Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben de o tarifi buldum şimdi
biz hiç yemeyiz, annem hiç yapmazdı tadını bile bilmem
eşim dün alıp gelmiş, annem soruyo bunu nasıl pişireyim diye :)))

Bizde yeni yeni başladık yemeğe yengem dolmasını yapardı ordan alıştık ama bnm çok hoşuma gider çokta sağlıklı.

bunların hiç biri bana göre değil hele banyodan elimde donumla çıksam kocamın söyleyeceği ilk şey özden perde açık mı olur

özdencim yaa çok güldürüyosun beni :KK9: o zaman sende banyoya girmeden önce perdeleri filan kapat. çıktıktan sonra da önce ışığı kapat sonra işleme geç :KK34:
perde takıntısı bendede vardır akşamları biz genelde ışıklar kapalı oturuyoruz öle tv izlemeyi daha çok seviyoruz pek problem olmuyo. Pencere hep açık, evde ara sokak tam karşımızdada kahve var bizim. dikkat etmek zorundayız yani.

ben bu maddelerin bikaçını yapıyoruz ama hiç öle cilve olsun diye yapmıyodumki. öle topüklu ayakkabı, buzla masaj vs yapamam asla gülerim zaten de. Öpücük isterim mesela, ada gidip kucağına otururum. :KK17:

o saç şeklini çok beğeniyorum bende güle güle kullan canm ama benm saçlarımda dalga var biraz güzel durmaz

sağol canım, benim saçım düz, pırasa gibi, ama sende de güzel durur , sen bi kuaförüne danış da ona göre karar verirsin artık :KK6:

özdencim yaa çok güldürüyosun beni :KK9: o zaman sende banyoya girmeden önce perdeleri filan kapat. çıktıktan sonra da önce ışığı kapat sonra işleme geç :KK34:
perde takıntısı bendede vardır akşamları biz genelde ışıklar kapalı oturuyoruz öle tv izlemeyi daha çok seviyoruz pek problem olmuyo. Pencere hep açık, evde ara sokak tam karşımızdada kahve var bizim. dikkat etmek zorundayız yani.

ben bu maddelerin bikaçını yapıyoruz ama hiç öle cilve olsun diye yapmıyodumki. öle topüklu ayakkabı, buzla masaj vs yapamam asla gülerim zaten de. Öpücük isterim mesela, ada gidip kucağına otururum. :KK17:

Buz olayını o topikte bi kadın yazmış orda okudum öldüm gülmekten eşiyle ağızdan ağıza almışlar buzu adamın boğazına kaçmış hay senin yapcağın fantaziye demiş kadın :KK9: :KK9:

valla dört tarafı kapalı kutuya da girsem eşim birinin görebileceğini söyler ... eve gelince pencerelere bakar bak sura açık bura açık diye .. yaz basında da ben şort giyince sen bütün yaz evde böylemi gezeceksen yandık biz demişti evin içinde bile rahat değilim anlayacağınız biraz rahat otursam dışarıdan görecekler der sanki süperman komsularımızın lazer gözleri var onunda takınıtısı bu

valla dört tarafı kapalı kutuya da girsem eşim birinin görebileceğini söyler ... eve gelince pencerelere bakar bak sura açık bura açık diye .. yaz basında da ben şort giyince sen bütün yaz evde böylemi gezeceksen yandık biz demişti evin içinde bile rahat değilim anlayacağınız biraz rahat otursam dışarıdan görecekler der sanki süperman komsularımızın lazer gözleri var onunda takınıtısı bu

sanki benim eşimi anlattın kelimesi kelimesine benim eşimde işten gelir gelmez perdelere bakar kapalı değilse ooooo tamam bütün gece surat vaız var demektir :KK1: salonda beni tw izlerken cam açıksa ki açık yaz ayındayız pencerinin karşına oturtmaz kolonun arkasına otururur bide kızar çok raht oturuyorsun ya karşıdan görülsek diye, ki evimiz 5 inci katta karşıda tamam inşaat varda yuh o kadrmı sapıklar gecenin bi vakti inşaat tepesine çıkıp bizimi dikizlicekler diyorum yok anlamaz. bırak cam silmeyi balkona bile ön tarafa çıkartmıyor iyi diyorum çık kendin temizle o zaman mecbur temizliyor işime gelmiyor değil :KK1: şimdi taktı ön taraftaki balkona siyah cam yaptırcam ama en siyahından hiç görülmesin iyi oldu dedim güneşte girmesin :KK1:
böyle hoş fanteziler yapalım diyoruz giyiniyoruz süsleniyorum adam ilk perdelere bakıyor:KK17:

sanki benim eşimi anlattın kelimesi kelimesine benim eşimde işten gelir gelmez perdelere bakar kapalı değilse ooooo tamam bütün gece surat vaız var demektir :KK1: salonda beni tw izlerken cam açıksa ki açık yaz ayındayız pencerinin karşına oturtmaz kolonun arkasına otururur bide kızar çok raht oturuyorsun ya karşıdan görülsek diye, ki evimiz 5 inci katta karşıda tamam inşaat varda yuh o kadrmı sapıklar gecenin bi vakti inşaat tepesine çıkıp bizimi dikizlicekler diyorum yok anlamaz. bırak cam silmeyi balkona bile ön tarafa çıkartmıyor iyi diyorum çık kendin temizle o zaman mecbur temizliyor işime gelmiyor değil :KK1: şimdi taktı ön taraftaki balkona siyah cam yaptırcam ama en siyahından hiç görülmesin iyi oldu dedim güneşte girmesin :KK1:
böyle hoş fanteziler yapalım diyoruz giyiniyoruz süsleniyorum adam ilk perdelere bakıyor:KK17:

bizim sokağın yaş ortalaması zaten 80 isteseler de göremezler :KK9:

bizim sokağın yaş ortalaması zaten 80 isteseler de göremezler :KK9:

yok sanki milletin hiç işi yok insan görmemişler ya herkes eline almış dürbününü bizim evi dikizliyor:KK1:
ne evimiz varmış hay Allahım:KK1:
he birde yeni moda çıktı işe yollarken onu böyle askılı mini şortluysam ben gittikten sonra git üstünü değiştir demeye başladı
he başka öliyim bide istersen dedim sıcaktan pişik oluyım,zafiyet geçiriyim tamam be tamam bişey demiyorum dikkat et perdelere deyip çıkıyor
neyin kafasında hala çözemedim :KK1:

Son düzenleme:
yok sanki milletin hiç işi yok insan görmemişler ya herkes eline almış dürbününü bizim evi dikizliyor:KK1:
ne evimiz varmış hay Allahım:KK1:
he birde yeni moda çıktı işe yollarken onu böyle askılı mini şortluysam ben gittikten sonra git üstünü değiştir demeye başladı
he başka öliyim bide istersen dedim sıcaktan pişik oluyım,zafiyet geçiriyim tamam be tamam bişey demiyorum dikkat et perdelere deyip çıkıyor
neyin kafasında hala çözemedim :KK1:

zaten internet denen bir şey var artık orada ne izlemek istiyorlarsa izliyor insanlar ... eskidenmiş dikizlemek .. neden kendini zorlasın ki sapık gözlerinizi kısıp bakmaya çalışsın ki yazar google ye ne isterse izler

Son düzenleme:
zaten internet denen bir şey var artık orada ne izlemek istiyorlarsa izliyor insanlar ... eskidenmiş dikizlemek .. neden kendini zorlasın da ki sapık gözlerinizi kısıp bakmaya çalışsın ki yazar google ye ne isterse izler

bak bunu hatırlattığın iyi oldu bi dahakine eşime bu yollada anlatmaya çalışıyım canm
nys bizdeki komedileri anlatmakla bitmez :KK1:
şu anki derdim akşama düğüne gidicez:KK31:

Son düzenleme:
Ayyy kızlar çok güldürdünüz beni :KK9: Adamlara yazın gelmesi bayağı bir sorun olmuş..

Bende sadece benimkinin takıntısı sanıyordum perde olayını, sinirleniyordum niye böyle diye..

Bu arada selam kızlar..

Yarın sınavı olanlara başarılar dilerim.. Geçmişi çok okuyamadım, 2 günde bayağı sohbet olmuş, umarım hepiniz iyisinizdir.. Hamişler sizler nasılsınız?

2011 eylül damatları

açılan konu ; eşim şortla evde futursuzca geziyor yardım beyler !!

yorumlar ,

yorum 1 ;hemen boşan oğlum
yorum 2 ;daha önce böle şortla gezmeleri var mıydı hacı ?
yorum 3; diğer konularına ookudum sen haketmişsin bunların hepsini
yorum 4 ; konu fake :KK53:

2011 eylül damatları

yorumlar ,

Allah iyiliğini versin kız kopardın beni :KK9:

2011 eylül damatları

yorumlar ,

:KK1: :KK1: :KK1: :KK1:

2011 eylül damatları

yorumlar ,

yorum 5: konu komşudan birine pas veriyor olmasın? Yerinde olsam peşini bırakmam.
:KK1::KK1:

2011 eylül damatları

yorumlar ,

gerçekten bizim kocalar yapar bunu, benimki zatn herkse söylemeye başladı bunun bi kk sı var niye ifşa ediyorsun beni diyorum yok :KK1::KK1:

X