Eylül dostluğumuza burada devam (:

meliscim iyi geçti akşam yemeklerimi çok beğendiler memnun kaldılar

özdencim iyi çalış maddelere pazar sınav olucan....:KK53:

bunların hiç biri bana göre değil hele banyodan elimde donumla çıksam kocamın söyleyeceği ilk şey özden perde açık mı olur

hoşbulduk tatlım :KK54: :KK54: bugün nasılsınız bakalım sen ve bebişin :KK49:

Bu arada dün saçlarımı kestirdim, bi ferahladım ki sormayın , pazartesi fotosunu çekip gösteririm size de :KK17:

iyiyiz canım Allaha çok şükür
bu arada ben de saçlarımı kestirdim ama hamile oldugum için boyatamıyorum diplerim çok belli oluyo
napıcam böyle bilmiyorum :KK43:

bunların hiç biri bana göre değil hele banyodan elimde donumla çıksam kocamın söyleyeceği ilk şey özden perde açık mı olur

:KK70::KK70::KK70:
aynen
ben dışarda tesettürlüyüm bliyonuz, buna ragmen dışarda sürekli kontrol eder beni, bi yerim görünüyo mu diye
ellerimi çok beğenir her zamanda söyler
konuşurken çok el kol hareketi yaparım dışarda da içerde de
o bi ara buna çok takmıştı, eldiven almıştı bi kere bile takmadım tabi:KK1:

ama rahatsız olmuyorum bu huyundan, beni inciterek yapmıyo

kız benim ki de hemen perdelere takılıyo açık kalmasın dur öyle çıkma evde yaz hali mecburen kısa şort ince askılı filan gezerim aman perdelere dikkat et die telefonda bile 10 kere sorar

iyiyiz canım Allaha çok şükür
bu arada ben de saçlarımı kestirdim ama hamile oldugum için boyatamıyorum diplerim çok belli oluyo
napıcam böyle bilmiyorum :KK43:

olsun canım, kocan zaten senin tatlı göbüşünü sevmekten diplerini farketmiyodur :KK49: :KK49:

:KK70::KK70::KK70:
aynen
ben dışarda tesettürlüyüm bliyonuz, buna ragmen dışarda sürekli kontrol eder beni, bi yerim görünüyo mu diye
ellerimi çok beğenir her zamanda söyler
konuşurken çok el kol hareketi yaparım dışarda da içerde de
o bi ara buna çok takmıştı, eldiven almıştı bi kere bile takmadım tabi:KK1:

ama rahatsız olmuyorum bu huyundan, beni inciterek yapmıyo

Perde takıntısı bizde de var bu arada, ben artık kızmaya başladım bu takıntısına, bu yüzden bikaç gündür en fazla kapri giyiyorum onun ^perdeler kapalımı dikkat et aşkım aman^ cümlesini duymamak için :KK36: :KK36:

kız benim ki de hemen perdelere takılıyo açık kalmasın dur öyle çıkma evde yaz hali mecburen kısa şort ince askılı filan gezerim aman perdelere dikkat et die telefonda bile 10 kere sorar

Benimki de öyle ya şort askılı badi falan giydiğimde hemen perdeleri çek balkona öyle çıkma çamaşırı öyle asma bende bitek benim ki yapıyo sanardım :KK9:

ilk başta salon perdesne takılmıştı kruvaze olduğu için sürekli açık yaz günü storu kapatırsam camı rahat açamam o yüzden kapatmıyorum hiç alıştı ona

bende istiyorum canım kestirmek ama karar veremedim de napsam die yazın çekilmio hiç

ben arkadan ensemi açtırdım, önlere doğru daha uzun geliyo, yani öne doğru uzayan küt saç diyebilirim, çok rahat oluyo canım ya hiç düşünme git kestir :nazar:

kızlar enginarı nasıl tüketiyosunuz?
zeytinyağlı yemek mi yapıyosunuz
yoksa salata falan mı?

ben arkadan ensemi açtırdım, önlere doğru daha uzun geliyo, yani öne doğru uzayan küt saç diyebilirim, çok rahat oluyo canım ya hiç düşünme git kestir :nazar:

o saç şeklini çok beğeniyorum bende güle güle kullan canm ama benm saçlarımda dalga var biraz güzel durmaz

Annem z.yağlı yemek yapar patates,havuç,bezelyeyle çok güzel olurr mmmmm canım çekti olsa da yesek :KK56:

ben de o tarifi buldum şimdi
biz hiç yemeyiz, annem hiç yapmazdı tadını bile bilmem
eşim dün alıp gelmiş, annem soruyo bunu nasıl pişireyim diye :)))

X