- 23 Temmuz 2010
- 4.107
- 2
- 37
-
- Konu Sahibi landfloves
pingucum nasılsın bebeğim
Benime de akşama çaya misafirim var.. Eşimin annesi, babası ve kardeşi gelecek.. Çok bişey yapmıycam, çok yiyoruz diye istemiyorlar.. Tavukğöğsü yaptım akşam, bugünde börek yapıcam, bide küçük ekler almıştım dün, ondanda koyarım..
pingucum senin hangi gözün parlak bakiiiim... Bebişin takvimine göre cinsiyetini belirleyelim
Günaydın güzel bayanlarr..
iyiyim tatlım sen nasılsın? başhekim sekreterinde facebook açılıyo az önce baktım fotolarınızı gördüm arkadaşlarınla çok eğlenceli bi akşam olmuş maşallah
ohh maşallah tatlım hazır seninde herşeyin ben hala yerimden kalkmaya üşeniyorum. akşamada ne yapcağımı bilemedim hala kaldım öyle bi rahat yok bana şöyle oturıyım evimde keyif yapayım
bide şu anda yine alerjim tuttu üst üste 10 kere hapşırmaktayım beynim zonkluyo
bide dün akşam dayanamadım adet tarihim gelmedi ama test yaptım ahah yine negatif eşime diyorumki bu ayda tırtızoda zaten tüm param şu testlere gitti koli halinde alıcam artık sana diyor
ben tavuklu börek yapardım bi ara uzun zamandır yapmıyorum ama peynirle falan da oluyo acil zamanlarda çok rahat şöyle
3 tane yufkayı üst üste seriyosun aralarına kuru olmasın diye yoğurtla yağ sürüyosun çok az en üste malzemeyi ne istersen yayıyosun(yufkanın üstünü komple kaplayacak) sonra yufkanın üçünü birden sarıyosun rulo şeklinde ekmek kalınlığında oluyo ve tepsiye sıığmayacak kadar uzun oluyo 2 ye kesip fırında pişiriyosun piştikten sonra dilim dilim servis yapıyosun...çok hızlı börek valla
tavuklu yapınca tavuğu haşlıyorum küçük küçük parçalıyorum havuç patates bezelye haşlıyorum hazır garnitür de olur bütün malzemeleri karıştırıp tuz karabiber ekliyorum
haha tatlım bende okuyunca bi baktım ama benim iki gözümde pek baygın bakıyo bilemedim şimdi
çaya misafiri gelicek kızlar yapın kremşantili kurabiye en basitindenmilföyden çiçek şeklinde börek yapın görüntüsü güzel oluyo.
ben de iyiyim canım eve çok keyifli geçti h.sonu ama çok yoruldum dün kocam işten erken geldi ama keyif yapamadık pat diye annemler geldi tam duştan yedi çıkmıştık apar topar giyindik zamanlamaları süper iyiki 10 dk önce falan gelmediler
sonra ben uykusuzluktan ölüyorum gitsinler diye beklerken eşim çay istedi sonra o da annesini babasını çağırdı onlar da saat 11 de geldiler düşün 1 gibi gittiler erken uyuma hayallerim suya düştü bugün de misafir geliyo yarın inş.yatarım...
ben de iyiyim canım eve çok keyifli geçti h.sonu ama çok yoruldum dün kocam işten erken geldi ama keyif yapamadık pat diye annemler geldi tam duştan yedi çıkmıştık apar topar giyindik zamanlamaları süper iyiki 10 dk önce falan gelmediler
sonra ben uykusuzluktan ölüyorum gitsinler diye beklerken eşim çay istedi sonra o da annesini babasını çağırdı onlar da saat 11 de geldiler düşün 1 gibi gittiler erken uyuma hayallerim suya düştü bugün de misafir geliyo yarın inş.yatarım...
ben pingucum senin muffin tarifini düşündüm açıkçası onu tepside yapıyım diyorum kabarıyor ya baya kalıplarım yok zatn tamda strese girdim evin alışverişine çıkıcaktık bitti çoğu şey üzerine olunca kaldım yakında markette yok gidip hemen alıp geliyim
Amanın az kalsın iş üstünde basılcaktınız deseneoww çok sertt tatlım ya senin ne misafirin ne işin eksik olmuyo bünyen nasıl dayanıyo bu kadar uykusuzluğa. ben fena oluyorum uykusuz olunca aptal gibi bişi oluyorum. sinirli ve keyifsiz oluyorum ya. iyi dayanıyosun sen.
ben tepside denemedim canım hiç ama sen denediysen güzel oluyosa yap tabi güzel olur. nasılsa ewdesin tüm gün kız akşama kadar ohooo donatırsın.
landfloves nie gelmiyo akşam girmiş sadece bşy yazmamış müsait olunca arıcam bugün