- 12 Ağustos 2011
- 4.041
- 0
- Konu Sahibi landfloves
- #1.461
ben gidip bir yemek yiyeyim zarada indirim var kızlar haberiniz olsun
afiyet olsun canım,bi bak bakalım güzel şeyler varsa söylersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben gidip bir yemek yiyeyim zarada indirim var kızlar haberiniz olsun
afiyet olsun canım,bi bak bakalım güzel şeyler varsa söylersin
hiçbir şey beğenmedim belki kumaş pantolon ihtiyacı olan varsa bakabilir 59 lira
istanbudaki kızlar mango için kesinlikle istiklaldeki mangoyu tavsiye ederim ben gecen hafta oradan 14 liraya şortlar aldım çok rahatlar 10 liraya bluzlar gömlekler var
aman perdeleri kapatmayı unutmaaaaa yoksa camın önüne dizilirler mazallahh
kızlar ne yemek yapsak bugün yaa. dün dolma yoğurt salata vardı. bugünde mercimek çorbası yapıcam ama yanına ne yapsamkiii :44:
Benim canım fena halde mücver çekiyor, mücver yapacğm, yanına yoğurt, bi de makarna yapsam yeter sanırım
mücverin yanına makarnaya ne gerek var canım. domates salatalık doğrarsın bide yoğurt yada çay.
haklısın, ama eşim mücver yemeyebilir, ilk defa yapacağım yer mi yemez mi bilmiyorum, o yüzden makarna da yapayım dedim kurtarıcı olur beğenmezse :104:
benim önceki günden fırında köfte patates dünden fırında tavuk patates ve yine dündem mercimek çorbası pirinç pilavı v biraz da domates çorbası var seç beğen ya olacak dolmalar hala bitmedi ama artık yenmez p.tesi yapmıştım hiç ısınmadı gerçi ama
pingucum köfte patates yapabilirsin sen de
istanbudaki kızlar mango için kesinlikle istiklaldeki mangoyu tavsiye ederim ben gecen hafta oradan 14 liraya şortlar aldım çok rahatlar 10 liraya bluzlar gömlekler var