Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın kızlar..herkese hayırlı haftalar..
işbaşı yapanlara Allah kolaylık versin tatil dönüşü pek bi zordur

landflowes senin tatili merak ettim kuzu koy koy dolaşsacağız demiştin.izlenimler nasıl..bizde eylül sonu öyle birşey düşünüyoruz inşallah..
maşallah sen ne zaman 21. haftaya geldin ya

miracle kuzum hadi bir avazda inşallah erdem paşana kavuş

daphane tatilin nasıl geçti kuzum..eşinin teyzesi canını sıkmıştı ne oldu kuzum

tünaydın kızlar
bayram sonrası ne zor işe gelmesi ve ilk günden kıl birinin tripleriyle uğraşmak allah yardımcım olsun inş...
bayramlar güzel geçmiş herkesin sanırım ne iyi
biz evdeydik 2 gün eşimle gezdik dışarda o kadar eminönü kızkulesi ortaköy yaptık

ayrıca arefe günü eve giderken malzemeleri aldım ve muhteşem baklavamı açtım keşke 2 tepsi yapsaymışım 1 tepsi yetmedi biliyo musunuz bundan sonra hep yaparım bunu geleneksel hale getircem

landflowes senin tatili merak ettim kuzu koy koy dolaşsacağız demiştin.izlenimler nasıl..bizde eylül sonu öyle birşey düşünüyoruz inşallah..
maşallah sen ne zaman 21. haftaya geldin ya

çok güzel geçti, gerçekten harika koylar var, ayrıca kamp yaptığımız içinde ayrı bir güzeldi. plan program yapmadan çıktık, haritadan bakarak, yollardaki tabelalardan falan bulduk çoğu yeri. nereyi beğendiysek orda kaldık.. bazı koylar var ki doyamadık gerçekten en yakın zamanda tekrar gitmeyi düşünüyoruz onlara biz antalyadan başladık dalyana kadar gittik, bodrum taraflarını sevmiyoruz zaten o tarafa özellikle geçmedik. herkese tavsiye ederim.

landfloves ne güzel gemişsiniz hayalimdeki şey gerçekleştirmek kısmet olmad ama

daha dur yaşımız başımız kaç, merak etme gerçekleştirirsiniz sizde.. yeterki zaman olsun gidilecek o kadar çok yer var ki, şu tatil 20 gün olsa, biz kıyıdan kıyıdan karadenize kadar gider orayıda bitirirdik. karadeniz turuna artık biri daha katılacak aramıza, eşimle başbaşa gezdiğimiz tatiller bitti. bakalım bundan sonrası nasıl olacak

aydasu elif çok tatlı yaa maşallah nasıl alıştınız mı birbirinize evde bebek kokusu ne güzeldir di mi

landfloves maşalah hareketleri hissediyorsun ben daha yeni yeni hissediyorum minişin hareketlerini

iki gün annemlerdeydim hiç kımıldamadı yavrum ama dün eve gelince babasının sesiyle kendini bir o yana bir bu yana attı görmeniz lazımdı demek ki sesleri tanıyor artık .. benim hareket ettikçe gülesim geliyor gıdıklıyor

Son düzenleme:

valla benimkide tam tersi babasına hiç tepki vermedi daha bu zamana kadar.. tekme atmaya başlıyor, eşime söylüyorum hemen elini koyuyor bekliyor bekliyor tık yok bende kızdırıyorum, bak şimdiden takmıyor bu çocuk seni, büyüyünce söz geçiremeyeceksin diye seni sallamıyor diyorum

özden zaten ben erken doğururum gibi geliyor, 7 aylık bile olabilir, 40 hafta bekleyeceğini hiç sanmıyorum. tabi inşallah bekler zamanında olur ama beni görenlerde diyor genelde sen 8 ayda doğurursun bu çocuğu diye.

ayy ne ruhsunuz yaa ne günlerimiz vardı bu topicte ne yazışmalar şimde kimse uğramaz oldu teknoloji bu kadar gelişmeyeydi iyiydi yemişim whatsappınızı sizin ordaki yazışmaları buraya eklesek 10000 sayfayı çoktan geçmiştikkkk

Benimde görümcemle kızkadeşim bizde kalıyor. Dünden kalma şehriye çorbam var. Gecede bu gün için kıymalı patates yemeği yaptım. Bu günde yanına makarna yapmayı planlıyordum ama eşim yapma diyor salata yapacakmışım. Nasıl doyuracağım sadece patatesle. Hadi biz alıştık sadece sulu yemek yemeyede onlar alışkın değilki. En iyisi az biraz onlara makarna yapayım ben

eşim bu taraftan geçecekmiş arabayla 5,30 gibi alayım mı sseni diyo normalde 6 da çıkıyorum müdürden izim istemeye çekiniyorum yarım saat için işi olduğu için bekleyemezmiş de çıkamazsam uğramayacak eltimin oğlu geldi fransadan sanırım beraberler ay sonu kızı da gelecek dün de izmirden görümcemin ikizleri geldi biri erkek biri kız kız konservatuara girdi geçen sene oğlu da mimarsinana mülakat için gelmiş kazanır inşallah ikisi de çok yetenekli oyuncu olacaklar

benim koca direkten döndü oyuncu olacaktı yoksa o da ama çalışması gerektiği için peşinden koşamadı baya eğitim almıştı çok iyi isimlerden kısmet değilmiş belki yeğenleri elinden tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…