- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- Konu Sahibi landfloves
Günaydın herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldinizzzz Bugün nasılsın canım?
hoşgeldin tatlıımmmmm
landfloves nie gelmiyo akşam girmiş sadece bşy yazmamış müsait olunca arıcam bugün
günaydın biz geldiiikk
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım börek muhabbeti olmuş ne güzel,benimse hiç iştahım yok dün akşam yemeğim bir adet muzdu hiçbişey yemedim sabahda ceviz falan ancak yedim hiçbişey yemek istemiyorum sıcaklardan sanırım
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım börek muhabbeti olmuş ne güzel,benimse hiç iştahım yok dün akşam yemeğim bir adet muzdu hiçbişey yemedim sabahda ceviz falan ancak yedim hiçbişey yemek istemiyorum sıcaklardan sanırım
hoşgeldiniz canım.. Bebişinle sen nasılsınız bugün bakimm Miden nasıl oldu..
jelo ve ahsencim balık hapı kullanıyomusunuz siz ?
zyv gelmiş hoş gelmiş
hamdolsun iyi diyelim iyi olallım
sitede tecavüzcülerle ilgili bir konu açılmış da ona bakıyordum
millet olarak o kadar duyarsızlaşmışız ki hiç yakınımızın başına gelebilir diye düşünmüyoruz
korkuyorum nasıl bir dünyaya çocuk getiriyorum
Günaydın kızlaar, giriyorum ama pek yazamıyorum, biraz yoğunum bugünlerde.
Hoşbulduk Hanzadeciğim, nasılsın bakalmı?
kızlar ben şimdilik çıkıyorumda şu işlerime bir bakayım
iyiyim canım sen nasılsın çok yoğunsun sanırım
merhaba kızlaaaaaarrrr
bugün adet oldum ve öyle gergin ve sinirliyim ki kimseyi kırmayayım diye kendimi eve kapattım ve telefonumu da kapattım ama aklıma hemen siz geldiniz bizim kızların muhabbeti sakinleştirir beni dedim.
nasılsınız bakalım?
merhaba kızlaaaaaarrrr
bugün adet oldum ve öyle gergin ve sinirliyim ki kimseyi kırmayayım diye kendimi eve kapattım ve telefonumu da kapattım ama aklıma hemen siz geldiniz bizim kızların muhabbeti sakinleştirir beni dedim.
nasılsınız bakalım?
iyi yapmışsın tatlım hoş geldin biz iyiyiz sen nasılsın bakalım
bende bende
2 gündür bunun huzursuzluğu vardı bende, huysuzdum.. Sağolsun eşimde anlamadı, 2 gündür saçma sebeplerle tartıştık..hee hemen sonra barışıyorduk ama, boşuna gerginlik