Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar birşey sorucam size akşama düğüne gidicezde uzaktan tanıdık birinin düğünü öyle bilezik,sarı set takmamda şu yeşil taşlı olan setler varya ondan var taksammı acaba?
bana kalsa takmam öyle sevmem pek takıları ama bu seferde şu gelin muhabbeti varya bilemedim:KK31:

bence de tak canm laf ediolar sonra

bende de makarna ve salata var zaten yarın sınava gircem yemek falan yapamam ayrıca yarın bide doğum günüm sınavla aynı gün olacak iş diil

doğum günün şimdiden kutlu olsun canım, inşallah sınavında iyi geçer:KK19:

tak tak o setlere o kadar paralar verildi:KK1:

gerçekten hiç sevmiyorum sırf hani koca karılara malzeme olmıyayım diye :KK31:

bende de makarna ve salata var zaten yarın sınava gircem yemek falan yapamam ayrıca yarın bide doğum günüm sınavla aynı gün olacak iş diil

doğıum günün kutlu olsun canım, ayrıca sınavda başarılar diliyorum inşallah yüksek bir puan alırsın, ben de giricem yarın sınava ama çalışmadığım için pek önemsemiyorum :KK37:

kızlar birşey sorucam size akşama düğüne gidicezde uzaktan tanıdık birinin düğünü öyle bilezik,sarı set takmamda şu yeşil taşlı olan setler varya ondan var taksammı acaba?
bana kalsa takmam öyle sevmem pek takıları ama bu seferde şu gelin muhabbeti varya bilemedim:KK31:

kız niye aldırdık o setleri tak tabi kıyafetine hangisi daha şık oluyosa onu tak istersen ama ben olsam seetimi takardım yeni geliniz sonuçta tak takıştır

bana gülersiniz ama ben evlendiğimizden beri setimi hiç çıkarmadan taktım daha tatile gitmeden çıkardım yani
nasılsa kış kapalı giyiniyoruz görünmüyo diye düşünüyodum evde bırakmaya korkuyodum yeni evliyiz diye şimdi yaz geldi açık giyiniyoruz takamıyorum ama setimi çok beğenerek aldım çok şık duruyo

doğıum günün kutlu olsun canım, ayrıca sınavda başarılar diliyorum inşallah yüksek bir puan alırsın, ben de giricem yarın sınava ama çalışmadığım için pek önemsemiyorum :KK37:

sanada başarılar canım, bakarsın iyi geçer:KK34:

kız niye aldırdık o setleri tak tabi kıyafetine hangisi daha şık oluyosa onu tak istersen ama ben olsam seetimi takardım yeni geliniz sonuçta tak takıştır

bana gülersiniz ama ben evlendiğimizden beri setimi hiç çıkarmadan taktım daha tatile gitmeden çıkardım yani
nasılsa kış kapalı giyiniyoruz görünmüyo diye düşünüyodum evde bırakmaya korkuyodum yeni evliyiz diye şimdi yaz geldi açık giyiniyoruz takamıyorum ama setimi çok beğenerek aldım çok şık duruyo

bende şöyle bir durum olmuştu tam komedi:KK1:
nişanda set takılmıştı eşimin hediyesiydi o. düğündede takıldı bir set ama nedense kimse görmemiş onu
bir yere gitmiştik düğündekini takmıştım, gittiğim yerde demişlerdiki bana aaaa bunu yenimi aldın diğerini sattınız herhalde bunu ilk gördüm tabi ben şaşkın anlamsız kaldım öyle. millette nasıl bir meraktır anlayamıyorum hemen bir laf söylemeye ne kadar meraklılar. :KK1:

Son düzenleme:
Ben set aldırmadım evlenirken, çünkü takılarla aram hiç iyi değil, takarsam bi inci küpe takarım, bi de yüzüğüm, tektaşım ve bazen saatimi takarım, Ama eve gelir gelmez de ilk işim yüzükler de dahil bütün takılarımı çıkarmak olur, duramıyorum öyle ya sıkıntı basıyo :KK36:

sınavda başarılar kızlar
Rabbim zihin açıklığı versin
gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin

citlenbik bişi sorcam canım inönü lisesinin yerini tam olarak bilio musun

Canım ben orda bikez sınav girmiştim ama tarif et desen tam edemem kuzenim götürmüştü :KK43: üçkuyularda otobüs duraklarının yan sokağından giriliyodu sanırım iç kısımlarda kalıyodu inan tam hatırlamıyorum.

bu sınav çok değişik bi sınav canm çok çalışsan da aldığın puan bi şeye yaramayabilio malesef 2010 daki kopya meselesi gibi

o zaman ilk puanlar iptal mi oldu noldu yeni bisınav mı yapıldı yapılmamıştı ama galiba ya beklediler beklediler sonra sadece bazı kişilerin mi sınavı iptal oldu ne tabi iptal olduysa :KK37: Tabi bi de o kişiler kim kopya çekmişler mi çekmemişler mi çektilerse gerçekten sınavları iptal mi oldu :KK37:... Öyle miydi böyle miydi derken aradan zaman geçti gündem değişti... Konu önce köpürdü köpürdü sonra üstünden bol sular aktı tertemiz oldu gitti konu :KK37::KK1: Hayırlısı canım kısmet ne diyim şimdi :KK37: Ben ilk defa giricem 2010 dakine girememiştim...

Ben yavaştan çıkıyorum kızlar, dün saçımı kestirdim bugün de kaşlarımı düzelttireyim, hepinize güzel haftasonları diliyorum, pazartesi görüşürüz inşallah :KK54: :KK54:

X