- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
-
- Konu Sahibi landfloves
- #1.501
kızlar birşey sorucam size akşama düğüne gidicezde uzaktan tanıdık birinin düğünü öyle bilezik,sarı set takmamda şu yeşil taşlı olan setler varya ondan var taksammı acaba?
bana kalsa takmam öyle sevmem pek takıları ama bu seferde şu gelin muhabbeti varya bilemedim
Doğum günün kutlu olsun canımmm...
Yarınki sınavda da başarılar ben de gircem o yarınki sınava
bende de makarna ve salata var zaten yarın sınava gircem yemek falan yapamam ayrıca yarın bide doğum günüm sınavla aynı gün olacak iş diil
tak tak o setlere o kadar paralar verildi
bende de makarna ve salata var zaten yarın sınava gircem yemek falan yapamam ayrıca yarın bide doğum günüm sınavla aynı gün olacak iş diil
doğıum günün kutlu olsun canım, ayrıca sınavda başarılar diliyorum inşallah yüksek bir puan alırsın, ben de giricem yarın sınava ama çalışmadığım için pek önemsemiyorum
kızlar birşey sorucam size akşama düğüne gidicezde uzaktan tanıdık birinin düğünü öyle bilezik,sarı set takmamda şu yeşil taşlı olan setler varya ondan var taksammı acaba?
bana kalsa takmam öyle sevmem pek takıları ama bu seferde şu gelin muhabbeti varya bilemedim
doğıum günün kutlu olsun canım, ayrıca sınavda başarılar diliyorum inşallah yüksek bir puan alırsın, ben de giricem yarın sınava ama çalışmadığım için pek önemsemiyorum
kız niye aldırdık o setleri tak tabi kıyafetine hangisi daha şık oluyosa onu tak istersen ama ben olsam seetimi takardım yeni geliniz sonuçta tak takıştır
bana gülersiniz ama ben evlendiğimizden beri setimi hiç çıkarmadan taktım daha tatile gitmeden çıkardım yani
nasılsa kış kapalı giyiniyoruz görünmüyo diye düşünüyodum evde bırakmaya korkuyodum yeni evliyiz diye şimdi yaz geldi açık giyiniyoruz takamıyorum ama setimi çok beğenerek aldım çok şık duruyo
Ben de çok çalışamayanlardanım genel kültür olarak giricez bakalım
sınavda başarılar kızlar
Rabbim zihin açıklığı versin
gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin
citlenbik bişi sorcam canım inönü lisesinin yerini tam olarak bilio musun
bu sınav çok değişik bi sınav canm çok çalışsan da aldığın puan bi şeye yaramayabilio malesef 2010 daki kopya meselesi gibi