Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım börek muhabbeti olmuş ne güzel,benimse hiç iştahım yok dün akşam yemeğim bir adet muzdu hiçbişey yemedim sabahda ceviz falan ancak yedim hiçbişey yemek istemiyorum sıcaklardan sanırım:KK34:

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım börek muhabbeti olmuş ne güzel,benimse hiç iştahım yok dün akşam yemeğim bir adet muzdu hiçbişey yemedim sabahda ceviz falan ancak yedim hiçbişey yemek istemiyorum sıcaklardan sanırım:KK34:

canım dikkatet kendine, çok az yemişsin, halsiz kalırsın sonra..

canım benimde istemiyo ama mecbur yiyorum. cevizim bitti ceviz almalıyım iyi hatırlattın :KK1: benimde canım domates soslu patates kızartması istedi akşam onu yaptım. aslında çok sağlıksız besleniyorum ya tiksiniyorum sanki bütün yemeklerden. hafif şeyler istiyorum hep.
jelo ve ahsencim balık hapı kullanıyomusunuz siz ?

hoşgeldiniz canım.. Bebişinle sen nasılsınız bugün bakimm :emir_bebek: Miden nasıl oldu..

hamdolsun iyi diyelim iyi olallım
sitede tecavüzcülerle ilgili bir konu açılmış da ona bakıyordum
millet olarak o kadar duyarsızlaşmışız ki hiç yakınımızın başına gelebilir diye düşünmüyoruz
korkuyorum nasıl bir dünyaya çocuk getiriyorum

jelo ve ahsencim balık hapı kullanıyomusunuz siz ?

ben şuan hiçbir vitamin kullanmıyorum
3. ay dolduktan sonra öneriliyor vitamin hapları. Benim üçüncü ay doldu, doktoruma danışmam lazım

hamdolsun iyi diyelim iyi olallım
sitede tecavüzcülerle ilgili bir konu açılmış da ona bakıyordum
millet olarak o kadar duyarsızlaşmışız ki hiç yakınımızın başına gelebilir diye düşünmüyoruz
korkuyorum nasıl bir dünyaya çocuk getiriyorum

offf bu haberleri okuyunca çok yoruluyorum,içim şişiyor... Cezalar caydırıcı bile değil maalesef...

Anne olduktan sonra o kadar gözümüz açık olmalıyız ki, çoçuklarımızı Allah tüm kötülüklerden korusun..

merhaba kızlaaaaaarrrr

bugün adet oldum ve öyle gergin ve sinirliyim ki kimseyi kırmayayım diye kendimi eve kapattım ve telefonumu da kapattım ama aklıma hemen siz geldiniz bizim kızların muhabbeti sakinleştirir beni dedim.

nasılsınız bakalım?

merhaba kızlaaaaaarrrr

bugün adet oldum ve öyle gergin ve sinirliyim ki kimseyi kırmayayım diye kendimi eve kapattım ve telefonumu da kapattım ama aklıma hemen siz geldiniz bizim kızların muhabbeti sakinleştirir beni dedim.

nasılsınız bakalım?

iyi yapmışsın tatlım hoş geldin biz iyiyiz sen nasılsın bakalım

merhaba kızlaaaaaarrrr

nasılsınız bakalım?

bende bende :KK17:

2 gündür bunun huzursuzluğu vardı bende, huysuzdum.. Sağolsun eşimde anlamadı, 2 gündür saçma sebeplerle tartıştık..hee hemen sonra barışıyorduk ama, boşuna gerginlik :KK37:

iyi yapmışsın tatlım hoş geldin biz iyiyiz sen nasılsın bakalım

hoşbuldum canım bende aşkı memnunun tekrar bölümleri var ona bakıyorum bide çikolata krizim tuttu birazcık çikolata kaçamağı yapıyorum

bende bende :KK17:

2 gündür bunun huzursuzluğu vardı bende, huysuzdum.. Sağolsun eşimde anlamadı, 2 gündür saçma sebeplerle tartıştık..hee hemen sonra barışıyorduk ama, boşuna gerginlik :KK37:

aynen ya bu dönemde allah eşlerimize sabır versin ben baya çektiriyorum garibime :KK23:

X