Eylül dostluğumuza burada devam (:

jeloo canım benim biraz iteklenmem lazım bir el bence bana

Ozdn itekliyivercem ben seni merak etme Ben kendimi hala hamile hissetmiyorum göbiş çıktı sadece birde uykuya düşkün oldum,ultrasonda bebişi görünce seni öyle içten gülümsetiyorki tarifi yok bunun keşke daha önce yapsaydım demiycem herşeyin bir zamanı var kişiye göre değişiyor,ama 6,5 ay sonra kucağıma alıcam benden bir parçayı küçücük elleri ayakları küçücük poposuyla hayatıma kocaman renkler katıcak

bence biraz fazla hesap kitap yapmaktan dolayı korkak oluyoruz.

Jelonun süpriz olmamıştı galiba.
Jelodan bu konuda ders almakta fayda var

Hesaba kitaba uymuyor inanki sen ne zaman hazır hissedersen, ben doktora bebiş yapmaya karar verdik diye gittiğimde bile acabalarım vardı
Bizimki planlıydı ama bir kerede olucağı hiç aklıma gelmezdiŞimdi ise evlilik hazırlıklarında nasıl dergi ve internetten araştırma yaptıysak şimdide bebiş için kitaplar okuyoruz ve netten araştırma yapıyoruz ama daha farklı heyecanla

aynen öyle yaşımla ilgili hiçbir sorunum olmadı şimdiye kadar yaşlada ilgili evdede kalınmaz sonuçta kişiye bağlıdır, benim için hayırlısı buydu demekki tatlım,ilk bana deseler asla olmaz derdim ama şimdi Allahıma şükür çok mutluyum

Canlarım...
Yenı uyandım, hıc ıyı degılım ben...
Dun erken yattım sabah esım geldı zorla bı dılım ekmek yedım gerı yattık ve ben daha bu saatte uyanıyorum... ıcım dısıma cıktı bulantıdan kendı elımın kokusuna bıle tahammul edemıyorum kafamı yastıktan kaldıramıyorum. Sızlerden bol bol dua ıstıyorum, ben boyle bıse yasamadım hayatımda... Mutfaga gırdıgım an fenalasıyorum. Anneme solemıyorum o arayınca sesımı duzeltıyorum uzulmesın taa oralardan dıye. bıze dua edın nolur buna cok ıhtıyacım var

canım mesaj hanen dolmuş.Ondan Burdan yazıyorum,

İnan tüm dualarım seninle,Seninde iyi oldugunu duysaydım daha iyi olucaktı.
Kardeşin kalsa 1 ay falan olmaz mı ya, eşinde sana azcık yardım etsin,sen söle o yapsın,ayran komposto falan yapsın koysun buzdolaba.
Tansiyonun düşüyor olabilr. Çubuk kareker,tuzlu ayran falan ye iç. En kısa zamanda bulantıların geçer inşallah... Allah yardımcın olsun canım.

Seni merak ettiğimizi unutma,kendine cok ii bak canım...

bende bunu çok merak ediyorum nasıl karar veriliyor ama bizim kızlarda hep süpriz hamile kaldı sanırım

benimki süpriz olmadı planlıydı. Ancak o ay çok verimsiz geçtiği içn hiç umudum yoktu, reglim gecikmesine ragmen hiç ihtimal vermiyodum hamile olduguma

Allah bizi bizden daha iyi tanıyor tatlım, bir anda hoopp diye kucağımıza gelmiyolar. 9 ay boyunca hem psikolojik olarak hem sosyolojik olarak hem de biyolojik olarak hazırlıyor seni Yaradan

ben sabırlı bir insan değilimdir hemen su koyuveriirm. Ama hamileliğimin ilk 3 ayı öyle zor öyle korkunç öyle kabus dolu geçti ki resmen annelik sabrını tattım

"aha ben hazırım anne olabilirm hadi yapalım" diye birşey yok. Zamanla oluşan bir duygu. Erkeğin de rolü çok var

seni en iyi ben anlarım
kuzum sana şunu yap bunu yap şunu ye bunu iç diyemiyorum. Çooookk boş çünkü
beni sadece yaşayanlar anlıyodu, bir süre bişey yiyemeyeceksin kraker dışında. Öncelikle bunu bil. Kendini sakın sıkma yiyebilmek için
bana doktorum yiyemediğin zaman yeme demişti. Çünkü çok çıkartıyodum artık boğazlarım tahriş olmuştu
ancak ben sürekli serum takviyesi aldığım için vücudum besinsiz kalmadı

sen 2 ay boyunca bişey yiyemesen bile bebeğin beslenir onu unutma. Baş parmağının yarısı kadar bir bebeğin beslenememesi söz konusu değil
vücudunda her halukarda ona yetecek depo var. En zayıf kadında dahi var

sabırlı olmaktan başka çaren yok. İnşaAllah benim gibi olmazsın bana ne ilaç ne serum ne iğne asla asla asla fayda etmedi
uykularımdan uyandırıyodu bulantılarım

yüzde yüz geçmiş değil, hala her gün bulanıyo ama 1-2 saat sürüyo
senn de hafifleyecek merak etme

ailen, kaynanan falan gelemez mi yanına ya
ya da sen onların yanına gitsen?
bu durumla tek başına mücadele etmek çok çok zor

herkes hamile maşallah,allah sağlıkla bebeğinizi dünyaya getirmeyi nasip etsin ..

ya bende işi bıraktım geçen hafta,ondan sonra 1 hafta kayınvalidem,kayınbabam ve kaynım 3 lüsü 1 hafta kaldı bizde :) baya yoruldum,bu hafta ise evdeyim,ama evde oturmak hiç bana göre değil ya,salak gibi oluyorum bir miskinlik bir miskinlik,hiçbirşey yapmadan oturuyorum ölece..

eşimle beraber şirket açtık.iş güvenliği danışmanlığı,periyodik kontrol üzerine..şu an tek başına,bende ona yardım edicem artık.

böle işte görüşmeyeli bende bukadar değişiklik var..Hamilelik fln uzak şu anda bana.Biz işle uğraşıyoruz şimdilik..

Olsun uyu bol bol zaten kafanı yerinden kaldıramazsın bu halde,inşallah biran önce düzelirsin geçer bulantı falan hiçbişeyin kalmaz dualarımız seninle,ama yanlız kalma bence annene falan söylemiyorsun elbette üzülsün istemezsin ama yinede yanında biri olsa destek olsa iyi gelir sanada yanlız kalmakta olmuyor,eşinde mecburen işe gidiyor aklı sende kalıyordur bu şekilde,ilerleyen haftalarda geçiyor diyorlar ama bilemiyorum tam olarak yinede tek kalma derim bu zamanda dikkat et kendine

Teşekkür ederiz canım,işten ayrıldın demek hayırlısı olsun hakkında,misafir olunca zaman bulamıyor insan iyi gelmiştir sanada hem evinde biraz dinlenirsin,evde oturmak evet başlarda iyi sanırım ama düşününce bana bile sıkıcı geliyor hayırlı olsun yeni işiniz hem eşine destek olursun hemde evde oturmamış olursun,hamilelik içinde kısmet diyelim şimdilik önünüze bakın

saol cnm inş iyi gider herşey..evde oturmak kötü,alışmakta istemiyorum zaten biraz dinleneyim dedim ama olmucak sanırım,erken kalkmaktan fln şikayet ediyodum ama o bile güzelmiş :)

Günaydın kızlar. Hepinizin kandili mübarek olsun

Aydasucum bu mübarek günde senin için dua edicem tatlım. Rabbim yardımcın olsun. Ama yanlız kalman doğru değil kızların dediği gibi. Tansiyonun düşse ayağa kalkamıcak duruma gelsen filan yanında biri olması şart. Bence annene söyle yanına gelsin, baban ve kardeşin bakar başının çaresine senin ve bebeğinin sağlığından önemli değilya.Zaten kötü olduğunu söylesen sen teklif etmeden gelir annen. Yük olurum filan diye düşünme sakın biz onların evladıyız 15-20 gün kalsa bişey olmaz. hem seni hastaneye de götürür belki ahsen gibi serum takılman gerekir. Lütfen ara ve söyle tatlım. sen bu halde yol gidemezsin ama onların gelmesi en mantıklısı.

Anne olmaya cesaret edemeyen kızlar Biz eşimle 2005 yılından beri birlikteyiz, uzakta olduğu için bize geldiğinde bikaç gün kalıyodu ve aynı ewde beraber olma şansım olduğu iiçin onu yakından tanıdım kasımda 7. senemiz doluyo işallah. Ewlilikten önce hiç bebek konusu konuşmazdık ben hep eşim çocuk istemiyo sanırdım,ne zaman konuyu açsam kapatırdı. Ama ewlendikten sonra eşim değişti istemeye başladı. son 2 ay korunmadık. Birazda olmazsa diye korktuk çünkü çewremizde olmayan çoktu. Deneyelim olmazsa tedavisini oluruz hiç değilse dedik çok şükür Rabbime oldu. Maddi açıdan hiç hazır değiliz biliyosunuz ama ufacık bi bebeğin öyle aşırı masrafları olmazki. bi bez masrafı o kadar. zaten beşiğiydi arabasıydı dedeler halleder. e kıyafet biakç parça alıırsın bisürü doğum hediyesi geliyo bu kadar ince eleyip sık dokumaya gerek yok. Tabiki büyüyünce masrafı artıyor ama o zamana kadar Rabbim önümüze ne kapılar açar daha dimi. Biz istedik anne baba olmayı Rabbim nasip etti. Ben adetim gecikmeden tam günümde test yaptım,çünkü o ay hep şüphelendim nedense hissettim.Eşime hiç çaktırmadım ama. O yüzden bizim şaşkınlığımız ve sevincimiz çok büyüktü. Onu ultrasonda gördüğünüzde yaşadığınız sevinç tarifi imkansız.hele son gördüğümde elleri bacakları hareket ediyo Allahımm dedim ne büyük senin mucizen. daha doğmadan o kadar çok seviyorum ki onu tarif edemem. Herkesin bu duyguyu tatması lazım. Bence tamamen benim düşüncem, vücudum bozulur, hayatımı yaşayayım gibi düşünceler annelik duygusunun yanında o kadar saçma kalıyoki, bu sene olmasa seneye mutlaka bu çocuğu isticeksiniz geciktirmeye gerek yok. çünkü insan ne gezmeye doyar, ne eğlenmeye ne tatile... bu sene geçer seneyede olsun dersiniz o borç biter şu borçta bitsin dersiniz. bunun sonu yokki. bu duyguyu geciktirmeyin Annelik süper bişeyyy. Başka hiçbişey için bu kadar fedakar olmazsınız. ne uzun yazmışım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…