah 3 katına çıkmıştır dualarım seninle
Çok dikkat et kendine zaman kaybetme git folik asit falan alırsınSimdi okuldaym seminerler basladi ogledn sonra gidebilirm iste. Bekliyrm. 1000 i gorursem insallh ptesi doktora gidecm
Folik asit bu ay basladm cnm. Sogan ve folik asitin faydasi olduguna inaniyrm gebeligmde:)Çok dikkat et kendine zaman kaybetme git folik asit falan alırsın
İnşallah ha şöyle güzel şeyler söyle bak ne güzel moralini yüksek tutSoal cnm sen de hep aklmdasn ayni zaman denk geldk ya. Ayni zamnda dogurcz bebisleri insallh:)
Ayy Allah hemencecik nasip etsin insallh ya. Ne guzel heyecanlar bunlarAynen valla ya :) benim eşimde 1 gün geçsin daha olmadinmi varmı acaba diyor,hevesleniyor bende dur bakalım daha gününe var diyorum,i ikimizde birbirimizden hevesli oluyoruz
Hmm ya ben şuan kullanmıyorum acaba bişey olurmu. Evet soğan cok iyiFolik asit bu ay basladm cnm. Sogan ve folik asitin faydasi olduguna inaniyrm gebeligmde:)
Zaten doktora gidecksn bekle onun verdigini alirsn. Bi suru war soncta. Benm esim eczanede calsitigi icin en iyisi bu diyiip getrdi oyle basladm doktor degistr derse degistrecm.Hmm ya ben şuan kullanmıyorum acaba bişey olurmu. Evet soğan cok iyi
Kullanmamis halin buysa aboowwwHmm ya ben şuan kullanmıyorum acaba bişey olurmu. Evet soğan cok iyi
Kız maşallah de inşallah senin de yükselmiştirKullanmamis halin buysa aboowww
Ya korkuyorum genede yarın kesin giderim dkra çünki çatliycam meraktanZaten doktora gidecksn bekle onun verdigini alirsn. Bi suru war soncta. Benm esim eczanede calsitigi icin en iyisi bu diyiip getrdi oyle basladm doktor degistr derse degistrecm.
Kocamn nazar boncugu war gormuyn mu sen nie gitmedn doktora kese falan gornmusttr vitamn falan yazardiKız maşallah de inşallah senin de yükselmiştir
Adı ne senin folik asitinZaten doktora gidecksn bekle onun verdigini alirsn. Bi suru war soncta. Benm esim eczanede calsitigi icin en iyisi bu diyiip getrdi oyle basladm doktor degistr derse degistrecm.
Folidace cnm. 400 mg oldugu icin bi tanesi gunlk ihtiyaci karsilio bi de b12 de var icindeAdı ne senin folik asitin
Tşk ederim cvp içinFolidace cnm. 400 mg oldugu icin bi tanesi gunlk ihtiyaci karsilio bi de b12 de var icinde
benimde 2 gün oldu adet olalı eşim bu aydan çok umutluydu üzüldü bu ayda bayram girdi araya kaldık ekime artık umudum falan kalmadı olmayacakSanırım adet geliyor belim karnım ağrımaya başladı eşime dedim yinemi dedi üzülme dedim sen üzülme dedi kızlar çok kötüyüm yaa hayırlısımi versin Rabbim ama eşimi böyle görünce daha çok üzüldüm