Eylül dostluğumuza burada devam (:

istanbudaki kızlar mango için kesinlikle istiklaldeki mangoyu tavsiye ederim ben gecen hafta oradan 14 liraya şortlar aldım çok rahatlar 10 liraya bluzlar gömlekler var

istanbudaki kızlar mango için kesinlikle istiklaldeki mangoyu tavsiye ederim ben gecen hafta oradan 14 liraya şortlar aldım çok rahatlar 10 liraya bluzlar gömlekler var

aman perdeleri kapatmayı unutmaaaaa yoksa camın önüne dizilirler mazallahh

kızlar ne yemek yapsak bugün yaa. dün dolma yoğurt salata vardı. bugünde mercimek çorbası yapıcam ama yanına ne yapsamkiii :44:

Benim canım fena halde mücver çekiyor, mücver yapacğm, yanına yoğurt, bi de makarna yapsam yeter sanırım

taze fasulye ve makarnam var başkada bişey yapmam,kalmasın diye, h.sonu Şileye annemlerin yanına gideceğiz..

mücverin yanına makarnaya ne gerek var canım. domates salatalık doğrarsın bide yoğurt yada çay.

haklısın, ama eşim mücver yemeyebilir, ilk defa yapacağım yer mi yemez mi bilmiyorum, o yüzden makarna da yapayım dedim kurtarıcı olur beğenmezse :104:

benim önceki günden fırında köfte patates dünden fırında tavuk patates ve yine dündem mercimek çorbası pirinç pilavı v biraz da domates çorbası var seç beğen ya olacak dolmalar hala bitmedi ama artık yenmez p.tesi yapmıştım hiç ısınmadı gerçi ama

pingucum köfte patates yapabilirsin sen de

oh ohh bugün yemek derdin yok şükür otur artık bigünde rahat rahat. Köfte hiç canım istemiyo gerçi hiçbişey canım istemiyoki. Dün bitanecik dolma yedim yoğurtlu bide dolmalıklar ufaktı. Gerisini hep eşim yedi maşallah. hemen doyuyorum. Bugünde aslında çorba yeter bana içine ekmek doğrarım biraz ama eşim için bişey yapmam lazım.

aayyy evet bugün kocam geç gelecek uyurum ben de ama ne zama öyle uyuma planı yapsam bşy oluyo biri geliyo....hayaller boşa gidiyo

birde istanbul/starcity/mango outlet var canım.
16 liraya ne elbiler aldığımı biliyorum,bu aralar yine gitmem lazım.

akşam yemeğimde dünden var akşam evde yemek yemeğince kaldı
yeşillikten gidiyoruz yine ıspanak,biber dolması

kızlar işte son saatlerim 6da otobüsüm kalkıyo ayvalıkta buluşcaz eşimle
ama bugün hastalandım çok kötü oldu bu kıyamam söyledim kötü haberi çok üzüldü yavrum direk ses tonu düştü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…